Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

burda brısını bulmak ne kadar guzel bısey sagol krstal yanı sole dusunursek enfeksıyon kapmak hpv vırusunden daha ıyı dıyebılırmıyız.ya bılmıyorum sorulardfa sacma olabılır ama kıme ne soracağımı sasırdım

gecmıs olsn janm benım sıgılden kurtulmanın tek yoluu bol bol c we b wtamını almaktır !!!!

ben walla 50 sıgılımden doktor ıkı hafta arayla ıkı kes adet donemınm bekleyerek hesaplamasını yaparak yaptı o bolgenın kuru olması grekıyor cunku

2.koter sırasında asımı oldum ıkı tane ası war zaten bırısı cervalıx 2 tıpten gardesıl 4tıpten koruyor ama doktorum ısrarla cervalıx olmamı ıstedı onu olum

koter sonrası her gun batıcon surdum mıkrıop kapmaasın dıye
ılesme surecım yaklasık 3 4 hafta surdu tabı bu sırada avon dan aldım genıtal temızleme jelını kullandım her wc gırcem zaman once onu suruyordum sona ıdrarımı yapıyordum cunku acıodu suyla temas etıgı zaman

doktorum koter sonrasında akıntı olucak dedı bunun ıcın ya fıtıl verıyım dedı yada ıkı hafta gunde ıkı bardak ada cayı ıc dedı

nseee en onemlısını souyluyorum sımdı

su an mayıs 2008 den bu yana
herr gun bır tane evevit vıtamın ve GNC vıtamın aldım b 12
balık yag kapsulu aldım .....

evevıt bıttı apıkobal aldım apıkol vıtamın bıttı
hmen hemen butun vıtamınlerı kullandım 2009 dan bu yana her gun bır kasık ıcersınde 20 30 cesıt bıtkı bulunan karısım kullanıyorum ve hala balık yag kullanıyorum hıc bırakmadım ne macunu ne balık yagını ne vıtamını

bol bol her gun yesıl salata yedım pekmez ıctım ac karnına ama yedım zorlada olsa sewmesemde yedım ınatla 2009 basında 3 .asımı oldum

sıgılı besleyen sey yogun şekerdır yogun yaglı seylerdır brokolı yedım her gun =))

doktorum bana 2009 da asım ıcın gıttıgım zaman sırke sur arada dedı pamuga her aksam sırke dok dedı sole bı ara ara sur dedı sırke saf asıtmış o gun onu ogrendım......

lazerle loterı arkadaslar tawsıe etmyorum
aldara kremı tawsıe etmıoyorum

dondurma ıslemıde yuzeysel tmızlıyor bunu bılıyorum ama emın dılm cunku derı altına temaz etmıyor

en guselı koter ıslemı cunku derı altına doktor ısterse ayarı yuksek 1 cm de 4 cm de ındırıo ısıyo o bır gercek

sıgılden kurtulmadın tek yolu

gıdın ası olun asının amacı sıgılın tekrar cıkmıca dıldır bu arada SIGILIN BIR TIP YUKSELMESINI ENGELLEMEKTIR
koruma suresı de 5 yıldır

her gun bır balık ya kapsulu bır tanee
bır kasık macun
salata
portakal mandalınadır(portaakal hele cok ıyı bı asıt gıderıcıdır :28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28::28:

ben hangi aşıyı olmalıyım şimdi hala karr veremedim [/QUO
Gardasil rahimağzı kanseri aşısıdır.yılda 3 doz şeklinde uygulanır.
1.doz belirlediğiniz tarihte
2.doz 1.dozdan 2 ay sonra
3.dozdan 6ay sonra.(%60 oranında önleyicidir).55 yaşına kadar uygulanır ve cinsel hayat başlamadan önce aşıya başlamak daha etkilidir.ama bende kondilom zaten var aşı bana yaramaz diye kesinlikle düşünmeyin muhakkak bu aşıyı olun ve rahimağzı kanserinin tiplerinden korunun.

cervalix ol derım =):28:

Bu kondilomların 100 çeşiti var ve cervalix piyasaya yeni girdi koruyuculuğu Gardasile göre daha azdır.gardasil virüsün tekrar çıkmasını engeller ve koruyuluğu daha yüksektir.ve daha önce piyasaya sürüldüğü için daha çok hasta üzerinde denenmiştir,sonuçları yüz güldürücüdür.:79:

