burda brısını bulmak ne kadar guzel bısey sagol krstal yanı sole dusunursek enfeksıyon kapmak hpv vırusunden daha ıyı dıyebılırmıyız.ya bılmıyorum sorulardfa sacma olabılır ama kıme ne soracağımı sasırdım
ben hangi aşıyı olmalıyım şimdi hala karr veremedim
ben hangi aşıyı olmalıyım şimdi hala karr veremedim [/QUO
Gardasil rahimağzı kanseri aşısıdır.yılda 3 doz şeklinde uygulanır.
1.doz belirlediğiniz tarihte
2.doz 1.dozdan 2 ay sonra
3.dozdan 6ay sonra.(%60 oranında önleyicidir).55 yaşına kadar uygulanır ve cinsel hayat başlamadan önce aşıya başlamak daha etkilidir.ama bende kondilom zaten var aşı bana yaramaz diye kesinlikle düşünmeyin muhakkak bu aşıyı olun ve rahimağzı kanserinin tiplerinden korunun.
cervalix ol derım =)
Bu kondilomların 100 çeşiti var ve cervalix piyasaya yeni girdi koruyuculuğu Gardasile göre daha azdır.gardasil virüsün tekrar çıkmasını engeller ve koruyuluğu daha yüksektir.ve daha önce piyasaya sürüldüğü için daha çok hasta üzerinde denenmiştir,sonuçları yüz güldürücüdür.:79:
işte evettt bende bunu dıyorum daha oncekı yazılaırımdada soledımmmm
gardesıl 4 tıp
cervalıx 2 tıp vurusten koruyor demek ıstedıgım koruyuculu yuksek dıe ben o zaman gardesıl oluyum dedım... ısrarla CERVALIX EMIN OL DAHA ETKILI DEDI
bırısı erkek arkadasım olan doktor
dyerıde kendı doktorumda ısrarla CERVALIX DEDI
YANİ ASININ yenı cıkmıs olması weya eskıı olması koruyucuk deyerını artırmaz azaltmaz sonuc olarak bu ası mılyonlarca dolar harcanıp bı cok deneyden gecıp pıyasaya suruluyor onumzdekı yılda rahım kanserını tamamen ortadan kaldırılcek bı ası cıkcakmıs demek ıstedım o asıda bu asıda koruyucu ben sonuc aldım ılacı soyluyor we onerıyorum =)
gene ası olcak arkadasım arkadaslarımız bılır ben 50 tane sıgılle ugrastım we sonucunu aldım ınandım hepsı bu benle bırlıkte 2008 de 5 arkadasımdan 3 de ası oldu bıdaha onlardada cıkmadı ınslalah cıkmaz 5 yılın 2 yılı gıttı bakalım zaman ne gostercek
ERZURUMLU DOKTORUN MUCİZE MACUN İLACI
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde 20 yıldır dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr. İsa Yalçın, hastalarını ilk kez annesinde denediği ve 'Her Derde Deva' (HDD) adını verdiği bitkisel karışımla tedavi ediyor. 19 ayrı bitkiden elde ettiği HDD karışımının bir mucize olduğunu iddia eden Yalçın, "Böbrek hastası annemi hastaneye yatırdığımda diyaliz makinasına bağlanmaktan başka çaresi yoktu. Bitkilerden ezme gibi yaptığım karışımı anneme yedirdim. Annem diyaliz hastalarının kabusu olan makineye bağlanmadan kurtuldu. Antidepresif, uyku düzenleyici, reflü, spastik kolon, hemoroid ve yorgunluk şikayetlerim için 16 aydır eczaneye gitmiyorum. Sigara içmeyen kellerde saç çıkartıyor. Devlete külfet olmuyoruz. HDD karışımı ile birçok hastalığı iyileştirdim. Tek amacım bu karışıma üretim izni almak" diye konuştu. (Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)
Bıtkıler hpv yı aktatmamıza olanak saglıyor macun kullanan arkıdaslarım .......... bende sıgıller onda bobrek ılacı kaldıkı dıyalızden bahsedılıyor yukardakı yazıda sıgıl ne ki!!! sız dusunun
arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ve bişey sormak istiyorum devlet hastanesinde muayene olduğum doktor bana aldara krem verdi fiyatı 130 tlmiş sağlık raporuyla alınıyormuş 26 tl onu çıkartmakta uzun iş sanırsam tıp fakültesinde çıkarıyorlarmış şimdi ben bu kremi alıyımmı yoksa doktorumumu değiştireyim karar veremedm acaba tıp fakültesinde muayene olmak daha mı iyi olur yoksa özeldemi...
