gecmıs olsun arkadasım siğillerin cok ıse yakılması gerekıyor ama tek tuk ıse hel-ın arkadasın dedıgı gıbı aksam yatarken sırke koy ben 2 kere yaktırdım tekrar cıktı ılk yakmadan 275 ıkıncı yakmada 490 aldılar bagkurum özel hastanede yaptırmıstım
herkeze merhaba ,,
benimde morali fena bozuk bende muayene diye gidip siğilimin olduğunu öğrendim yakılması gerekiyormuş..burda okuduğuma göre..
buarada yaktırma tedavsi nekadr olduğu hakkaında bilgi verirmisiniz acaba arkadaşlar
çok geçmiş olsun canım.bu siğiller içerde problem yaptımı insanı daha çok huzursuz hissetiriyor ama ne kadar güzelki biz böyle bilinçli bayanlar olduğumuz sürece bunuda atlatıcaz.Bikaç dr a sormuşsun leep işlemini onlarda önermişler sanırım.Olman gerekiyorsa bence bu işlemi yaptır hem o hastalıklı bölgeyide almış oluyorlar arayı uzatmadan kurtulabilirsiniz.O işlemden sonrası önemli olan tabiki.İlk olarak siğil eşinde varmı?görünürde yoksa bile 1 sene kadar prezervatifle ilişkiye girin.1 sene kadar sık aralıklarla dr a gidersin ama ondan sonra normala döner.Geçiyor biz tedaviyi aksatmadığımız sürece.Bağışıklık sistemini yüksek tutmaya çalış.vitamin takviyesi alabilirsin.bol bol meyve sebze ye.sigara içiyorsan bırak.
3-5 ay içindemi 2 tane siğil oluştu ve nerede çıktı canım?
Merhaba..
Smear da bi yanlış olabilir umudum hala devam etmekte:) Ama eğer yoksa, evet leep gerekliymiş, olmuşla ölmüşe çare yok. Elimden geleni yapıyorum metanetimi korumak için, başarıyoda olabilirim, yani normal hayatıma devam ediyorum, ama strese duyarlı sivilceler çıktı saç diplerimdee anca o kadar oluyo:)
Sizde de oluşmuşmuydu, bende psikolojik bi kirlilik hissi oluştu. Devamlı ellerimi yıkıyorum, elimden gelse kimseyle temas etmeyeceğim eşim de dahil. Çok zararlı olduğunu bildiğim halde tuvaletten sonra uzun süre temizlik yapıyorum falan.. Düzelir miyim acaba:??
canım benim, eşimde siğil yok, sıkı bi kontrolden geçirdim onu tabi benim durum netleşince bi de
doktor kontrolden geçirecek:2:
Benim siğillerim yakın aralıklarla çıktı 2 tane var, karşılıklı vajina grişinde. ilk çıkan biraz daha büyük ama extra bi büyüme yok ikisindede. Oldukları gibi duruyolar. smearı isteyen ve değerlendiren ilk doktorum, bağışıklık güçlendirici 2 ilaç yazdı bana, imunex ve bitkisel bi ilaç. Onları kullanıyorum. Sigarayı bırakamadım dahaSonuç netleşmeden bırakmak istemiyorum, bırakırsam hasta moda geçeceğim çünkü biliyorum..
Bu karmaşa ne zaman geçecek , ya bi hastalıkla yaşamak hiç kolay değil, Allah hepinize hepimize sabır versin..
Merhaba..
Smear da bi yanlış olabilir umudum hala devam etmekte:) Ama eğer yoksa, evet leep gerekliymiş, olmuşla ölmüşe çare yok. Elimden geleni yapıyorum metanetimi korumak için, başarıyoda olabilirim, yani normal hayatıma devam ediyorum, ama strese duyarlı sivilceler çıktı saç diplerimdee anca o kadar oluyo:)
Sizde de oluşmuşmuydu, bende psikolojik bi kirlilik hissi oluştu. Devamlı ellerimi yıkıyorum, elimden gelse kimseyle temas etmeyeceğim eşim de dahil. Çok zararlı olduğunu bildiğim halde tuvaletten sonra uzun süre temizlik yapıyorum falan.. Düzelir miyim acaba:??
canım benim, eşimde siğil yok, sıkı bi kontrolden geçirdim onu tabi benim durum netleşince bi de doktor kontrolden geçirecek:2:
Benim siğillerim yakın aralıklarla çıktı 2 tane var, karşılıklı vajina grişinde. ilk çıkan biraz daha büyük ama extra bi büyüme yok ikisindede. Oldukları gibi duruyolar. smearı isteyen ve değerlendiren ilk doktorum, bağışıklık güçlendirici 2 ilaç yazdı bana, imunex ve bitkisel bi ilaç. Onları kullanıyorum. Sigarayı bırakamadım dahaSonuç netleşmeden bırakmak istemiyorum, bırakırsam hasta moda geçeceğim çünkü biliyorum..
