trabzonda devlet hastanesınde ol o zaman koter... ılla nıye ozelde oluyorsun kı koter makınası dogum hastanesı unuversıtte hastanesınde fılan olur ozel olsa bıle cok bulunan bı makına dıl
bakıre olan benım bır arkadasım asıt kullandır padofılm aldara kullandı su an koter oldu en son koter sonrasıda sırke kullandı yaraları gecınde koter oldu gun de asısına basladı cervalıx su an ondada hazırandan berı cıkmıo
yane sana tawsıye sırke o kadr yakmıo sur cek sür cek ben ılk sırke surerken sac kurutma makınasını soguk ayarlıodum tuta tuta sutuyordum sonaradan alıstı su gbı gelıo saten sırkeyıde 3 hafta denemen sart...
ben sana solım ıkı 3 tane demıssın baslangıc sewıyesıdır hpv tıp 6 ama ıstıosan yaptır nse asını ol tııp testı doktor koter sırasında bır parca sıgıl alması grekcek yane bunuda bence dewlet hastanesınde hem koter olurken hem tıp yaptırırken tek bı seferde yaptır
asının amacı zaten bır ust tıpe cıkmasını engellemek sıgılden once 5 yıl koruyuculugu war rahım kanserınden
eyer sızın orada aktar warsa al bır macun karısımlı ıcınde 20 30 secıt bıtkı bulunan bır macun al bıde corek otu ccektır
her gun meywe ye sut ıc salata brokolı her yemekte salata olsn her kawaltında yumurta bır tane bunları yap 5 yıl ıcınde ası olduktan sonra kendıne ıyı bak sıgıl cıkmassa hpv kendını wucuttan atıyor
aman sakın cınsel ılıskı yasama sıgıl varken ( hem ayrıcA evlenenm fılan bakırelın onemlı kalmadı demıssın ole olmasa dunyada kadınlar nasıl dogrurki evlenir)
agda yaptırma jılet kullancaksa kullan at eldıwn kullan vs.. agda dagtır sıgılı
Sirkeyi sürünce yakmıyor pamukla bekliyor sabaha kadar ya ozaman çok tahriş ediyo beni..yoksa hergün sirkeyle siliyorum yani.. macun felanda aldım kullanıyorum ..ilki bitti ikinicisini aldım bu ikinci aldığım civanperçemli macun... vitaminde kullanıyorum meyve sebze adaçayı yeşilçay çörek otu ceviz fındık badem.herşeyi yapmaya çlşıyorum elimden geldiğimce hijyenede dikkat ediorum..jileti kullanıp atıorum dedin gibi..ozaman ben tıpa gideyimm ben tıpa gitmedm normal devlet hstanesine gittim öle fazla ilgilenmedi..En zoruda bu durumumdan ailemin haberi yok bu çok kötüü oluyo psikolojik olarak ..