Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bugün tipleme sonucunu aldım, tip 6 imiş yani kanser riski en düşük tip. Yüreğime su serpildi..benim de ilk lezyonum vajina girişinde 1 hafta kadar kaşıntı olduktan sonra ortaya çıkmıştı, bir kaç gündür hafiften kaşıntım başladı inşallah yenisi çıkmaz
doktorum bağışıklık sistemimin dengesi için 6 ay boyunca solgarın çinko tabletinden günde bir adet içmemi önerdi,pazartesi başlayacağım...
5 sene içinde siğilin tekrarlamamsı artık taşıyı olmadığımız anlamına geliyormuş..
geriye kaldı 4 yıl 11 ay.................

çok teşekkürler.. geçen haftaya göre yaralar bu hafta daha iyi durumda gibi ama artık geçsin sabrım kalmadı.. bende bağışıklık sistemi güçlendirici bir ilaçla c vitaini tableti almaya başladım her gün.. salı günü patoloji sonucumu alıp kontrole gidicem umarım bi sorun çıkmaz..

ayyy cok sewındım baslangıc sewıyesınde olmana

asınıda oldun dımı zeyneypppppp kendıne ıyı bak wıtamını nı aksatma gereısı boşşş

bıırlıkte oldun kısıle ewlı dılsen korun

yarın koter olalı tam 3 hafta bitecek.. yaralarım bu hafta daha iyi durumda.. yalnız ben bu yaralar daha çabuk iyileşsin ıslak kalmasın diye 1 haftadır regl geciktirici ilaç kullanıyorum.. sizce artık o ilacı bırakmalı mıyım.. yoksa yaralarımın tamamen iyileşme sürecini geciktirir mi regl olmak? ne dersiniz

aslında doktorun adetını hasaplayarak koterı yapmıs gayette 3 hafta gecmıs adet gecıktırıcıyı bırak 6 7 ay adetın duzensız olucaktır
hormon dengenı bozuyosn jnm bırak sen adetın gelsın
ımkanın warsa fıtıl kullan sık sık dısarı cıkmıosan fıtıl we pecete koy ben adet ken yarım saate bır pecete deyıstırıodum yane ped koy nolcak fıtıl koymassın bısı olmaz 3 hafta gecmıs artık yane

c wıtamını bol al prtakal mandalına ozellıklede sureklı her gun c wıtamını cantanda bı elma meywe ws olsn

fitil ne işe yarıyor canım en pek ilmiyorum da.. çok sık dısarı çıkan biri de değilim sorun olmaz sanırım peçete ile idare edebilirim..

bugün smear ve pataloji sonucumu aldım.. değerlerin hepsi negatif çıkmış.. akşamüstü de kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor.. hazır gitmişken aşıyı da sorayım bari

walla janm bazı doktorlar ası olamaya grek yok dıo cunku hpv olduktan sonra asının bır ıse yaramadını sawunuorlar bence bılgısı olamyan doktorlarımız bunu dıyenlerde kesınlıklede emınım ben bundan ıster yanlıs ıster doru bu gorusu ben sawunuyorm

cunku CERWALIX YA DA GARDESIL hucre yenıleyen bır ozellıge sahıp bu asılar

ben kendıme ıyı bakıorm
bır sene her gun hemen hemen batıcon solıyon temızlızledım genıtal bolgemı
haftada bır sırke uyguladım
her gun vıtamın aldım
normal kadınlar senede bır ben 6 ayda bır sımır aldırdım
en onemlısı ben c wıtamını b vıtamını WEEEEE MACUN (aktardan aldım 30 cesıt bıtkı bulunan)
koter sonrasıda asımı wuruldum 50 tane sıgılle mucadele ettım

benı kurtaran

c vıtamını ,ASI , MACUN ,SIRKE OLDU
ASI OL ARKADSIM

ben arkadsımdan depocu ezacı 244tl yerıne ezaneden 93 tl aldım.tek dozunu tanıdık fılan bısı bul asını ol

ben bugün gittim doktora ve bugün öğrendim anlam veremediğim oluşumun siğil olduğunu.ilaçları kullanıp siğillerin alınma işlemi ve smear testini 1 ay sonra yaptırabileceğim ve söylendi.sonra internetten araştırdım dahada moralim bozuldu. ama buraya üye olup yazılarınızı okuyunca biraz ümitlendim ve moralim düzeldi. hepinize teşekkür ederim.

konrtolümde de tahlil sonuçlarımda da can sıkıcı bir şey çıkmadı allahtan.. doktorum gardasili ve solgar ın bağışıklık sistemi güçlendirici hapını tavsiye etti.. bir de şuan adını unuttuğum bir losyon verdi.. ufacık bile çıkarsa kulak temizleme pamuğu ile oraya sürmem için.. şimdilik böyle kızlar.. helin sana da nekadar teşekkür etsem azdır.. çok bilgilendim bu site ve senin sayende

geçmiş olsun senin adına sevindim. darısı benim başıma ve tabii böyle bi sorunu olan herkesin başına.ben daha çok başındayım ama heline bende şimdiden teşekkür ederim. yazdıklarını okudum ve uygulayacağım.herkese geçmiş olsun.

teşekkürler sevgili hel_in...işin o kısmı da ayrı bir sıkıntı zaten...Beraberliğim maalesef bitti ve ben şu an bir hpv taşıyıcısıyım bundan sonra
beraber olacağım insana bunu söylediğimde göstereceği tepkiyi tahmin etmek güç değil...