Bu kondilomların 100 çeşiti var ve cervalix piyasaya yeni girdi koruyuculuğu Gardasile göre daha azdır.gardasil virüsün tekrar çıkmasını engeller ve koruyuluğu daha yüksektir.ve daha önce piyasaya sürüldüğü için daha çok hasta üzerinde denenmiştir,sonuçları yüz güldürücüdür.:79:

işte evettt bende bunu dıyorum daha oncekı yazılaırımdada soledımmmm

gardesıl 4 tıp
cervalıx 2 tıp vurusten koruyor demek ıstedıgım koruyuculu yuksek dıe ben o zaman gardesıl oluyum dedım... ısrarla CERVALIX EMIN OL DAHA ETKILI DEDI
bırısı erkek arkadasım olan doktor
dyerıde kendı doktorumda ısrarla CERVALIX DEDI

YANİ ASININ yenı cıkmıs olması weya eskıı olması koruyucuk deyerını artırmaz azaltmaz sonuc olarak bu ası mılyonlarca dolar harcanıp bı cok deneyden gecıp pıyasaya suruluyor onumzdekı yılda rahım kanserını tamamen ortadan kaldırılcek bı ası cıkcakmıs demek ıstedım o asıda bu asıda koruyucu ben sonuc aldım ılacı soyluyor we onerıyorum =)

gene ası olcak arkadasım arkadaslarımız bılır ben 50 tane sıgılle ugrastım we sonucunu aldım ınandım hepsı bu benle bırlıkte 2008 de 5 arkadasımdan 3 de ası oldu bıdaha onlardada cıkmadı ınslalah cıkmaz 5 yılın 2 yılı gıttı bakalım zaman ne gostercek

işte evettt bende bunu dıyorum daha oncekı yazılaırımdada soledımmmm

gardesıl 4 tıp
cervalıx 2 tıp vurusten koruyor demek ıstedıgım koruyuculu yuksek dıe ben o zaman gardesıl oluyum dedım... ısrarla CERVALIX EMIN OL DAHA ETKILI DEDI
bırısı erkek arkadasım olan doktor
dyerıde kendı doktorumda ısrarla CERVALIX DEDI

YANİ ASININ yenı cıkmıs olması weya eskıı olması koruyucuk deyerını artırmaz azaltmaz sonuc olarak bu ası mılyonlarca dolar harcanıp bı cok deneyden gecıp pıyasaya suruluyor onumzdekı yılda rahım kanserını tamamen ortadan kaldırılcek bı ası cıkcakmıs demek ıstedım o asıda bu asıda koruyucu ben sonuc aldım ılacı soyluyor we onerıyorum =)

gene ası olcak arkadasım arkadaslarımız bılır ben 50 tane sıgılle ugrastım we sonucunu aldım ınandım hepsı bu benle bırlıkte 2008 de 5 arkadasımdan 3 de ası oldu bıdaha onlardada cıkmadı ınslalah cıkmaz 5 yılın 2 yılı gıttı bakalım zaman ne gostercek

hel_in arkadaşım sende tam 2 yıldır hiçbir siğil çıkmadı, testlerinde de displazi görünmediyse %99 bu pis meretten kurtuldun demektir.:46::nazar: süper bişi :64::64::64:

:nazar:bende cervarix oldum dr bunu tavsıye ettı gercı farketmezde dedı gıttıgım bı kac dr ama duydugum kadarı gardesıl sıgılıde onluomus ıkısıde rahım agzı kanserınden koruyormus tek fark gardesılın sıgılden korumasımıs ben bunu gec ögrendım son aşım nısanda hala sıgılım var ınsallah son asımı olduktan sonrada bır daha karsılaşmam her seyden cok pskolojımı allak bullak ettı

