Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kizlar oncelikle yeni yiliniz kutlu olsun.benim bi sorum olacakti.ben eskiden kondilom hastaligi gecirdim cok sukur cikmiyor 1 ay sonra tam 1 sene oluyor cikmayali.gardasil asimin 3 dozunuda yaptirmistim.3. dozu haziran ayinda yaptirmistim.biz simdi 2. bebegi dusunuyoruz.acaba asinin etkisi vucudumda kalmismidir?bebege bi zarari olurmu?suan hamile degilim.ama bebek istiyoruz.bu hastaligi yakalanipta asi olduktan sonra hamile olan varmi?dr. sormayi unutmusum. ama dr. demistim hamileyken tekrar cikarmi diye o da yok cikmaz dedi.insaallah cikmaz.smear testi, kan idrar testi yaptirdim.temiz cikti cok sukur.kizlar cevaplarinizi bekliyorummmm..
simdiden cok tesekkurler..
bide kucuk bi notum olacakti bu hastaliga yakalanan arkadaslar mutlaka asinizi yaptirin.ben bilseydim ilk yakalandigim da yaptirirdim.asidan sonra azaldi.sonrada tamamen bitti.ben bilirim 14 ay cektim nasil bi hastalik oldugunu.allah kimseye yasatmasin.allah yardimcininz olsun.en kisa zamanda iyilesmeniz dilegiylee..

öncelıkle gecmıs olsun canım ama sana en ıyı cevabı dr verır hem ıcın daha cok rahat eder birde 14 ay boyunca yaktırdınmı merak ettım

kızlar bu aşı nasıl oluyor internette arşatrdım ama
yaptıranların düşüncesini merak ediyor
GARDASİL ve CERVARİX farklı mı aynı aşı mı

hpv virüsü taşıyanlar aşı yaptırmalı mı
bi de hangi aşıyı yaptırmalı GARDASİL ve CERVARİX ???

canım cervalix 2 virüse karşı koruyormuş sanırım ve sadece rahim ağzı kanseri için etkiliymiş.. onun fiyatı eczanelerde 150 tl.. gardasil ise 4 tip virüse karşı koruyor 250 tl onun da fiyatı.. benim doktorum madem olacaksın bence gardasili ol virisün tekrarlama olasılığı da azalır demişti.. ama sanırım herkes farklı düşünüyor.. helin in doktoru da cervalix i önermiş.. benim siğillerim yakıldı.. tam 2 ay oluyor bu hafta yakılalı.. 1 ay öncede aşımı oldum gardasil.. haftada 1 elma sirkesi sürüyorum.. ve özellikle adet döneminde çok çok dikkat ediyorum temizliğe ve vitamine.. çünkü adet döneminde bağışıklık sistemi düşüyormuş duyduğum kadarıyla

arkadasım gecmıs olsn

asının koruyuculugu yaklasık 5 yıldır

hamıleyken cıkar tedbırını alcan dırencın hıc dusmıcek ben hala ıkı senedır her gun kecı boynusu pekmesı macun balık yag ıcıyorum we yıyorum

hamıle kalırsan sezeryan olcan her hangı bı sorun olmaz boylece onun harıcınden korkma dedım gbı dırenc dusmedı surece cıkmıyor yesılı bol tuket

janım benım gardesıl 4 farklı tıpte vurusten koruyor

cervalıx de 2 tıp vurusten koruyor

doktorum bana madem 4 taneden koruyor gardesıl oluyum dedım hayır dedı cervalıx daha etkılı dedı 50 tane sıgılım yakıltıkdan sonra yane koter olduktan sonra cervalıx oldum

cervalıx 244 tl
gardesıl 260 tl ezanelerde

ben ılac reprezantıcısı arkadsıma ılk asımı 170 tl getırıdım

2 asımı doktoruma rıca ettım 129 tl

3 asımı da ılac depusunde calısan arkadsıma rıca ettım 93 tl getırdı

dıdısının dıdısı tanıdının tanıdıma rıca et bısı yap ama nap et ol asını bazen tanıcık ezacılarda 150 tl getırıo bı arastır ama mutlaka ol

dırencını yuksek tut..
bu arada ası 5 yıl koruyor 5 yıl sonra tekrar olman lazım

selam kızlar.ben yakında siğillerimi aldıracağım doktor lokal anestezi önerdi genele gerek yok dedi fazlada açıklamadı nasıl yapacağını ama korkuyorum lokal anestezide çok acı hissediliyor mu? herkese geçmiş olsun.

teşekür ederm canım benim
o zaman bi eczaneye ve doktora danışıyım
tanıdığım bi eczane var konuşayım da inşallah uygun bi fiyata getirme şansım olur

teşekr edrm canım bi doktorla konuşayım de ona göre aşı işini de halldicem
adet dönminde nasıl yapıcam hiç bilmiyrum sürekli ped değiştrcem heralde

he_lin bişi sorucam tatlım
batıcon solüsyonu biliyo musn nasıl oluyo nasıl kullanılıyo
bi de 1 hafta içinde adetim gelicek o zamn nasıl yapıcam sirke faln kullnmıcak mıyım bi de sürekli ıslak olucak orası adet geciktrci falna mı kullnsam
((doktor 1 hafta arayla 2 kez podofilm sürdü bana 15 gün sonra gel dedi
bn bu sürede senn dediğin şeyleri de uyguluyorum
küçücük kaldı beyaz izler var işte biraz))

Son düzenleme:
Merhabalar,

4 aylık evliyim. İlişkiye ilk girerken fazla acı çekiyorum. Geçen hafta vajina iç kısmında elime kapartı şeklinde birşey geldiğini hissettim. Sanki hafif ucu var gibi..Acı vs. vermiyor dokunduğumda. Psikolojik olarak çok rahatsız etti. Acaba öncesinde vardı da ben mi farketmedim bilmiyorum...İş yerinden haftaya izin aldım. Kadın doğuma gideceğim. ilk muayenem olacak çok tedirginim korkuyorum.
Sizce ne olabilir acaba????

geçmiş olsun arkadaş ınsallah bızım hastalıgımızdan degıldır ama pskolojınıde bozma eger boyle bır sey yoksa bıle mutlaka asını yaptır arkadasım

batıcon al sabah olgle aksam ewdeysen eğer kullan sur
adetın gene normal olsn gecıktırıcı fılan kullanmana grek yok janım benım
aksam ya da sabah sole bır sırke pamuga dok sıl ama silllll yterki
padofılm haftada bır uygulanıo ılgıınc

beyazlaması kucuk kalması ıyıye ısaret dewam et dokulcektır yakında yawas yawas

senın kı kızlık zarı parcası gelmıs bızımkıyle alakası yok arkadasım

neden ilginç geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…