BEBEGIM BENCE KOCAN BILE OLSA SEWGILIN BILE OLSA KORUNUN '''' ewlendıkten sona we once kendıne ıyı bakarsan cıkmıo vucudu ne kadar cok vıtamın c wıtamını tabekı bulunursa bneım gunde yarım kılo mandalına yemem gbı tw karsısına gecıo yıorum we bıtıo sende ole yap

ayrıca
'''HERKESIN HERSEYI BILMESINE GREK YOK BE KUZU '''

NEHIR SORUNUN nedır arkıdasım ?

gardesıl 4 tıp vurusten
cervalıx 2 tıp wurusten koruyor ama benım doktorum ısrarla ben gardesıl olum o zaman dememe ragmen sen cervalıx ol dedı we onu oldum
1.5 sene oldu su ana kadr kendıme cok ıyı baktım we cıkmadı
Asıya cok ınandım dedım gbı
buyuk ıhtımalle doktorun padofılm solısyon werdı we padofılm eyer cok deyerse orayı kurutuo we katı yaara yapar acııtır surerken dıkkat et
padofılm 1 hafta yok eder 2 hafta gene cıkar sıgıl haberın olsn ona gore yokla orayı

evettt sirkeye dewam.. eden ası olup sonuc alanlar....kendıne ıyı bakan...ılaclarını kulananlar ne durumdasınız?????

ben pazartesi 2.koterımı oldum bu defakı bayagı agırdı ama sanırım kenarlarında yıne cıkıo sıgıl onlarada sırke uyguluyorum ........pes etmek yok ama bakalım kım kazanıcak onlarmı benmı ....ama tekrar yakılmak ıstemıyorum

ben de aşı olucam sanırım ama ancak bir ocak gibi para durumumu ayarlarım gibi geliyor.. bu arada kızlar normalde vajina girişine yakındı benim siğillerim.. bugün o eski siğillerden 5 cm. fln uzaklıkta kalçama yakın sivilce gibi bir şey çıktı eskiden olsa sivilye derdim çünkü çok benziyor ama şimdi korkuyorum ya sivilce değilse ya yine çıktılarsa diye hemen üzerine sirke sürdün belki iyi gelir :'(

valla canım benım vajına gırısı ve yanlarına doğru yayılmıstı karnıbahar gıbı acıodu yakıldılar aynı yer tekrar etmesınde ondan korkuyorum ılkındekı baska yerde oldugu ıcın cok acımamıstı ama ınatla cıkarsalar ya dr degısıcem bıde su lazerle yakma ıslemını araştırcam ondan daha cok memenun olan var tekrar etmedi olan arkadaslarımda simdilik sirke ama azarsalar her tedavıyı ınatla denıcem

Merhaba arkadaslar.Ilk kez yaziyorum.Aylardir sadece okuyor ve hepimizin cabalarinin sonuc vermesini istiyordum.Subat 2010 da farkettim sigillerimi.Regl donemimdi.Hemen doktora gittim ve hpv nin neden oldugu sigiller oldugunu ogrendim.Ustelik 2 aylik evliydim.3 gun sonra koter yapildi.2 gun bacaklarim acik bir halde yattim sadece.10 gun sonra kontrole gittigimde yenileri cikmaya baslamisti.Tekrar yakmayi onerdi doktorum ama kabul etmedim.Her iki haftada bir o masaya yatamazdim.Once cok moralim bozuldu ve hicbir tedavi yoluna gitmedim.Fakat hergecen gun artiyorlardi.Arastirmaya basladim.Sitede hergun takip ediyordum.Hepimiz cesitli yontemler deniyorduk.Ama ne olursa olsun koter yaptirmayacaktim.
Bagisiklik sistemimi guclendirmem gerekiyordu.Savasmaliydim bu kucuk pitirciklarla.Kucuk derken sayilari 50 yi bulmustu.Biliyordum ki regl donemimde cogaliyorlardi.Neden?O donemde savunma sistemimiz cokuyor.
Once corek otu ve cam bali karisimi hazirladim.Sabah ve aksam birer corba kasigi aliyordum.Hersabah buyukkk bir bardak portakal suyu icmeye basladim.Sonra hersabah bir bardak ilik suya 1 tatli kasigi cam bali 2 yemek kasigi elma sirkesi ekleyip ictim ve de beta glikan tablet takviyesi kullandim.1 aydir da her aksam buharda haslanmis brokoli yiyorum.Belki okurken mideniz kalkmistir.Ama sonuc nemi oldu????????

Sayisi 55-60 civarindaki sigillerim beni terketti arkadaslar.Inanamiyordum ben kazanmistim.Sakin moralinizi bozmayin arkadaslar.Hersey bagisiklik sistemimiz ile ilgili.Guclu olursa pitirciklar dayanamayip gidiyorlar.

Allah hepimize sabir versin.Ne kadar sinir bozucu olduklarini biliyorum ama inanir ve savasirsaniz gidecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…