cevap yazdıgın için çok tesekkur ederın helin cok sagol.hamilelik zaten duygusal bır durum bırde bunları yasamak benı o kadar cokerttıkı anlatamam bırde sureklı rahatsılıklarım nuksedıyo ınternetıde okudukca canım ıyıce sıkılıyo herkezlede bunu acıkca konusamıyosun o yuzden buradan destek almak en azından bana ıyı gelıyor.soyledıklerını yapmaya calısıcam cok sagol tekrar
Herkese merhaba. Ben de malesef 3-4 aydır bu sorunla boğuşuyorum. Fark eder etmez rastgele bir jinekologa gittim ve farkettiğim şeylerin kondilom olduğunu teyid etti. Hemen smir ve tipleme testi için örnek aldırdım. O test sonuçları gelene kadar hayatımın en korkunç günlerini geçirdiğimi söyleyebilirim. Tip 11 çıktı. Biraz sevindim. Sonra diğer test sonucu geldi.cin1. Korktum. Nedir ne yapılır araştırırken bu sayfaya da rastladım. Bütün sayfaları okudum. Açıkçası içimi rahatlattınız biraz sağolun. Doktorum da endişelenmeme gerek olmadığını, 6 ay sonra tekrar test yaptırmamızın yeterli olacağını söyledi. Kaldı 2 ay filan...Şimdi benim öğrenmek istediğim birşey var ki bunun cevabını bulamadım:
*Hiç bu kondilom çıktığı dönemde ve sonrasında halsizlik, başdönmesi, baş ağrısı, hafif ateş vb gibi sıkıntılarınızda bir artış oldu mu? Hani gripmiş gibi...Bende bu aralar sık oluyor.
Bu arada, tahliller çıktıktan sonra kendi dr uma gittiğimde bana podofilm uyguladı. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde temiz haberini aldım. Bende pek görünmeyen kısımda çıkmış olduğu için şimdi pek bilemiyorum var mı yok mu. Hatta bir kere de ekstradan gittim doktora acaba çıktı mı yine diye. Neyse ki çıkmamış. Şimdi bir sonraki kontrolü bekliyorum.
İnşallah bu probleme sahip herkes şifa bulur. Hel_in sana da ayrıca teşekkür ederim, bıkmadan usanmadan yazmışsın. Tavsiyelerinin hepsini uygulayamadım, çünkü kilo da vermek -en azından daha fazla almamak- istiyorum. Her gün bir kaşık çekilmiş çörekotu+bal karışımı yiyorum. Bir de coenzim q10 alıyorum. (zaten yılda bir kere 2 ay süreli kür yapıyordum.) Bunun dışında yeşillik ve sirkeyi yemeklerde ağırlıklı kullanıyorum. Portakal vs mideme dokunuyor o yüzden yiyemiyorum.
Herkese merhaba arkadaşlar;
Ben de iki yıl öncesine kadar zamanımın neredeyse tümünü bu forumda geçiriyordum ama başımdaki dertten kurtulunca forumu da unutmuşum.. her gün sayfa yazı takip etmekten yorulduğum, kimseye derdimi anlatamamktan, üstelik evli falan değilesniz doktorlara bile açıklamakta çekindiğnz utandığınız bi durum oluyor malesef
Bu dönemde en büyük desteğin moral olduğunu o siğillerle geçirdiğim 5 ayın sonunda anladım malesef öncelikle ne olur moraliniz bozup kendinizi sabah akşam siğil düşünmeyi bi iş edinmeyin aklınıza sadece kurtulmak için yaptğnz işler sırasında gelsin bu siğiller.. Ben bu dönemde bir ilaç kullanmadım sadece bağışıklığım güçlensin diye çöek otu bal karışımını ve bağışıklık güçlendirici sebzeler olsun içecekler olsun bu şekilde beslenmeme önem verdim. abi temizliği de unutmamak gerekir bu da çok önemli bir faktör. Ama benim kurtulmamdaki en büyük etken şu oldu sürekli dondurduğum ama bitürlü yok olmayan son siğillerimi elimle tek tek kopardım tabi bunu tuvalette ve bir elimde baticon denen steril sağlayan ilaçla yaptım. siğillerimi kopardıktan sonra kanamasının geçmesini bekledim baticonu uygulayarak bisüre öylece kaldım daha sonra temiz bi gazlı bezi çamaşırıma yerleştirerk o günü öyle geçirdim. Doktor da koparma işleminn siğiller büyük değilse ve kanadığında etrafına yayılamsını engelleyebildiğim sürece bi zararı olmadğını söyleynce son kalan siğillerden de bu şekilde kurtuldum. Nacizane tavsiyem öncelikle güçlü bir bünye sonrasında temizliktir arkadaşlar doktorunuzla tedaviyi yapıyorsanız yawaş ama temkinli bir şekilde hepsinden kurtulursunuz.
