sırkeyı evdeysen pamuga dok bolca sıgıl olan yere koy.
gunde bır bardak portakal suyu taze ıc
daha sonra gunluk mywe ye portakal harıc mandalına ws
her yemegınde salata olsn
kawaltını duzgun yapp peynır ,yogurt yogurdun uste kalan suyu olsn
macun ye macun ben su sıralar lanfin macunu yıyıorum balık yag bıde
sırkeyle en geccccc eyer duzenlı uygula 3 haftaya gecer yanlız sırkeyı once her yere baska bır pamukla sur sıgıl olan yere baska bı pamuga sırke dok oraya koy
aldara krem pek ıse yaramıo 130 tl werdıne deymes
en kotu ezaneden padofılm al kulak copule sur duser ıkı sgıl onuda cok dıkkatlı surmen lazım kulak copule30 40 sanıye beklet cek 1 haftaya cıkmaz ama haftaya tekrarlar bıdaha ıster vs. sırke en guselı
sirkeyle ilgili bi sorum varrrr
sirkeyi pamuğa döküyoruz siğilin üzerine koyuyoruz bu şekilde yapıp yatıyoruz demi sabah pamuğu alıyoruz
evet arkadasım aynen öyle gece yatarken koy sırkelı pamugu sabahta alıcaksın ve yıkıcaksın
sirke ve ballı çörek otu olayı gerçekten işe yarıyo demi
bugün başlıyorum
offffffffff çok korkuyorum ya
şimdi ben evlenemicek miyim
cinsel yaşamım bile olmayacak belki
offf Allahım lütfen geçsin
Ya arkadasim, buyutme olayi, bu virusle yasamak zorundasin bi sure. Öncelikle bağışıklık sistemini sağlam tut. Arkadaşların söylediği çörek otu-bal karışımını aktar olan bi arkadaşımda bana önerdi. Ayrıca ilaç ta kullanıyorum. Moralini yüksek tut. Ölümden başka herşeye çare var. Hem neden evlenemiyosun, cinsel yaşamın neden olmasın ki, nerden çıkardın bunları?? Yakma olayından endişe ediyosan, lokal isteğe bağlı genel anestezi ile lazerle de halledebiliyomuşlar siğillerini.
burda yazan bütün arkadaşların siğilleri ve hatta bazılarının daha fazlası var güzelim, sıkma canını hepimiz yaşadık o korkuları. Geçiyo.
Lütfen aklından çıkart kötü düşünceleri. Ne kadar pozitif olursan o kadar hızlı iyileşirsin..
Smear benzeri bir test yapılmıştı bana tipi belirlemek için. Ama tabi öncesinde hpv sorunu olduğunu biliyorduk çünkü siğil de vardı. Sende siğil yoksa aktif hpv olup olmadığını bilemez. Bağışıklık sistemin virüsü baskılamış olabilir çünkü. İnşallah da öyledir. Ama dersen ki ben boşa çıkma ihtimalini de göze alıyorum (tip belirleme testi ucuz değil çünkü) smear in yanısıra hpv dna tipleme testini de yapmalarını isteyebilirsin. Veya kolposkopi yaptırırsın; kolposkopide yaptıkları asit testinde tespit edilen yerler olursa oradan örnek aldırtıp tipleme yaptırabilirsin.
Ama normal durumda eğer siğil yoksa önce smear sonra smearde bir belirti, problem olduğu takdirde kolposkopi ve tip testi yapılması mantıklı.
elma sirkesi aldım
verrutol aldım
bide podofilm diye bişy okudum o nasıl kullnılıyo ki doktor mu yapıyo onu bi yerde öyle yazıyo
hangisine başlıyım bilemedim
bilgisi olannn
tamam smear önümüzdekı ay yaptırtacagım korkuyorum ama böylede belırsız yasamak sınır bozucu arkadaslar ben ankaradayım burda tavsıye edebılecegınız smear testınde güvenebılecegım bır hastane ya da doktor tavsıye edebılır mısınız para sorun olmaz saglıgım daha önemlı yeterkı güveenecegım bır yer olsun
jnım benım ankaradaysan etlık dogum evı yapıo gıdıp ozelde 80 tl wercene ayrıca butun sonuclar sımırde 3 haftada cıkar her hangı bı doktora gıt sımır aldır parayı sokaktamı buldun gıdıp 80 tl ye 8 tane macun alırsınnnnnnnnn sende yane emıne 3 dklık bır ıslem ha ozel ha dewlet etlık zubeyde hanım yada zekaı taırhe gıt buyuk doguma ama etlık daha ıyı :) zekaı tahır cok kalabılık
elma sirkesi aldım
verrutol aldım
bide podofilm diye bişy okudum o nasıl kullnılıyo ki doktor mu yapıyo onu bi yerde öyle yazıyo
hangisine başlıyım bilemedim
bilgisi olannn
podofilm i dr uygular çünkü yanlış uygulanırsa komalık bile yapabilecek bir ilaç. zaten tahlil sonucun kesinleşmeden ilaç sürme. elma sirkesini kullan. sonucun belli olduğunda dr a sorarsın verrutol mü uygun podofilm mi veya onun önerisi nedir diye...
tamam dogru söyledı zaen aradım özel haastaneyı 250 mılyon alıyorlarmıs cok geldı oraya gıdeyım bende tesekkurler
teşekür edrm canım yarın çıkıcak sonuç allahım inşallah kötü bişi çıkmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?