Bu karmaşa ne zaman geçecek , ya bi hastalıkla yaşamak hiç kolay değil, Allah hepinize hepimize sabır versin..
canım benimki vajina girişindeymiş yani içerde anladığım kadarıyla dağılmamış daha tedaviyede başlamadım enfeksiyonun geçtikten ve raglim bittikten sonra 2.muayenede...
cuma günü vajina girişinde ve dudqaklara yayılmış olan siğilleri genel anestezi yaparak yaktılar özel bir hastanede. ve çok acı çekiyorum.kanama oluyor.yaktırma işlemi yaptıran arkadaşlar bu işlemden sonra nasıl problemler yaşadınız yazabilir misiniz?
hel_in arkadasım yanlıs anlasılma olmus galıbasırke enfeksıyon yapmaz sen bı yerden mıkrop kapmıssındır yada muane olurken ıcın muane olmak ıcın soktukları waınayı acan seyden bıle mıkrıop kapar akıntın olur sırke yapmaz YANLIŞŞ BIRGI OLMASINDA.........
SIRKE DOGAL ASIT SURDUKCE SIGILI 3 HAFTA BOYUNCA PAMUGA SIRKE KOYUP SIGILE UZEIRNE BASINACA HER GECE 3 HAFTADA DUSER SIGIL....
hel_in arkadasım yanlıs anlasılma olmus galıbadogumdan sonra akıntı ve vajına bolgesınde kasınma problemım oldu ben de elma sırkesı kullandım ve faydasını o zaman gordum dedım.. bu baslık da konu o kadar çok kı sanırım bır yanlıs anlama olmus ılahı kıs elma sırkesınden enfeksıyon mu kapılır guldurdun benı canım
merhaba arkadaslar benım sıgıllerım 1 yıldır yok ama smear testı sayesınde problem olup olmadıgı ve türü anlasılır mı ya nı tür belırleme ıcın baska ıslem yaptırmam gerekıyormu bende sıgıl kalmadı parca alıpta patolojıye gönderemezler kı türü smearda anlasılır mı tesekkurler
cuma günü vajina girişinde ve dudqaklara yayılmış olan siğilleri genel anestezi yaparak yaktılar özel bir hastanede. ve çok acı çekiyorum.kanama oluyor.yaktırma işlemi yaptıran arkadaşlar bu işlemden sonra nasıl problemler yaşadınız yazabilir misiniz?
Merhaba..
canım benim, eşimde siğil yok, sıkı bi kontrolden geçirdim onu tabi benim durum netleşince bi de doktor kontrolden geçirecek:2:
Merhaba..
.... birde canım siğillerin görüntüsü nasıl dümdüz deri gibi mi yoksa üzeri biraz pütürlü gibi mi? merak ettim.benimde orda bişey var gibi ama dümdüz ve ayrı bir kabartı şeklinde değil deriyle bir.Kızlık zarı parçası gibi geliyor ama.ya birde her gördüğüm bi kabartıyı siğil zanneder oldum.benim bir tane bikini bölgesinde vardı alındı baskada hiç yoktu.5 aydır birşey yok.smear da temiz çıktı.ama bilki geçicek.ve çok takma ve düşünme olurmu...
merhaba arkadaslar benım sıgıllerım 1 yıldır yok ama smear testı sayesınde problem olup olmadıgı ve türü anlasılır mı ya nı tür belırleme ıcın baska ıslem yaptırmam gerekıyormu bende sıgıl kalmadı parca alıpta patolojıye gönderemezler kı türü smearda anlasılır mı tesekkurler
Ben ellerimde egzama çıkana kadar abartılı şekilde antibakteriyel jeller, sabun, kolonya vs kullanıyordum. Hatta ilk zamanlar refleks olmuştuR; konuyla ilgili birşey okusam hemen kolonya sürüyordum ellerime halbuki ne saçma dimi...Şimdi biraz daha hafifledi bu durum. Siğilleri yok ettirmenin payı büyük. Yine de tam geçmiş değil : )
Keşke sigarayı bıraksan. Bir sorunun yoksa bile bu kadar çektiğin sıkıntının sonunda en azından sana faydası dokunan birşey olurdu.
Birlikte olunurken prezervatif kullanmanın iyileşme sürecini çabuklştırıcı etkisi olduğunu okumuştum. Yani eşinde siğil olsa da olmasa da; hatta sende de görünürde siğil olmasa da cin1, 2,3 vb rahim ağzı hücre bozukluklarının iyileşmesini hızlandırdığı bir araştırma ile tespit edilmiş. Zannedersem bu hpv dnasının sıçrama yoluyla başka hücrelere bulaşmasını yani çoğalmasını nispeten önlüyor imiş.
En son kontrolünü ne zaman yaptırmıştın? Düz siğil varmış bende de ama dr tespit etmişti ben nasıl birşeydir bilmiyorum ama kontrol vaktin de geldi ise doktora bir göster istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?