sağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
arkadasım gecmıs olsn
asının koruyuculugu yaklasık 5 yıldır
hamıleyken cıkar tedbırını alcan dırencın hıc dusmıcek ben hala ıkı senedır her gun kecı boynusu pekmesı macun balık yag ıcıyorum we yıyorum
hamıle kalırsan sezeryan olcan her hangı bı sorun olmaz boylece onun harıcınden korkma dedım gbı dırenc dusmedı surece cıkmıyor yesılı bol tuket
Helin tesekkurler canim.benim ilk dogumumda zaten sezaryenle olmustu.2.de de zaten sezaryen olacam.bu hastaliga yakalananin dogumu mutlaka sezaryen yapmasi lazim.canim ya bebege (suan yokta) eger hamile olursam bi zarari olmaz demi.asiyi haziranda yaptirmistim.
canım bende de o siğillerden çıktı. Henüz doktora gitmedim, ama küçük bi araştırma yaptım, söylediğin o asit şeklindeki ilacı bi arkadaşımdan duydum, onun siğillerini yok etmiş ama ilacın ismini hatırlamıyosen ismini biliyomusun ilacın?
neden ilginç geldi canım
Merhabalar,
4 aylık evliyim. İlişkiye ilk girerken fazla acı çekiyorum. Geçen hafta vajina iç kısmında elime kapartı şeklinde birşey geldiğini hissettim. Sanki hafif ucu var gibi..Acı vs. vermiyor dokunduğumda. Psikolojik olarak çok rahatsız etti. Acaba öncesinde vardı da ben mi farketmedim bilmiyorum...İş yerinden haftaya izin aldım. Kadın doğuma gideceğim. ilk muayenem olacak çok tedirginim korkuyorum.
Sizce ne olabilir acaba????
arkadaşlar cervarix aşı 130 tl ben acıbademde yaptırdım 2 dozumu haberınız olsun
pınar padofılm 10 gunde bır dıl 7 gunde bır tekrar surulur cunku yoksa tekrar ıkı hafta cıkmazda 3. hafta surulmez
senın kı kızlık zarı parcası gelmıs bızımkıyle alakası yok arkadasım
Bilgi için sağol cnm. Ben de cesaretimi ve moralimi topladığım bir ara aşı yaptırıcam. Yalnız birkaç sorum var. Acıbademde aşıyı yapmadan önce muayene de olmak gerekiyor mu? Bir de gardasil bundan daha mı pahalı yoksa acıbadem indirim mi yapmış? 2 doz arasında 30 gün mü var 60 mı?
Bilgi için sağol cnm. Ben de cesaretimi ve moralimi topladığım bir ara aşı yaptırıcam. Yalnız birkaç sorum var. Acıbademde aşıyı yapmadan önce muayene de olmak gerekiyor mu? Bir de gardasil bundan daha mı pahalı yoksa acıbadem indirim mi yapmış? 2 doz arasında 30 gün mü var 60 mı?
arkadaşlar siğili olan herkes tipleme testi yaptırdı mı
doktor ordan bi parça aldı siğilden onu tahlile yolladı sadce
bu tipleme değil
sizce istememesi normal mi
ya kızlar bu illet bende de var bı ara sırkeyle kurutmustum galıba ıyı kurutamadım yıne cıktı 2 adet.bı doktora gıttım benden sımır degılde hpv virusu varmı dıe galıba yanlış anlamdıysam ole bı test yaptırdı.merak ettığım hpv vırusu yoksa enfoksıyon kapmıs gıbı bısey mı oluyorm yanı.yada varsa noluyo.nolur bılen varsa cvp yazsın
Ben ellerimde egzama çıkana kadar abartılı şekilde antibakteriyel jeller, sabun, kolonya vs kullanıyordum. Hatta ilk zamanlar refleks olmuştuR; konuyla ilgili birşey okusam hemen kolonya sürüyordum ellerime halbuki ne saçma dimi...Şimdi biraz daha hafifledi bu durum. Siğilleri yok ettirmenin payı büyük. Yine de tam geçmiş değil : )
Keşke sigarayı bıraksan. Bir sorunun yoksa bile bu kadar çektiğin sıkıntının sonunda en azından sana faydası dokunan birşey olurdu.
Birlikte olunurken prezervatif kullanmanın iyileşme sürecini çabuklştırıcı etkisi olduğunu okumuştum. Yani eşinde siğil olsa da olmasa da; hatta sende de görünürde siğil olmasa da cin1, 2,3 vb rahim ağzı hücre bozukluklarının iyileşmesini hızlandırdığı bir araştırma ile tespit edilmiş. Zannedersem bu hpv dnasının sıçrama yoluyla başka hücrelere bulaşmasını yani çoğalmasını nispeten önlüyor imiş.
evt cnm kapmış oluyorsun ama panik yapma tedavisi var.eğer sendede varsa dr.gitmeni tavsiye ederim.sormak istediğin bişey varmı?
burda brısını bulmak ne kadar guzel bısey sagol krstal yanı sole dusunursek enfeksıyon kapmak hpv vırusunden daha ıyı dıyebılırmıyız.ya bılmıyorum sorulardfa sacma olabılır ama kıme ne soracağımı sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?