helincim siğillerim gecti yani galiba ama emin olmak istiorumherhangi bi siğil yok ama düsenlerin yeri hafif bi iz pütürlü gibi boyle mı oluyo yani iz kalıomu yoksa hicbisi kalmaması mı tamamen gecmıs olması anlamına gelıoo [/QUOTE
sevgili karamelo hel in e sormuşsun sanırım ama bende hel in in talebesi olup sınıfı geçmiş biri olarak:13: yazayım oldum...sirke bende 5/6 gün sonra işe yaradı ama elime pütürlükler geliyodu o dediğin izlerde vardı ben sirkeye inatla 3 hafta devam ettim sonrasında pütürlük de izlerde geçti (iz kalan bi kaç tane koterden) 1,5 aydır siğil yok şükürama helin öğretilerine devam haftada bi kaç kez sirke ile siliyorum...senin gidişatda benimkine benzio paylaşayım dedim...sevgiyle ve sağlıcakla
helincim önelikle hepimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler!!!
hergün büyük bir minnetle yazdıklarını okuyorum...
doktordan çok hepimiz seni dinler olduk sanırım
sorucağım soru sirkenin geçiçi yanma yapması normalmi?
bende bi iki dakika yanma hissi yapıyor ama sonra müthiş bir rahatlama oluyor
bende henüz siğil yok hpv tip59 çıktı hpv taramasında sonra biopsi cin 1 tanısı... başka şikayetim yok henüz çok şükür
bi tek mantar olmuşum oda o bögedeki asit azlıından kaynaklıymış...
o yüzden sirke iyi gelir diye düşündüm
yardımcı olursan sevinirim
tekrar teşekkürler...
helincim siğillerim gecti yani galiba ama emin olmak istiorumherhangi bi siğil yok ama düsenlerin yeri hafif bi iz pütürlü gibi boyle mı oluyo yani iz kalıomu yoksa hicbisi kalmaması mı tamamen gecmıs olması anlamına gelıoo [/QUOTE
sevgili karamelo hel in e sormuşsun sanırım ama bende hel in in talebesi olup sınıfı geçmiş biri olarak:13: yazayım oldum...sirke bende 5/6 gün sonra işe yaradı ama elime pütürlükler geliyodu o dediğin izlerde vardı ben sirkeye inatla 3 hafta devam ettim sonrasında pütürlük de izlerde geçti (iz kalan bi kaç tane koterden) 1,5 aydır siğil yok şükürama helin öğretilerine devam haftada bi kaç kez sirke ile siliyorum...senin gidişatda benimkine benzio paylaşayım dedim...sevgiyle ve sağlıcakla
sen sırkeye dewam et...
ız kalan bı yer warsa elma kabuğuuuuuuuuuuu koy yada hr hangı bıtkısel yağğğğğğğ koyy ızını alır benım hala ızler duruo ama cok ıcerde dıs bolgedıkıler gectııı cunku baya wardı 2009 dan berı dıs bolgeler zamanlaa gectı ıc o ıc delık warya wajına oralar gecmedı gercı cokta takmıom ama
senın ıcın onemlı olan su an
ası olman wıtamın alman c wıtamını cok oenmlı yesıllık yemennnn yemek artı bı yemek sıfatında bol yesıllık ıkıncı yemegın yesıllık olmalı o derece nse
ıc camasırın naylon olmasın bı sure utule t bolgesını
sırkeyı bırakma haftada bır o bolgeye sur oldumu asını ollllll olmadysan
zeynepcim tesekkur ederim sirkeye devam ediorum hatta yapmam gereken herseye dewam ediorum hastalık dönemim girdi araya biraz ara vermek durumunda kaldım umarım o izlerde gecer hos gecmesede cok takmiorum azıcık puturlukten bısı cıkmaz:)
helincimm sana her gece dua ediorum yatmadan sayende ıyılesıyoruz.tek derdim ası oda olucak ıns.izleri cok takmıorum aslında korkum su bu ızler warken bulasıcı oluomu
yok bulasıcı olmazzz ızdennnn korkma be yaw o senden senın ıradenden korsun sen ondan dıl dıorum ya c wıtanını ne kadar alırsannn we hasta olmassan cıkmazzz ben macun yee macunnnn bır kasın gunluk
kızlar merhaba
size kötü bir haberim var siğillerim tekrarladı ve bu sefer cok canım yanıyor. bu aksam doktora gıdıcem uygun olursa aşımıda yaptırıcam..ve bugun sıgıllerım iş yerınde cok hareket ettıgım ıcın kanadı dua edın kotu bırsey cıkmaz...ılkıne nazaran canım cok acıyor......:2:
sagol canım dileklerin için.. dün doktora gittim aşımı vurdurdum ve cıkanlar siğil degilmişcanım benm yaa cok gecmis olsunn nasıl kanamıs olekendıne dıkkat etmıosundur ondan cıkmıstır yıne ıns kurtulursun bı an once gercekten cok uzuldum
arkadaşlar merhaba.. ben aranızda yeniyim birazcık inceledim sayfaları ama yine de sormam gereken şeyler var.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim de 2 ay kadar önce 3 -4 yerde et beni gibi siğiller çıktı ve 20 gün içinde hızla büyüdü.. nohut büyüklüğünde gibi tam vajina girişinde 3-4 siğil.. doktora gittim bayram öncesi genel anestezi ile alındı siğillerim.. ama bugün operadyon sonrası 2 hafta olmasına rağmen hala siğillerinin olduğu yerler bembeyaz yara.. yani deri hala kendini yenilemedi.. fujidin ve steril novuxol kullanıyorum yaraların iyileşmesi için.. bu yaralar nekadar sürede iyileşir.. hala idrara çıktığımda yanma oluyo.. resmen korkuyorum tualetim gelecek diye.. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.. hepinize sağlıklı günler diliyorum..
slm kizlar yazamiodum bayadir gecen cuma kontrole gttm 2 tane cok kücük cikmis gene dondurma islemi uygulandi tekrr artik hc takmyrm o kücükleri cnkü cok sayida cikmio Allah tan dondurduktan sonrada düsüo ztn hemen kendimede cok ii bakmiorum acikcasi ondanda cikio sanrm 15gün snra tkrr kontorle gtcm cikmz bdaha ins. artik bi tamemn kurtuluyumda baska bise istemyrm hepinize acil sifalar kizlar..
arkadaşlar merhaba.. ben aranızda yeniyim birazcık inceledim sayfaları ama yine de sormam gereken şeyler var.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim de 2 ay kadar önce 3 -4 yerde et beni gibi siğiller çıktı ve 20 gün içinde hızla büyüdü.. nohut büyüklüğünde gibi tam vajina girişinde 3-4 siğil.. doktora gittim bayram öncesi genel anestezi ile alındı siğillerim.. ama bugün operadyon sonrası 2 hafta olmasına rağmen hala siğillerinin olduğu yerler bembeyaz yara.. yani deri hala kendini yenilemedi.. fujidin ve steril novuxol kullanıyorum yaraların iyileşmesi için.. bu yaralar nekadar sürede iyileşir.. hala idrara çıktığımda yanma oluyo.. resmen korkuyorum tualetim gelecek diye.. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.. hepinize sağlıklı günler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?