Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

teşekkür ederim canım .bu bölgenin ıslak kalmaması mümkün değil.tuvaletimi yaparken çok acıyor.doktor bana 3 tane krem verdi.baticonla temizledikten sonra kremleri sürüyorum.sebamed kullanıyorum yıkıma yaparken.adaçayı içiyorum helinin yazdıklarını okudum ben de.tek korkum ilerde hamile kalmayı etkiler mi diye.pantolon bile giyemiyorum kaç gündür.raporluyum zaten.

sağol helincim.senin tavsiyelerini önceki sayfalarda okuyup uygulamaya başladım.mecburen yıkıyorum orayı temiz kalması için genelde tuvaletimi yaparken acıyor.sebamed kullanıyorum.raporum bitiyor.pazartesi işe başlıycam fakat hala pantolon giyemiyorum.ben de kilo problemi olduğu için macun olayına sıcak bakmıyorum.dediğin gibi aşımı olucam.

Ben internette araştırırken 2003 yılında böyle bir tıbbi deney yapıldığını okumuştum. Hpv ve/veya CIN tespit edilen kadınlardan eşleriyle birlikte olurken prezervatif kullananların 2 yıl sonunda CIN lezyonlarının ve hpvnin gerileme/iyileşme oranı %53 olmuş. Bu oran prezervatif kullanmayanlarda %35te kalmış. Araştırmanın linki wikinin ingilizce prezervatif sayfasında var. Koter vb cerrahi müdahalelerde zaten bildiğim kadarıyla en az 3 hafta ilişki yasak. Koterin yaptığı yara ancak bu sürede iyileşebiliyor.

Kendi durumumu yazmıştım. Görünürde şu an siğil olmasa da iyileşmesini umduğum bir lezyonum var. Bu arada da siğil çıkmaması için dua ediyor ve senin tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum hel_in. İnşallah kötü birşey çıkmayacak kontrolde. 6 ay sonra çağırmıştı beni dr, bu süreyi bekliyorum.

Ben görmedim işte onu. Dr muayene ederken kolposkopide gördü ve hemen podofilm uyguladı üzerine. Sonrasında da yok oldu gitti. Çok takıyorsan kafaya git göster bence. Çünkü taktıkça stres artıyor, stres de bu hpvnin en yakın dostu biliyorsun.

bölgenn ıslak kammaması mumkun degıl ama ben ılk zamanlarda batıconla temızleyıp kremlerı surup gazlı bez koyuodum azda batıcon dokuodum gazlı beze.. dr bana ped kullanma demıstı yanıklar kolay gecmıyor helekı o bölgenın nasıl acıdıgını cok ıyı bılıyorum ıyılesmeye yakın yanıklar ıdrar yaparken yanıyor cok acımıstı benım 3.haftam daha yenı normal oturmaya basladım hala bıle hafıften acı oluyor bende pantolon gıymıyorum hala tahrıs olmamaıs ıcın ama gecıyor 3. haftam bısey kalmadı ama derının asltınada ısledıgı ıcın sanırım azda olsa oda acı verıyor ve arkadasım pansumanını mutlaka mumkunse ayna al bakarak yap merak etmee meyveyıde bol ye ınan gecıyor kısa surede

yaktırma nasıl oluyo kaç saat sürüyo çok acıyomu
nolur cevaplayın
offff bndede çıktı cinsel birlikteliğim olmadığı halde
2 tane ufacık ama doktor yakalım dedi çook korkuyorum
tahlil yapıldı cumartesi sonuçlar çıkıcak
çok korkuyorum yaa

anladım canm o zaman seninki hiç belli olmamış sanırım daha içlerdeydi.Ama artık benim düşüncem onun siğille uzaktan yakından alakası olmadığı.Hepimize geçmiş olsun bir daha siğillerle görüşmemek üzere.

