Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

cnm korkutmak istemem ama ben 2 gün arayla 2 farklı hastanede sear vermiştim birinde temiz diğerindeyse hpv tip 50 çıkmıştı
yani mümkn smear testini tekrarlatmanı öneririm ama mümkünse başka bir yerde.... başka bir doktora daha görün
ve sakın panik yapma stress yapma kendinede iyi bak
umarım bir sorun yoktur...
eğervarsada korkulcak birşey yok bak hepimiz aynı dertten muzdaribimiz ama hiçbirimize birşey olmamış...
herkese sağlıklı günler dilerm...

evet tekrar yaptırmalıyım testi tesekkür ederim bi kaç aydır bebek de düşünüyoduk olmuyodu bunla bi ilgisi varmıdır acaba

janım sen hemen bı doktoralara gıt sona bu konuyu tartısalım belkı kızlık zarının parcasıdır belkı derı tabaka atıdur yane sımdı ne dısem sana bılemedım
baska doktora gıt sen bı o doktora gıt ben tam 8 tedawı yontemı 8 doktor deyıstırdım :):):)o derece

yanlız doktora dakı bakıre dılsen dewlet hastanesıne gıt ozelde smir 70 80 tl cunku
dewlet hastanesıne gıt doktor bey smir aldırmak we derımde cıkan seyden anjıomu dıolar neyse bı parca alıolar orayı uyusturup patolojıye gonderıolar alır doktor hemen 15 gunde cıkıo smir sonucları asya yukarı

kadın dogum we cıldıyeden randewu al ben ıkı bolumede gıttım
8 tl cıldıye 8 tl kadın dogum ılacların %20 odedım o kadr

ozelde kımse yuzume bakmadı paramla rezıl oldum peofff yane:33::33::33::33::33::33:

teşekkür ederim tekrar test yaptıracağım ama istanbulda olduğum için devlet hastaneleri çok zor evliyim kızlık zarı olduğunun parçası olduğunu sanmıyorum defalarca jinekolog mauyeneleri oldum hiç söylenilmedi smear testinde de çıkmadı ama elime resmen geliyor artık yarın yine bana yol gözüktü :59:

slm kızlar,benimde makatın yan tarafında bir tane siğil çıkmış:((((ben şimdi ne yapmalıyım,yaktırmak filan duydum ama,nasıl olacakki hiç bilmiyorum,eşimde 1-2 tane vardı acaba ondan mı geçti bana??

arkadaşlar bende HSV1 ve HSV2 var geçmişti ama bu aralar adet dönemlerimde sürekli tekrarlıyo iki seferdirde küçük siğiller oluşmaya başladı evde verturol vardı siğil tedavisi için onu sürdüm bu akşamda nette araştırma yaparken gökçek aktardan gökçek iksiri diye bitkisel bir içecek olduğunu okudum yorumlarda siğillerin ve enfeksiyonun tamamen geçtini tekrarlamadığını yazmışlar aranızda kullanan var mı lütfen yazın

slm kızlar,benimde makatın yan tarafında bir tane siğil çıkmış:((((ben şimdi ne yapmalıyım,yaktırmak filan duydum ama,nasıl olacakki hiç bilmiyorum,eşimde 1-2 tane vardı acaba ondan mı geçti bana??

hemen pamuga sırke dok bolca oraya koy bır ıkı gun azcık kabırıo beyazlıo sonra sonrada dusuo esıne de sole sende oda ası olun ıkınızde

arkadaşlar bende HSV1 ve HSV2 var geçmişti ama bu aralar adet dönemlerimde sürekli tekrarlıyo iki seferdirde küçük siğiller oluşmaya başladı evde verturol vardı siğil tedavisi için onu sürdüm bu akşamda nette araştırma yaparken gökçek aktardan gökçek iksiri diye bitkisel bir içecek olduğunu okudum yorumlarda siğillerin ve enfeksiyonun tamamen geçtini tekrarlamadığını yazmışlar aranızda kullanan var mı lütfen yazın

dedın otu ılk kes duyuyorum ben ıkı senedır burda yanlıs hatırlamıosam kullanan olmadı .... ama sen dene bıze haber wer ıstersen ole daha ıyı olur

adet donemınde sıgıl tekrarlar en onemlı sebebı akıntı oldu ıcın o bolge nemlı kalıyor orayı kuru tutmak lazım
kuru dılse de demkkı sıgıl de cıkıosa kendıne bakmıyosn demkkı vıtamın c wıtamını sart sende
bıde adet donemındede dırencın duser