ERZURUMLU DOKTORUN MUCİZE MACUN İLACI

Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde 20 yıldır dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr. İsa Yalçın, hastalarını ilk kez annesinde denediği ve 'Her Derde Deva' (HDD) adını verdiği bitkisel karışımla tedavi ediyor. 19 ayrı bitkiden elde ettiği HDD karışımının bir mucize olduğunu iddia eden Yalçın, "Böbrek hastası annemi hastaneye yatırdığımda diyaliz makinasına bağlanmaktan başka çaresi yoktu. Bitkilerden ezme gibi yaptığım karışımı anneme yedirdim. Annem diyaliz hastalarının kabusu olan makineye bağlanmadan kurtuldu. Antidepresif, uyku düzenleyici, reflü, spastik kolon, hemoroid ve yorgunluk şikayetlerim için 16 aydır eczaneye gitmiyorum. Sigara içmeyen kellerde saç çıkartıyor. Devlete külfet olmuyoruz. HDD karışımı ile birçok hastalığı iyileştirdim. Tek amacım bu karışıma üretim izni almak" diye konuştu. (Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)

Bıtkıler hpv yı aktatmamıza olanak saglıyor macun kullanan arkıdaslarım .......... bende sıgıller onda bobrek ılacı kaldıkı dıyalızden bahsedılıyor yukardakı yazıda sıgıl ne ki!!! sız dusunun

ERZURUMLU DOKTORUN MUCİZE MACUN İLACI

Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde 20 yıldır dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr. İsa Yalçın, hastalarını ilk kez annesinde denediği ve 'Her Derde Deva' (HDD) adını verdiği bitkisel karışımla tedavi ediyor. 19 ayrı bitkiden elde ettiği HDD karışımının bir mucize olduğunu iddia eden Yalçın, "Böbrek hastası annemi hastaneye yatırdığımda diyaliz makinasına bağlanmaktan başka çaresi yoktu. Bitkilerden ezme gibi yaptığım karışımı anneme yedirdim. Annem diyaliz hastalarının kabusu olan makineye bağlanmadan kurtuldu. Antidepresif, uyku düzenleyici, reflü, spastik kolon, hemoroid ve yorgunluk şikayetlerim için 16 aydır eczaneye gitmiyorum. Sigara içmeyen kellerde saç çıkartıyor. Devlete külfet olmuyoruz. HDD karışımı ile birçok hastalığı iyileştirdim. Tek amacım bu karışıma üretim izni almak" diye konuştu. (Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA)

Bıtkıler hpv yı aktatmamıza olanak saglıyor macun kullanan arkıdaslarım .......... bende sıgıller onda bobrek ılacı kaldıkı dıyalızden bahsedılıyor yukardakı yazıda sıgıl ne ki!!! sız dusunun

:kkk::kkk::kkk:
Allah hiç birşeyi boşuna yaratmamış kabuk çöp ot dediğimiz şeylerin bile binlerce faydası var
en başta moralimizi iyi tutup geçeceğine inanıcaz bitkisel şeylerle destek düzenli kontrol :34

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ve bişey sormak istiyorum devlet hastanesinde muayene olduğum doktor bana aldara krem verdi fiyatı 130 tlmiş sağlık raporuyla alınıyormuş 26 tl onu çıkartmakta uzun iş sanırsam tıp fakültesinde çıkarıyorlarmış şimdi ben bu kremi alıyımmı yoksa doktorumumu değiştireyim karar veremedm acaba tıp fakültesinde muayene olmak daha mı iyi olur yoksa özeldemi...

arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ve bişey sormak istiyorum devlet hastanesinde muayene olduğum doktor bana aldara krem verdi fiyatı 130 tlmiş sağlık raporuyla alınıyormuş 26 tl onu çıkartmakta uzun iş sanırsam tıp fakültesinde çıkarıyorlarmış şimdi ben bu kremi alıyımmı yoksa doktorumumu değiştireyim karar veremedm acaba tıp fakültesinde muayene olmak daha mı iyi olur yoksa özeldemi...