çok geçmiş olsun canım.benim yakılmadı ama kesilerek alındı 1 taneydi benim.2 tane olduğu için hiç acımaz.Bence helinin uyguladıgı gibi sirke koy pamuğa ve o bölgeye kapat gece yatarken özellikle sabahta yıka.ne tahlili yapıldı ki?

cevabın için çok teşekür edrm ordan ufak bi parça aldı onu tahlile yolladı
yakalım falan dedi,,
sirkeli tarifi bulayım onuda yaparım
ama yakma falan istemiyorum yaaa
burda okudum aldara krem falan var onu kullnıyım dicem doktora
çünkü çok az ve küçücük hemen yakmasın çok korkuyorum zaten

küçük ve az olduğu için hemen yaktırma bence.ilk önce sirkeyi uygula mutlaka küçülüp gidecektir.birde nerde çıktı siğiller?

küçük ve az olduğu için hemen yaktırma bence.ilk önce sirkeyi uygula mutlaka küçülüp gidecektir.birde nerde çıktı siğiller?

canım vajina girişi varya anüse yakın bi tarafta zaten çok küçük
hemen yakalım falan dedi bn çok korktum
sirke pamuğa döküp oraya sürüyoruz o şekilde mi
lütfen yardımcı olun kimse bilmiyo yalnızm ve çok korkuyorum

panik yapma canm sakin ol geçicek ve çokkafaya takma olurmu.sirkeyi pamuğa dök o bölgeye koy.yatrken yap sabaha kadar dursun.sabahta yıkarsın.beyazlayacaktır zaten.her akşam koy küçük olduğu için çok uzamadan geçebilir.kendine iyi bak.sigara içiyorsan bırak.meyve sebze bol tüket.arkadaşlar macun kullanıyorlarmış olmazsa onu dene.korkma çünkü bakiresin sanırım.içerde problem yaratmayacağı için içini ferah tut.

canım çok teşekr edrm ya
çok korkuyorm sevgilim moral veriyo sürekli
sirkeli olayı mutlaka denicem
faydaını gören çok çünkü

offf çok korkuyorum sayfayı açan kişilerden yardım bekliyorum
saatlerdir okuyorum
yarın gidip sirke bal çörek otu portkal alıcam herşeyi denicem
yaktıramam yaaa çok korkuyorum 2 tane ufaccık zaten

saatlerdir okuyorum

neden korkuyorsun canım nedir sorun

canım genital bölgede siğil çıkmış
bugün gttm doktora yakmaktan falan bahsetti çok korkoyorum bnde
cumartesi tahlil sonuçları çıkıcakj inşallah kötü bişi çıkmaz,
yakmak falan istemiyorum
yarın başka doktora gidicem bi de burda ki yöntemleri ddenicem
bu konuda bilgin varsa lütfen yardımcı ol

canım gecmiş olsun inşallah tahliller temiz çıkar bu konuda bilgim yok ne desem yalan olur ama takma kafana taktıkca sorun dahada buyur gözünde herşeyin bir yolu vardır

handecım macun kılo aldırmıyor her hangı bır aktardan dırencı yuksek tutan macun alabılırsın
hatta bazı arkadaslarım balık we macun onerıyorm ben balık yagının bıle kılo aldırmayanı war ama ne kadr etkı eder yarar saglar bılemem onun yerıne normal balık ye ama macun sart gunde bır kasıkda corek otu ye kesın ılesırsın

sen macun ye
gunde bır bardak portakl suyu ıc (bu sart)
ıkı bardak ada cayı
yesılı bol ye salata sebze yemegı ws

sevgılı arkadasım gecmıs olsun sen sırke uygula derım koter olmıcaksan yada ne bılım ne dusunuyorsan
sırkeyı her gece uygularsan eyer 3 haftaya duser sıgıl

kotu bısı cıkmaz bnce umdugum o hıssettımde o su anda eyer merak edıyorsan sımir aldırdıysan sonucu 15 gunde cıkıar saten

BU ARADA NETTE HER YAZILANA INANMA O KADR COK SACMA SAPAN SITE VARKI ...... GECMIS olsn janm benm

saatlerdir okuyorum

sırkeyı evdeysen pamuga dok bolca sıgıl olan yere koy.
gunde bır bardak portakal suyu taze ıc
daha sonra gunluk mywe ye portakal harıc mandalına ws
her yemegınde salata olsn
kawaltını duzgun yapp peynır ,yogurt yogurdun uste kalan suyu olsn
macun ye macun ben su sıralar lanfin macunu yıyıorum balık yag bıde

sırkeyle en geccccc eyer duzenlı uygula 3 haftaya gecer yanlız sırkeyı once her yere baska bır pamukla sur sıgıl olan yere baska bı pamuga sırke dok oraya koy

aldara krem pek ıse yaramıo 130 tl werdıne deymes

en kotu ezaneden padofılm al kulak copule sur duser ıkı sgıl onuda cok dıkkatlı surmen lazım kulak copule30 40 sanıye beklet cek 1 haftaya cıkmaz ama haftaya tekrarlar bıdaha ıster vs. sırke en guselı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…