dedın otu ılk kes duyuyorum ben ıkı senedır burda yanlıs hatırlamıosam kullanan olmadı .... ama sen dene bıze haber wer ıstersen ole daha ıyı olur

adet donemınde sıgıl tekrarlar en onemlı sebebı akıntı oldu ıcın o bolge nemlı kalıyor orayı kuru tutmak lazım
kuru dılse de demkkı sıgıl de cıkıosa kendıne bakmıyosn demkkı vıtamın c wıtamını sart sende
bıde adet donemındede dırencın duser

sevgili musuy ve sevgili hel-in :54: hpv nin ilk dönemlerinde bu gökçek ikisirini duyup araştırmıştım alıp kazıklandığını ve iğrenç bi tadda olduğunu söyleyen o kadar yorum okudum ki kişisel de olabilir bilemem ama adama özetle ''şarlatan'' diyenler çoğunlukta (alıp içemeyenler içersede hemen çıkaranlar) sizde netten google yazıp yorumları okuyup bi düşünün içinize sinerse deneyin derim...sitesine bakmıştım oldukça yüksek maliyetli bişey...onun yerine aşı olmak çok daha avantajlıdır belki paylaşmak istedim görünce kullanan arkadaşlarımız varsa ve işe yaramışsa paylaşırlarsa ne güzel olur.
bu arada sevgili hel in işe başladım kol iyileşince biliosun harala gürele görüşemedik hep aklımdasın şeker akıllı küçük kız :16: sözümü unutmadım....
siğillere gelince gayet iyiyim :nazar: iki aydır yoklar ama c vitamini/macun/sirke/temizlikde dikkate devam...aşı ilk doz yapıldı...gerisi allah kerim hepimiz için hayırlısı olsun sevgi ve sağlıcakla tüm hpv saz arkadaşlarım...

sevgili musuy ve sevgili hel-in :54: hpv nin ilk dönemlerinde bu gökçek ikisirini duyup araştırmıştım alıp kazıklandığını ve iğrenç bi tadda olduğunu söyleyen o kadar yorum okudum ki kişisel de olabilir bilemem ama adama özetle ''şarlatan'' diyenler çoğunlukta (alıp içemeyenler içersede hemen çıkaranlar) sizde netten google yazıp yorumları okuyup bi düşünün içinize sinerse deneyin derim...sitesine bakmıştım oldukça yüksek maliyetli bişey...onun yerine aşı olmak çok daha avantajlıdır belki paylaşmak istedim görünce kullanan arkadaşlarımız varsa ve işe yaramışsa paylaşırlarsa ne güzel olur.
bu arada sevgili hel in işe başladım kol iyileşince biliosun harala gürele görüşemedik hep aklımdasın şeker akıllı küçük kız :16: sözümü unutmadım....
siğillere gelince gayet iyiyim :nazar: iki aydır yoklar ama c vitamini/macun/sirke/temizlikde dikkate devam...aşı ilk doz yapıldı...gerisi allah kerim hepimiz için hayırlısı olsun sevgi ve sağlıcakla tüm hpv saz arkadaşlarım...

janım benım ası kadar malıyetlıyse eyer yane bn asıyı depocu arkadasıma 93 tl gtırtırdım ılk dozumu 170 tl nerden bassan 3 doz 350 tl sımdı ben o ota onu werceme gıder aktardan her hangı dırencı yuksek tutan macun alırım .....sen asını ol onemlı olan o cunku ...... c wıtamını mucukkk:74::74::74:

Merhaba arkadaslar.Ilk kez yaziyorum.Aylardir sadece okuyor ve hepimizin cabalarinin sonuc vermesini istiyordum.Subat 2010 da farkettim sigillerimi.Regl donemimdi.Hemen doktora gittim ve hpv nin neden oldugu sigiller oldugunu ogrendim.Ustelik 2 aylik evliydim.3 gun sonra koter yapildi.2 gun bacaklarim acik bir halde yattim sadece.10 gun sonra kontrole gittigimde yenileri cikmaya baslamisti.Tekrar yakmayi onerdi doktorum ama kabul etmedim.Her iki haftada bir o masaya yatamazdim.Once cok moralim bozuldu ve hicbir tedavi yoluna gitmedim.Fakat hergecen gun artiyorlardi.Arastirmaya basladim.Sitede hergun takip ediyordum.Hepimiz cesitli yontemler deniyorduk.Ama ne olursa olsun koter yaptirmayacaktim.
Bagisiklik sistemimi guclendirmem gerekiyordu.Savasmaliydim bu kucuk pitirciklarla.Kucuk derken sayilari 50 yi bulmustu.Biliyordum ki regl donemimde cogaliyorlardi.Neden?O donemde savunma sistemimiz cokuyor.
Once corek otu ve cam bali karisimi hazirladim.Sabah ve aksam birer corba kasigi aliyordum.Hersabah buyukkk bir bardak portakal suyu icmeye basladim.Sonra hersabah bir bardak ilik suya 1 tatli kasigi cam bali 2 yemek kasigi elma sirkesi ekleyip ictim ve de beta glikan tablet takviyesi kullandim.1 aydir da her aksam buharda haslanmis brokoli yiyorum.Belki okurken mideniz kalkmistir.Ama sonuc nemi oldu????????

Sayisi 55-60 civarindaki sigillerim beni terketti arkadaslar.Inanamiyordum ben kazanmistim.Sakin moralinizi bozmayin arkadaslar.Hersey bagisiklik sistemimiz ile ilgili.Guclu olursa pitirciklar dayanamayip gidiyorlar.

Allah hepimize sabir versin.Ne kadar sinir bozucu olduklarini biliyorum ama inanir ve savasirsaniz gidecekler...

janım benım ıyı gusel de elma sırkesını ıcmıcen bıde normal bal kullanma yane macun ol
1 sırke ıcılmesı yada balla yemısın bakkk mıde parcalar o ıyı bısı dıl

sen aktarcan normal dırencı yuksek tutan macun al sana tawsıyem o
normal bal seker cunnkuuu
c wıatamını tuket cok sewındım seın adına
ıc camasırların pamuklu olsn
gunluk ped kullanma

Aktardan alacağım macunların içerisinde ne olduğunu kesin bilemiyorum.Kendi hazırladığım çörekotu ve çam balı macunu benim için çok etkiliydi.Elma sirkesini çam balı ile birlikte alıyorum.Tek başına içmem mümkün değil.Bir bardak ılık su ve çam balı karışımı ile içilemez bir tadı yok.
Tüm çamaşırlarım pamuklu.Ve her duştan sonra fön makinasının soğuk üflemesiyle kurutuyorum.
Her akşam buharda haşlanmış brokoli yiyorum.Öğün aralarımda kuru erik yiyorum.
Her şerde bir hayır vardır derler de inanmazdım.Beslenme düzenim oluştu sonunda.
Fakat şuna inanıyorum ki en önemli neden psikolojik.Hayatımın en büyük streslerinden birini yaşadığım dönemde çıkmışlardı benimkiler.
Hepimize siğilsiz,mutlu,sağlıklı ve stressiz günler diliyorum.

zeynepcann ve hel_in teşekkür ederim ilginiz ve cvp lar için bende okudum yorumları gökçek iksirini kullanmamaya karar verdim bende ara sıra sigil çıkıyo o da bitana küçük smear testim temiz çıktığı daha önce HSV2 geçirmiştim sanırım bu ara vücut direncim düştü yine hafif genital uçuğum var onu da temizliğe ve yediklerime dikkat ederek hallediyorum inş hepimiz kurtuluruz

zeynepcann ve hel_in teşekkür ederim ilginiz ve cvp lar için bende okudum yorumları gökçek iksirini kullanmamaya karar verdim bende ara sıra sigil çıkıyo o da bitana küçük smear testim temiz çıktığı daha önce HSV2 geçirmiştim sanırım bu ara vücut direncim düştü yine hafif genital uçuğum var onu da temizliğe ve yediklerime dikkat ederek hallediyorum inş hepimiz kurtuluruz

GENITAL ucuk stres we uzuntuden en onemlısıde artı yesıl yemıyosan ondan cıkıyor be hem aynı anda sıgıl hemde ucuk gecırdım

doktorum bana vırosıl ucuk kremı werdı ezanede 2 .80 tl bu kremı bulmak bıraz zor ama asıvıral ucuk kremı al onu sur her saat bası 1 hafta da vırosıl benımkını gecırdı asıvıralde 2 haftada asya yukarı gecırdı bu kremı al oldumu elınıde cok surme oraya ucuk sıgıl gbı dıldır oturamıosn cok batar cunku krem bana cok ıyı geldı ıkısıde gecmıs olsn