Herkese acil şifalar dilerim çok çok geçmiş olsun...
uzulcek bısı yok allah bence daha beterınden saklasın doktorlar bbılgısız bılıncsız bı halt bıldıklerı yok
yane pamuga sırkeyı bolca dok her aksam oraya koy sıgıl olan yerlere hepsı bı 3 haftada netıceyı alırsın
macunu al macun gunde ıkı seker kası ye hasta olmanı goruceksın engellıcek kendıne ıyı bakarsan gecııoooooo bebem bu bak bıde hamılesın
nettekı aptal sıtelere bakma ozellıkle dıorum
benım 50 yakın sıgılım
8 doktor maceram oldu doktor ölüceksın dedı bırı mıkrıplusun dedı allah dedı
nse dedım gbı portakal suyu ıc gunde bır bardak yesıl ye macun ye 2 3 ayda toplarsın bu kadr dıorum ama kendıne ıyı bakar ınanırsannnnn
merhaba helıncımmm sana sonsuz tesekkurler bu macunu ılk sen tavsıy etmıstın bende gectı nerdeyse 1 yıla yakındır cıkmıyo ama 1 aydır esımde var ve yayıldı macun denıyoruz bakalım ama sımdılık bır gelısme yok bende hemen 1 haftada bellı olmustu faydASI senın dedıgın gıbı sırke sürsün acıkcası dogumdan sonra smear testı ve ası olmayı düsünüyordum ama gıtmedım doktora korktum kötü bırsey cıkar dıye ama gıttıgım bır doktor bu sıgıller kımseyı oldurmez abartıyorlar demıstıııı neysse herkese kolay gelsınnnn
arkadasım cok sewındım kurtulduğuna gecmıs olsun COK MANTIKLI BI YOL IZLETMIS DOKTOR TEBRIKLER..... SOLICEK BISI BULAMADIM ......
sıgıller o kadr cabuk yayılıokı doktorun gercekten doktormu merak ettım ......nasıl bı mantıktır bu yaaaa KOTER WE DONDURMA YAPAN DOKTOR koter makınasının 3 4 cm derı altına ısledını bılmıcek kadar aptalmı dıe dusunuyorm ya da sen yanlıs anlamıs olabılırsın
senın bu bas donmesı vs benım stresten basıma geldı en yogun oldum donemde ce
rvalıx ası oldu donem cok oldu doktorum o zaman elımde el tıtremesını fark ettı yogun sekılde agrı kesııcı alıyordum korkudan
tıp 11 korkma 6 ve 11 baslangıç sevıyesi endışelenme
ama ası ol
portaakal suyu ıcemıosan havuc mandalıne elma suyu fılan bısıler ıc ama gunde bır bardak taze ıcmen lazım mandalına ye o zaman ektsradan yada elma
macun alcan bebem normal bal dıegılll macun dımı kastetınnn
Evet benim de stresli bir dönemim. Daha doğrusu iş yüzünden stres hep var da bu aralar yoğunluk da arttı ondan belki. Dr.a gittim grip başlangıcı dedi belki ondandır da. Ne bileyim artık en ufak değişiklikte korkuyor insan. Kendimi dinler oldum çok da yapmamak lazım halbuki.
Portakal, mandalina vb asitli meyveler dokunuyor. Ancak elma, muz filan yiyebiliyorum işte. Macunun içeriği belli mi veya katması gereken özel bir şey var mı yoksa aktara gidip bağışıklık sistemi güçlendirici macun desem yeterli olur mu?
Ekinezya çayı içiyor musun? O da bünyeyi kuvvetlendirirmiş.
JANIM ASI BIR UST SEYIYE CIKMASINI ENGELLIO YANI hpv tıp 6 san hpv tıp 11 koruyo bolece hucre yenıolıyor bı an once asını ol derım 3 5 sene kendıne ıyı bak vucuttan atıo kendını vurus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
helınnnn benım merak ettıgım sey sımdı mesela bendekı hpv 6 sa mesela nasıl 11 cıkabılırkı bunun hanı ası koruyor dedın ya bu hpv tür degıstırebılırmı yanı 6 sa 11 olabılır mı bırde sunu sorcam bendekı sıgıllerın hepsı gıttı smear testınde temız cıktı ama türünü ögrenmek ıstesem patolojıye yollayacak bır sıgılde yok bunu anlayabılırlr mı bırde esım sırkeyı kullanmaya basladı sıgıllrın ustu beyazlamaya baslamıs sızce etkılı olmaya basladı mı tesekkurler
doktorumla görüştüm bi tanıdık vasıtasıyla aşıyı 175 liraya getirtiyoruz.. çarşamba günü ilk dozu vurulucam.. onun dısında şimdilik sağlığımla ilgili problemlerim yok.. yarın kendime helinin söylediği gibi bi bağışıklık sistemi güçlendirici macun alıcam.. yalnız onun içinde mutlaka bulunması gereken şeyler var mı yoksa bağışılık sistemi güçlendirici dersem aktarlar bilir mi?
Yaaaaaaa bu küçük beyaz agrılı şeyler sigilmi ucukmu ayda 1 2 tekrarlıyo acı kaşınma werıyo abdeslerım bozulmasın dıe pecete tıkıyom rahım agzına sanırsam o azdırıyo napayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?