gecmıs olsun hande sanırım senınde benım gıbı olmus cok canım yandı benımde ama 4-5 gun sonra sadece yaralar acıyor sadece akıntılı kanamam olmustu benımde gunde 2 bardak adacayı ıctım hel-ın arkadasımız soylemıstı sagolsun bırde tuvaletten sonra batıconla temızledım ben su degdırme yarana canım dr sana krem verdımı bırde bana fujıdın( antıbıyotık krem )madacassol(hucre yenıleyıcı)ıkısını karıstırıp yaralarıma suruodum sabah ogle aksam ve cok rahatlattı ozellıkle antıbıyotık kremın faydasını gordum sabahları portakal suyu ıc ve bol bol meyve ye mutlaka daha kısa surede ıyı olucaksın ve uzulme bunları yasadıgım ıcın korkulucak bısey yok arkadasım kendıne cok cok cok ıyı bak gecıyor![]()
teşekkür ederim canım .bu bölgenin ıslak kalmaması mümkün değil.tuvaletimi yaparken çok acıyor.doktor bana 3 tane krem verdi.baticonla temizledikten sonra kremleri sürüyorum.sebamed kullanıyorum yıkıma yaparken.adaçayı içiyorum helinin yazdıklarını okudum ben de.tek korkum ilerde hamile kalmayı etkiler mi diye.pantolon bile giyemiyorum kaç gündür.raporluyum zaten.