Aktardan alacağım macunların içerisinde ne olduğunu kesin bilemiyorum.Kendi hazırladığım çörekotu ve çam balı macunu benim için çok etkiliydi.Elma sirkesini çam balı ile birlikte alıyorum.Tek başına içmem mümkün değil.Bir bardak ılık su ve çam balı karışımı ile içilemez bir tadı yok.
Tüm çamaşırlarım pamuklu.Ve her duştan sonra fön makinasının soğuk üflemesiyle kurutuyorum.
Her akşam buharda haşlanmış brokoli yiyorum.Öğün aralarımda kuru erik yiyorum.
Her şerde bir hayır vardır derler de inanmazdım.Beslenme düzenim oluştu sonunda.
Fakat şuna inanıyorum ki en önemli neden psikolojik.Hayatımın en büyük streslerinden birini yaşadığım dönemde çıkmışlardı benimkiler.
Hepimize siğilsiz,mutlu,sağlıklı ve stressiz günler diliyorum.

hımmmmm anlıyorum canım benım aslında demek ıstedım sırkeyı suyla karıstırp ıcen arkadslar war bı nevı senınkıde ole oluyor demek ıstedım bu macunla yerıne salatanın uzerıne dokup yemen daha mantıklı cunku yara yapma olasıgı war
(bu arada cwp wercen kısıye alıntı yap dersen daha ıyı anlasabılrız :) onun harıcınde corek otu cok onemlı macun we onu bırakma 2 3 sene ) cunku tekrar gecırmez ıse hastalanan kısı 3 we 5 yıl ıcerısınde vucuttan atılıoryor.

MRB BAYANLAR WE takıp eden bayanlar :54::54::54::54::54::54::54::54:

bugun hıcrı takwıme gore (muslumanların kullandı takwıme gore ) yılbası 1 ocak dıldır hırııstıyanların kı 1 ocak cunku :):82::82:

hepsınızın yenı yılını kutluyorum en başta saglıklı we mutlu yıllar nasıp etsın allah hepımızeee :kkk::kkk::kkk::kkk:

merhaba gamze bendede hamilelik sırasında cıktı bu sıgıller sımdı bırsuru korkum var tabı en bugugu bebegımın saglıgı ve sonrası kanser rıskı.ası ancak 19-24 yas arasında guvenlı dıyorlar sen hangı yasta ıgneyı vuruldun acaba.

merhaba ayse bende bu sıgıllerle hamılelıkte tanıstım ve yuksek rısk grubundayım bebebgıme bısey olucak dıye cok korkuyorum ve sonrasından tabı.bana yardımcı olurmusun bebegınde herhangı bısey oldumu bu konuyla ılgılı ve sımır testlerını falan yaptırdınmı bır sorun cıktımı.bırde vırusun tıpını belırlemısmıydın sımdıden cok tsk ederım.

merhaba ayse bende bu sıgıllerle hamılelıkte tanıstım ve yuksek rısk grubundayım bebebgıme bısey olucak dıye cok korkuyorum ve sonrasından tabı.bana yardımcı olurmusun bebegınde herhangı bısey oldumu bu konuyla ılgılı ve sımır testlerını falan yaptırdınmı bır sorun cıktımı.bırde vırusun tıpını belırlemısmıydın sımdıden cok tsk ederım.

ARKADASIM GECMIS OLSN ;
korkmana grek yok senın su an yapcan sey su hamıle oldun ıcın su an her hangı bı mudale olmaz
hamıleın bıtsın ancak o sekılde ası olabılırısın 15 yas 50 yasına kadar onemlı olan ası saten sıgıl cıkmasını engellemıyor
hpv tıp 6 varsa sende hpv tıp 11 koruyor ıste bunun ıcın bı ust sewıyenıne cıkmasını engellemek ıcın ası olcan

hamılelıkte sıgıl genel olarak gorulen bısı korkma o yuzden
agda kullanma sıgıllerı dagıtıo cunku s
aktardan macun al bır sabah bır aksam ye bunu bır tatlı kası ıcınde 30 40 cesıt ozellıklede corek otu al accık maucuna karıstır sabah aksam ye ıkı ayda ınanırsan sonucunu alırsın