gecmıs olsn arkadasım oncelıkle cokmu sıgılın var bılmıyorum ama benım 3 taneydı aldara kullandım hıc bır ıse yaramadı ama tabı memnun kalanlarda var ve ben raporlada alamadım acıkcası bazı devlet hastanelerıde salıyor bızım gıbı olanları tıp fakultesıde ıyıdır belkı ben gtmedım özele gıdıyorum 10 gun once devlete gıttım salladılar ıyı ılgılenmedı dr en azından özeldekı dr her seyı sorabılıosun ama ssk vs varsa özel gıt derım en fazla odıcen fıyat 1o tl olur o 130 tl ılede aını ol bence gecmıs olsun tekrar
teşekkür ederm cnm 3 4 tane var ilk önce trikloroasetik asit verdi bi işe yaramadı ..şimdide aldara işte bilmiorum kararsızım..işe yaramadığını söyleyen çok kişi var..aslında ben sirkeyide denedm bnde aşırı yakıcı oluyo bu sirke tahriş ediyo dayanamıorum bende sadece siliyorum orayı sirkeyle Allah hepimize yardımcı olsun.....:2:
arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ve bişey sormak istiyorum devlet hastanesinde muayene olduğum doktor bana aldara krem verdi fiyatı 130 tlmiş sağlık raporuyla alınıyormuş 26 tl onu çıkartmakta uzun iş sanırsam tıp fakültesinde çıkarıyorlarmış şimdi ben bu kremi alıyımmı yoksa doktorumumu değiştireyim karar veremedm acaba tıp fakültesinde muayene olmak daha mı iyi olur yoksa özeldemi...
teşekkür ederm cnm 3 4 tane var ilk önce trikloroasetik asit verdi bi işe yaramadı ..şimdide aldara işte bilmiorum kararsızım..işe yaramadığını söyleyen çok kişi var..aslında ben sirkeyide denedm bnde aşırı yakıcı oluyo bu sirke tahriş ediyo dayanamıorum bende sadece siliyorum orayı sirkeyle Allah hepimize yardımcı olsun.....:2:
amin canım allah yardımcımız zaten beterınden saklasın o dedıgını bılmıyorum ama podofılm kullanıolar sımdı bana 2 kere yakıldı bende dun dr baya podofılm kullandı sıstı surdugu yerler sızlıo bılmıom ılk defa oldu buda bende cektıgıme degerde gecer ınsallah bu defa ama aldara kesınlıkle tavsıye etmıom ınan parana yazık aşı ol o parayla baska dr gıt olmazsa zaten bazıları bu ısı tıcarete dokmus ıyıce ıst en ıyı hastaneye gıttım bana sunu bunu yapalım yerıne ımmuneks bıde aldara verdı kullandım faydası olmadı dedım dr takmadı sallamadı ıyı dr bulmakta cok zor hangı sehırde oldugunu soyle belkı burda sana yardımcı olacak arkadaslar bulabılırsın canım
ben bakireyim bi özele sordum yapmıolarmış bşka hstaneye sorucam sanırım gelebilecek zarardan dolayı pek yanaşmıolar zaten bu hastalıktan sorada bakireliğin önemide kalmadı ya neyse..sirkeyi çok kullanamadm helincim çok tahriş etti aslnda işe yarıyo gibiydi ama dayanlıcak gibi diildi acısı ama gene deniycem ara ara ..virüs tipimide bilmiorm ki aşı olayım onuda öğrenebilsem aşı olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?