Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

çok teşekür ederm bu akşam başlıcam
doktor hemn yakalım dedi çok korktum bnde zaten küçük 2 tane onlar gi,derse bnde düzgün beslenirsem tekrarlamz inşallah
şimdi çıkıcm evden sirke portakal adaçayı yeşillik macun balık yağı alıcam
çooook teşekür ederim

sirkeyle ilgili bi sorum varrrr
sirkeyi pamuğa döküyoruz siğilin üzerine koyuyoruz bu şekilde yapıp yatıyoruz demi sabah pamuğu alıyoruz

sirke ve ballı çörek otu olayı gerçekten işe yarıyo demi
bugün başlıyorum
offffffffff çok korkuyorum ya
şimdi ben evlenemicek miyim
cinsel yaşamım bile olmayacak belki
offf Allahım lütfen geçsin

Ya arkadasim, buyutme olayi, bu virusle yasamak zorundasin bi sure. Öncelikle bağışıklık sistemini sağlam tut. Arkadaşların söylediği çörek otu-bal karışımını aktar olan bi arkadaşımda bana önerdi. Ayrıca ilaç ta kullanıyorum. Moralini yüksek tut. Ölümden başka herşeye çare var. Hem neden evlenemiyosun, cinsel yaşamın neden olmasın ki, nerden çıkardın bunları?? Yakma olayından endişe ediyosan, lokal isteğe bağlı genel anestezi ile lazerle de halledebiliyomuşlar siğillerini.

burda yazan bütün arkadaşların siğilleri ve hatta bazılarının daha fazlası var güzelim, sıkma canını hepimiz yaşadık o korkuları. Geçiyo.

Lütfen aklından çıkart kötü düşünceleri. Ne kadar pozitif olursan o kadar hızlı iyileşirsin..

teşekür edrm cevabın için inşallah çabuk geçer herşeyi denicem

tamam smear önümüzdekı ay yaptırtacagım korkuyorum ama böylede belırsız yasamak sınır bozucu arkadaslar ben ankaradayım burda tavsıye edebılecegınız smear testınde güvenebılecegım bır hastane ya da doktor tavsıye edebılır mısınız para sorun olmaz saglıgım daha önemlı yeterkı güveenecegım bır yer olsun

yarın aldıkları parçanın tahlil sonucu çıkıcak
inşallah kötü bişey çıkmaz hpv değil mantar yada basit bi enfeksiyondur
hpv olsada çabucak kurtulurum inşallahhhhhhh

elma sirkesi aldım
verrutol aldım
bide podofilm diye bişy okudum o nasıl kullnılıyo ki doktor mu yapıyo onu bi yerde öyle yazıyo
hangisine başlıyım bilemedim
bilgisi olannn

elma sirkesi aldım
verrutol aldım
bide podofilm diye bişy okudum o nasıl kullnılıyo ki doktor mu yapıyo onu bi yerde öyle yazıyo
bilgisi olannn

sakin ol

elma sırkesını 3 hafta dene

padofılm we verlutol solısyon sıvı onlar asıt oluyor dısarda cıkan sıgılın kokten dusmesının we oranın curumesını saglıyan bır solısyon oraya kulak copula uyguluyorsn

bu arada macun ve baluk yagını 2 3 sene kullanırsan eyer hpv vurusu vucuttan atılıyo

ayrıca ınsanların evlenmesıne engel dıl ole olsa dunya nufusu ureyemessssss

ası olmanı ıonerıyorm kesınlıkle sana

gunluk bol mywe tuket

aktardan her ay farklı macun alıorm ben 2 senedır cıkmıo bende sıgıl anlıosn dımı vucut dırencı dusmedı surece cıkmıyor bu sende bunu bı kre kabul et yemek ye her yemegınde salata

yogurtla yogurttun uste kalan suyula her aksam bır kesa yogurttla ıcıne bı kasık corek otu at ye yada suyla ıc

her sabah yumurta ye bı tane

yogun sekerlı ve yagdan uzak dur cok canın ıstıosa 4/1 ye anlaıosn umarım :82:

jnım benım ankaradaysan etlık dogum evı yapıo gıdıp ozelde 80 tl wercene ayrıca butun sonuclar sımırde 3 haftada cıkar her hangı bı doktora gıt sımır aldır parayı sokaktamı buldun gıdıp 80 tl ye 8 tane macun alırsınnnnnnnnn sende yane emıne 3 dklık bır ıslem ha ozel ha dewlet etlık zubeyde hanım yada zekaı taırhe gıt buyuk doguma ama etlık daha ıyı :) zekaı tahır cok kalabılık

teşekür ederimm
ben biraz çok telaşlandım uzun yıllar kalp rahatsılığı yaşadım
6 yaşından beri iğne ilaç 6 ayda bir hastane 20 yaşındayım ve 14 senedir böyle artık grip olsam korkuyorum teleşlanıyorum hastaneye gtmek istemiyorum
bağışıklık sistemm çok zayıf o yüzden bi sürü ilaç vardı hepsinden bıktığım için kullanmıyodm uzun süredir geri başlıcam demekki
inşallah bu sorunu da halledrm
bi de moral çok önemli demi kafaya taktıkça sorun büyüyo

tamam dogru söyledı zaen aradım özel haastaneyı 250 mılyon alıyorlarmıs cok geldı oraya gıdeyım bende tesekkurler

elma sirkesi aldım
verrutol aldım
bilgisi olannn

podofilm i dr uygular çünkü yanlış uygulanırsa komalık bile yapabilecek bir ilaç. zaten tahlil sonucun kesinleşmeden ilaç sürme. elma sirkesini kullan. sonucun belli olduğunda dr a sorarsın verrutol mü uygun podofilm mi veya onun önerisi nedir diye...

teşekür edrm canım yarın çıkıcak sonuç allahım inşallah kötü bişi çıkmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…