her aksam pamuga sırke dok oraya koy gece yatarken sona sabah uyandında yıka
dogum bebege gecmemesını ıstıyorsan sezeryan olman yeterlı olcaktır korkma o yuzden
c vıtamını cok al meywe bol ye
salata her aksam sırkesını lımonu dok
her gun yogurttun uzerındekı yesıl su warya bırıken onu ye yogut ye ozellıkle yoguttun uzerınde bırıken su cok kıymetlı bır sudur ona gore

kanser ole kolay kolay olmuo kanserı boswer sımdı
yukarda msj bolunde sana ozel msj atıorm ekle

cevap yazdıgın için çok tesekkur ederın helin cok sagol.hamilelik zaten duygusal bır durum bırde bunları yasamak benı o kadar cokerttıkı anlatamam bırde sureklı rahatsılıklarım nuksedıyo ınternetıde okudukca canım ıyıce sıkılıyo herkezlede bunu acıkca konusamıyosun o yuzden buradan destek almak en azından bana ıyı gelıyor.soyledıklerını yapmaya calısıcam cok sagol tekrar

merhaba arkadaslar ben bu sıteye gırmeyelı 7 ay oldu belkı hatırlayanlar olur ben emine ankarada oturuyorum hamıleyydım bu sıgıller bende cıktıgında cık yayılmıstı ve hatta vajına ıcınde bıle vardı cok bunalımdaydım sonra hamılelıgımın 3. ayında yıne bu sıteden bır arkadas bır sey tavsıye ettı bayanın ısmını sımdı hatırlamıyorum.aktardan bagısıklıgı güclendırıcı macun aldım ısmı top-x tı ama suanda arasamda bulamıyorum sonra kırmızı gıngsenglı macun aldım markası önemlı degıl sadece bagısıklıgı güclendıren ıyı bır macun olsun ac karnına yemeklerden önce yedım ve 1 ay ıcınde sıgıllerımden tamamen kurtuldummm sımdı cocugum 5 aylık allaha sükürler olsun saglıklı sezeryanle dogum yaptım.ama 1 aydır esımın penısının yanı kıl bölümü varya göbekl cınsel organının arasındakı yerde cıktı cok moralım bozuluyor yıne sımdı yıne macun aldı denıyoruz ama bır gelısme yok

merhaba arkadaslar ben bu sıteye gırmeyelı 7 ay oldu belkı hatırlayanlar olur ben emine ankarada oturuyorum hamıleyydım bu sıgıller bende cıktıgında cık yayılmıstı ve hatta vajına ıcınde bıle vardı cok bunalımdaydım sonra hamılelıgımın 3. ayında yıne bu sıteden bır arkadas bır sey tavsıye ettı bayanın ısmını sımdı hatırlamıyorum.aktardan bagısıklıgı güclendırıcı macun aldım ısmı top-x tı ama suanda arasamda bulamıyorum sonra kırmızı gıngsenglı macun aldım markası önemlı degıl sadece bagısıklıgı güclendıren ıyı bır macun olsun ac karnına yemeklerden önce yedım ve 1 ay ıcınde sıgıllerımden tamamen kurtuldummm sımdı cocugum 5 aylık allaha sükürler olsun saglıklı sezeryanle dogum yaptım.ama 1 aydır esımın penısının yanı kıl bölümü varya göbekl cınsel organının arasındakı yerde cıktı cok moralım bozuluyor yıne sımdı yıne macun aldı denıyoruz ama bır gelısme yok

janım oraya pamuga sırke dok yatarken esın oraya koysun 3 4 hafta her aksam koysun
ben de dıyorum nerde emıne bunca zamandır
cocun dogmus esın de sende CERVALİX YA DA GARDESİL asınızı olun derım ben
kendıne ıyı baksın sırke orayı curutuo cunku ama ıstersen sırke kullanmam derse esın macem bır tane sıgılı war padofılm solısyon da kullanabılır once bı doktora gozuksun doktor ne dıcek ,macunna gelınce ben macunu satan yerı yerını buldum =) adamdan 5 tane maucn aalınca adam top x boswer dedı ben yapım 70 tl dedı ama sona cok zorladım satan adamın telını aldım 336 11 51 demette bı aktar

aşı ol mumkunse
macun sabah aksam bı tatlı kası en az 2 ay denemek lazım hasta olmamk ıcın dıkkat et sana bulasmasın bı an once koter olsun hatta bı taneyken sana geccek dıe kortum su an
sırke aksam yatarken sursun 3 hafta sabahta yıkasın o bolgeyı
salata ye sende oda
allah bebeınızı annebabalı buyutsun :):51::51::51::51:

Back