Güzelim geçmiş olsun en yakın zamanda halledersin insallah.. ben cok agır atlattım bu hastalıgı ve hala kremsız bırakırsam acıma yapıyor. ben tuvalet aşamasında eczaneden yenı cıkanan yanlış hatırlamıyorsam femınen denen kartondan yapılmıs seylerden aldım.. kullanımı cok rahat. bulamazsan su tutarak ıdrarını yapmaya calıs kı yanmasın..ben cok cektıgım ıcın ve hala cekıyorum bu yuzden yardımcı olmak ıstedım..ellerını dırek yıka vucuduna surme.. aşınıda vurdur gardasil adı. gecmıs olsun
yarın koter olalı tam 3 hafta bitecek.. yaralarım bu hafta daha iyi durumda.. yalnız ben bu yaralar daha çabuk iyileşsin ıslak kalmasın diye 1 haftadır regl geciktirici ilaç kullanıyorum.. sizce artık o ilacı bırakmalı mıyım.. yoksa yaralarımın tamamen iyileşme sürecini geciktirir mi regl olmak? ne dersiniz
aslında doktorun adetını hasaplayarak koterı yapmıs gayette 3 hafta gecmıs adet gecıktırıcıyı bırak 6 7 ay adetın duzensız olucaktır
hormon dengenı bozuyosn jnm bırak sen adetın gelsın
ımkanın warsa fıtıl kullan sık sık dısarı cıkmıosan fıtıl we pecete koy ben adet ken yarım saate bır pecete deyıstırıodum yane ped koy nolcak fıtıl koymassın bısı olmaz 3 hafta gecmıs artık yane
c wıtamını bol al prtakal mandalına ozellıklede sureklı her gun c wıtamını cantanda bı elma meywe ws olsn
fitil ne işe yarıyor canım en pek ilmiyorum da.. çok sık dısarı çıkan biri de değilim sorun olmaz sanırım peçete ile idare edebilirim..
bugün smear ve pataloji sonucumu aldım.. değerlerin hepsi negatif çıkmış.. akşamüstü de kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor.. hazır gitmişken aşıyı da sorayım bari
ayyy cok sewındım baslangıc sewıyesınde olmana
asınıda oldun dımı zeyneypppppp kendıne ıyı bak wıtamını nı aksatma gereısı boşşş
bıırlıkte oldun kısıle ewlı dılsen korun
teşekkürler sevgili hel_in...işin o kısmı da ayrı bir sıkıntı zaten...Beraberliğim maalesef bitti ve ben şu an bir hpv taşıyıcısıyımbundan sonra
beraber olacağım insana bunu söylediğimde göstereceği tepkiyi tahmin etmek güç değil...
geçmiş olsun senin adına sevindim. darısı benim başıma ve tabii böyle bi sorunu olan herkesin başına.ben daha çok başındayım ama heline bende şimdiden teşekkür ederim. yazdıklarını okudum ve uygulayacağım.herkese geçmiş olsun.
konrtolümde de tahlil sonuçlarımda da can sıkıcı bir şey çıkmadı allahtan.. doktorum gardasili ve solgar ın bağışıklık sistemi güçlendirici hapını tavsiye etti.. bir de şuan adını unuttuğum bir losyon verdi.. ufacık bile çıkarsa kulak temizleme pamuğu ile oraya sürmem için.. şimdilik böyle kızlar.. helin sana da nekadar teşekkür etsem azdır.. çok bilgilendim bu site ve senin sayende
ben de aşı olucam sanırım ama ancak bir ocak gibi para durumumu ayarlarım gibi geliyor.. bu arada kızlar normalde vajina girişine yakındı benim siğillerim.. bugün o eski siğillerden 5 cm. fln uzaklıkta kalçama yakın sivilce gibi bir şey çıktıeskiden olsa sivilye derdim çünkü çok benziyor ama şimdi korkuyorum ya sivilce değilse ya yine çıktılarsa diye hemen üzerine sirke sürdün belki iyi gelir :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?