gecmıs olsun hande sanırım senınde benım gıbı olmus cok canım yandı benımde ama 4-5 gun sonra sadece yaralar acıyor sadece akıntılı kanamam olmustu benımde gunde 2 bardak adacayı ıctım hel-ın arkadasımız soylemıstı sagolsun bırde tuvaletten sonra batıconla temızledım ben su degdırme yarana canım dr sana krem verdımı bırde bana fujıdın( antıbıyotık krem )madacassol(hucre yenıleyıcı)ıkısını karıstırıp yaralarıma suruodum sabah ogle aksam ve cok rahatlattı ozellıkle antıbıyotık kremın faydasını gordum sabahları portakal suyu ıc ve bol bol meyve ye mutlaka daha kısa surede ıyı olucaksın ve uzulme bunları yasadıgım ıcın korkulucak bısey yok arkadasım kendıne cok cok cok ıyı bak gecıyor
mrb sevgılı arkadasım
prezervatıf ılesme surecını hızlandırmaz arkadsım
bırıncısı gecıktırırı
kadın ve erkekte bosalma yoluyla zaten ıslaklık oluyor dogal oalrak kaldıko koter olunda o bolgeyı kuru tutmak ıcın gunluk ped bıle onermıyor doktorlarkı bır an once koter yerlerı kurusun ıyesme hızlansın dıe
bence bu tamamen yanlıs oldugunu dusunmekteyım ben
bu arada sızın sorununuz nedır?
ekimdeydi kontrolüm canım.düz siğil demişsin.en azından bir çıkıntı yokmuydu ve nerede vardı?benimki paranoyak bir durum oldu kendi etimi bile siğil görür oldum.nerde bir çıkıntı görsem siğil sanıyorum.biraz tarif edermisin siğilin nasıldı
teşekkür ederim canım .bu bölgenin ıslak kalmaması mümkün değil.tuvaletimi yaparken çok acıyor.doktor bana 3 tane krem verdi.baticonla temizledikten sonra kremleri sürüyorum.sebamed kullanıyorum yıkıma yaparken.adaçayı içiyorum helinin yazdıklarını okudum ben de.tek korkum ilerde hamile kalmayı etkiler mi diye.pantolon bile giyemiyorum kaç gündür.raporluyum zaten.
Ben görmedim işte onu. Dr muayene ederken kolposkopide gördü ve hemen podofilm uyguladı üzerine. Sonrasında da yok oldu gitti. Çok takıyorsan kafaya git göster bence. Çünkü taktıkça stres artıyor, stres de bu hpvnin en yakın dostu biliyorsun.
yaktırma nasıl oluyo kaç saat sürüyo çok acıyomu
nolur cevaplayın
offff bndede çıktı cinsel birlikteliğim olmadığı halde
2 tane ufacık ama doktor yakalım dedi çook korkuyorum
tahlil yapıldı cumartesi sonuçlar çıkıcak
çok korkuyorum yaa
çok geçmiş olsun canım.benim yakılmadı ama kesilerek alındı 1 taneydi benim.2 tane olduğu için hiç acımaz.Bence helinin uyguladıgı gibi sirke koy pamuğa ve o bölgeye kapat gece yatarken özellikle sabahta yıka.ne tahlili yapıldı ki?
cevabın için çok teşekür edrm ordan ufak bi parça aldı onu tahlile yolladı
yakalım falan dedi,,
sirkeli tarifi bulayım onuda yaparım
ama yakma falan istemiyorum yaaa
burda okudum aldara krem falan var onu kullnıyım dicem doktora
çünkü çok az ve küçücük hemen yakmasın çok korkuyorum zaten
küçük ve az olduğu için hemen yaktırma bence.ilk önce sirkeyi uygula mutlaka küçülüp gidecektir.birde nerde çıktı siğiller?
canım vajina girişi varya anüse yakın bi tarafta zaten çok küçük
hemen yakalım falan dedi bn çok korktum
sirke pamuğa döküp oraya sürüyoruz o şekilde mi
lütfen yardımcı olun kimse bilmiyo yalnızm ve çok korkuyorum
panik yapma canm sakin ol geçicek ve çokkafaya takma olurmu.sirkeyi pamuğa dök o bölgeye koy.yatrken yap sabaha kadar dursun.sabahta yıkarsın.beyazlayacaktır zaten.her akşam koy küçük olduğu için çok uzamadan geçebilir.kendine iyi bak.sigara içiyorsan bırak.meyve sebze bol tüket.arkadaşlar macun kullanıyorlarmış olmazsa onu dene.korkma çünkü bakiresin sanırım.içerde problem yaratmayacağı için içini ferah tut.
offf çok korkuyorum sayfayı açan kişilerden yardım bekliyorum
saatlerdir okuyorum
yarın gidip sirke bal çörek otu portkal alıcam herşeyi denicem
yaktıramam yaaa çok korkuyorum 2 tane ufaccık zaten
canım genital bölgede siğil çıkmış
bugün gttm doktora yakmaktan falan bahsetti çok korkoyorum bnde
cumartesi tahlil sonuçları çıkıcakj inşallah kötü bişi çıkmaz,
yakmak falan istemiyorum
yarın başka doktora gidicem bi de burda ki yöntemleri ddenicem
bu konuda bilgin varsa lütfen yardımcı ol
sağol helincim.senin tavsiyelerini önceki sayfalarda okuyup uygulamaya başladım.mecburen yıkıyorum orayı temiz kalması için genelde tuvaletimi yaparken acıyor.sebamed kullanıyorum.raporum bitiyor.pazartesi işe başlıycam fakat hala pantolon giyemiyorum.ben de kilo problemi olduğu için macun olayına sıcak bakmıyorum.dediğin gibi aşımı olucam.
Ben internette araştırırken 2003 yılında böyle bir tıbbi deney yapıldığını okumuştum. Hpv ve/veya CIN tespit edilen kadınlardan eşleriyle birlikte olurken prezervatif kullananların 2 yıl sonunda CIN lezyonlarının ve hpvnin gerileme/iyileşme oranı %53 olmuş. Bu oran prezervatif kullanmayanlarda %35te kalmış. Araştırmanın linki wikinin ingilizce prezervatif sayfasında var. Koter vb cerrahi müdahalelerde zaten bildiğim kadarıyla en az 3 hafta ilişki yasak. Koterin yaptığı yara ancak bu sürede iyileşebiliyor.
Kendi durumumu yazmıştım. Görünürde şu an siğil olmasa da iyileşmesini umduğum bir lezyonum var. Bu arada da siğil çıkmaması için dua ediyor ve senin tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum hel_in. İnşallah kötü birşey çıkmayacak kontrolde. 6 ay sonra çağırmıştı beni dr, bu süreyi bekliyorum.
offf çok korkuyorum sayfayı açan kişilerden yardım bekliyorum
saatlerdir okuyorum
yarın gidip sirke bal çörek otu portkal alıcam herşeyi denicem
yaktıramam yaaa çok korkuyorum 2 tane ufaccık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?