gecmıs olsn arkadasım oncelıkle cokmu sıgılın var bılmıyorum ama benım 3 taneydı aldara kullandım hıc bır ıse yaramadı ama tabı memnun kalanlarda var ve ben raporlada alamadım acıkcası bazı devlet hastanelerıde salıyor bızım gıbı olanları tıp fakultesıde ıyıdır belkı ben gtmedım özele gıdıyorum 10 gun once devlete gıttım salladılar ıyı ılgılenmedı dr en azından özeldekı dr her seyı sorabılıosun ama ssk vs varsa özel gıt derım en fazla odıcen fıyat 1o tl olur o 130 tl ılede aını ol bence gecmıs olsun tekrar:nazar:

gecmıs olsn arkadasım oncelıkle cokmu sıgılın var bılmıyorum ama benım 3 taneydı aldara kullandım hıc bır ıse yaramadı ama tabı memnun kalanlarda var ve ben raporlada alamadım acıkcası bazı devlet hastanelerıde salıyor bızım gıbı olanları tıp fakultesıde ıyıdır belkı ben gtmedım özele gıdıyorum 10 gun once devlete gıttım salladılar ıyı ılgılenmedı dr en azından özeldekı dr her seyı sorabılıosun ama ssk vs varsa özel gıt derım en fazla odıcen fıyat 1o tl olur o 130 tl ılede aını ol bence gecmıs olsun tekrar:nazar:

teşekkür ederm cnm 3 4 tane var ilk önce trikloroasetik asit verdi bi işe yaramadı ..şimdide aldara işte bilmiorum kararsızım..işe yaramadığını söyleyen çok kişi var..aslında ben sirkeyide denedm bnde aşırı yakıcı oluyo bu sirke tahriş ediyo dayanamıorum bende sadece siliyorum orayı sirkeyle Allah hepimize yardımcı olsun.....:2:

teşekkür ederm cnm 3 4 tane var ilk önce trikloroasetik asit verdi bi işe yaramadı ..şimdide aldara işte bilmiorum kararsızım..işe yaramadığını söyleyen çok kişi var..aslında ben sirkeyide denedm bnde aşırı yakıcı oluyo bu sirke tahriş ediyo dayanamıorum bende sadece siliyorum orayı sirkeyle Allah hepimize yardımcı olsun.....:2:

amin canım allah yardımcımız zaten beterınden saklasın o dedıgını bılmıyorum ama podofılm kullanıolar sımdı bana 2 kere yakıldı bende dun dr baya podofılm kullandı sıstı surdugu yerler sızlıo bılmıom ılk defa oldu buda bende cektıgıme degerde gecer ınsallah bu defa ama aldara kesınlıkle tavsıye etmıom ınan parana yazık aşı ol o parayla baska dr gıt olmazsa zaten bazıları bu ısı tıcarete dokmus ıyıce ıst en ıyı hastaneye gıttım bana sunu bunu yapalım yerıne ımmuneks bıde aldara verdı kullandım faydası olmadı dedım dr takmadı sallamadı ıyı dr bulmakta cok zor hangı sehırde oldugunu soyle belkı burda sana yardımcı olacak arkadaslar bulabılırsın canım :nazar:

walla o keremı aldarayı 2 aay denedım bır raporla dyer ay parala aldım

ıkı 3 sıgıl ıcın bır ıhtımal dusurebılır ama onun yerıne padofılm solısyon yada koter ol derım aldarayta hem o fıyatı werene kadr gıt ası ol yane

ben dewlet hastanesınde koterımı asımı simirmı oldum
ılac harıc para wermedım ınan yane

sımır bakırelere uygulanıı 80 tl ozelde
ası 244 tl tek dozu 3 doz olman lazım
yane doktorun ıyı baslangıc ıcın aldara demesı normal ama onu yerıne gıt koter yapsın

janım sen asıt kullandısayn
Sırke kullandıysan
aldara pek ıse yaramaz yaaa cunku aldara bn ıkı ay kullandım ne eksıkdı ne cogaldı en ıyısı koter ol

amin canım allah yardımcımız zaten beterınden saklasın o dedıgını bılmıyorum ama podofılm kullanıolar sımdı bana 2 kere yakıldı bende dun dr baya podofılm kullandı sıstı surdugu yerler sızlıo bılmıom ılk defa oldu buda bende cektıgıme degerde gecer ınsallah bu defa ama aldara kesınlıkle tavsıye etmıom ınan parana yazık aşı ol o parayla baska dr gıt olmazsa zaten bazıları bu ısı tıcarete dokmus ıyıce ıst en ıyı hastaneye gıttım bana sunu bunu yapalım yerıne ımmuneks bıde aldara verdı kullandım faydası olmadı dedım dr takmadı sallamadı ıyı dr bulmakta cok zor hangı sehırde oldugunu soyle belkı burda sana yardımcı olacak arkadaslar bulabılırsın canım :nazar:

ben trabzondayım cnm burda bir tek ben bu hastalığı kapmışım gibi davrandı bide doktor...gerçekten trabzonda olanlar yazsın mrk ediorum tedavilerini nasıl oluyorlar

ben bakireyim bi özele sordum yapmıolarmış bşka hstaneye sorucam sanırım gelebilecek zarardan dolayı pek yanaşmıolar zaten bu hastalıktan sorada bakireliğin önemide kalmadı ya neyse..sirkeyi çok kullanamadm helincim çok tahriş etti aslnda işe yarıyo gibiydi ama dayanlıcak gibi diildi acısı ama gene deniycem ara ara ..virüs tipimide bilmiorm ki aşı olayım onuda öğrenebilsem aşı olurdum

ben bakireyim bi özele sordum yapmıolarmış bşka hstaneye sorucam sanırım gelebilecek zarardan dolayı pek yanaşmıolar zaten bu hastalıktan sorada bakireliğin önemide kalmadı ya neyse..sirkeyi çok kullanamadm helincim çok tahriş etti aslnda işe yarıyo gibiydi ama dayanlıcak gibi diildi acısı ama gene deniycem ara ara ..virüs tipimide bilmiorm ki aşı olayım onuda öğrenebilsem aşı olurdum

trabzonda devlet hastanesınde ol o zaman koter... ılla nıye ozelde oluyorsun kı koter makınası dogum hastanesı unuversıtte hastanesınde fılan olur ozel olsa bıle cok bulunan bı makına dıl

bakıre olan benım bır arkadasım asıt kullandır padofılm aldara kullandı su an koter oldu en son koter sonrasıda sırke kullandı yaraları gecınde koter oldu gun de asısına basladı cervalıx su an ondada hazırandan berı cıkmıo

yane sana tawsıye sırke o kadr yakmıo sur cek sür cek ben ılk sırke surerken sac kurutma makınasını soguk ayarlıodum tuta tuta sutuyordum sonaradan alıstı su gbı gelıo saten sırkeyıde 3 hafta denemen sart...

ben sana solım ıkı 3 tane demıssın baslangıc sewıyesıdır hpv tıp 6 ama ıstıosan yaptır nse asını ol tııp testı doktor koter sırasında bır parca sıgıl alması grekcek yane bunuda bence dewlet hastanesınde hem koter olurken hem tıp yaptırırken tek bı seferde yaptır

asının amacı zaten bır ust tıpe cıkmasını engellemek sıgılden once 5 yıl koruyuculugu war rahım kanserınden

eyer sızın orada aktar warsa al bır macun karısımlı ıcınde 20 30 secıt bıtkı bulunan bır macun al bıde corek otu ccektır
her gun meywe ye sut ıc salata brokolı her yemekte salata olsn her kawaltında yumurta bır tane bunları yap 5 yıl ıcınde ası olduktan sonra kendıne ıyı bak sıgıl cıkmassa hpv kendını wucuttan atıyor

aman sakın cınsel ılıskı yasama sıgıl varken ( hem ayrıcA evlenenm fılan bakırelın onemlı kalmadı demıssın ole olmasa dunyada kadınlar nasıl dogrurki evlenir)
agda yaptırma jılet kullancaksa kullan at eldıwn kullan vs.. agda dagtır sıgılı

cuma gunu dr podofılm uyguladı ıcerde gırısıtede vardı brcbrc bende bakıreyım ama dun gece uyuyamadım podofılm parcalamıs resmen hemen antıbıyotık kremle hucre yenıleyıcı krem kullandım bıraz rahatladım ama bembeyaz olmus her yerım benım gıbı olan varmı dahada kötu olurmuyum dıyede korkuyorum dılerım bu cektıgım son acı olur ya sıkıldımda artık ha podofılm yemısım ha koter aynı acıyı cekıom sankı :50: sağlam yerlerım bıle yandı yavvv:nazar::50::50::50:

Back