arkadaşlar birşey sorabailirmiyim benim bi arkadaşımında buna benzer sorurunu var ama siğil değilde sivilce gibi bişey onunki kanıyorda bununla ilgili bilgisi olan varmı doktora gitmeyede korkuyor kendisi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......
kızlar bende size bisi sorcam diger konuya yazdım ama kimse cvp vermedi belki bi bilginiz vardır kist icin aldıgım dogum kontrol hapını(ginera) unuttum 1 saat once icmem gerekiodu ben simdi ictm.doktor sakın unutma kist icin daha kotu olur dedi.sizce 1 saat cok etkilermi?lutfen bi cevap :)
cnm 1 saat olduğu için fazla etkilemez gibi geliyor hani 1 gün filan unutsan neyse ama 1 saat bişey olmaz.....a.s.
kızlar dna tipleme sonucun negatif cıktı.hpv degilmis yani.cok sukur bunuda atlattım cok mutluyum :)
notfound canım çok sevindimm!! :)) için rahat olabilir artık..a.s
daha icim rahatlamadı yadokrotu arayıp dna test sonucu negatif dedim.kondilom varken negatif cıkmaz dedi kesin hpv var dedi ama zararlı mı degilmi onu ogrencez dedi o test yanlıstır dedi onlara verdigimiz kondilomu ibize geri gondersinler biz kendi labaratuarımızda tekrar bakalım dedi.bilemiyorum ya tanı merkezi neden yanlıs yapsınki adamların isi bu.cidden cnm cok sıkkınsenağlama
yau alla alla anlamadım ben şimdi bu işi... ben DNA yaptırmadım canım. kopan bir kondilomu biopsiye yolladı doktor orada kondilom olduğu çıktı. etbeni sanmıştık biz baştan bir de çok küçüktü, doktor kondilom olmayabilir demişti o zaman ama kondilommuş, neyse...
benim bildiğim kadarıyla, DNA tiplemesi, HPV virüsünün numerik tiplemesi için yapılıyor. bazı tehlikeli virüs tipleri şüphesiyle. yani sonucun negatif çıkmasını anlamadum...doktorun daha iyi bilir tabi ama canını sıkma sen, sonuçta uzun süre kondilom olduğunu düşünüyordun, artık bu fikre alışmıştın, savaşıyordun. yine o sürece devam edeceksin eğer HPV varsa. kendini üzme canım...a.s
notfound
canım smear testi yaptırdın mı ? onda da HPV araması yapılabiliyor.
hay allah canım ya, nasıl ilaçmış o öyle...
ama kistin tedaviyle geçebilmesi güzel bişey. ben ameliyat olucam bu yaz sonunda...dermoid kist var
selamlar..:)
yav ben de hazırladım karışımı yiyorum sabah akşam ama midemi yakıyo çoktadı gerçekten çok fena.. ama yicez bakalım napalım..
o benim dunyam,
özel göztepe hastanesi dr. Fatih esen aklında di mi canım ? çok tavsiye ederim çok iyi bir doktor. :)
merhaba yeni üye oldum....
23 haziranda evlendim... temmuz 3 da bu rahatsızlıga yakalandım raim içinde ve kenarlarında beyaz beyaz cıktı 2 ayrı doktora giitim birisi sigorta hiç para almıcaktı digeri özel 450 ytl 14 temmuzda oldum özel hastanede yaktılar anesteziyle hiç birşey duymadım uyandıktan sonra cok az agrılarım oldu o kadar haftaya kontorele gidecegim
oranın su görmemesi gerekiyormuş yaraların kuruması için o kadar psikolojim bozuktiiii ve halee bozuk eşimle cinsel ilişkim yok ve düşünün ben yeni evliyim
offffffffffff
allahım herkese acil şifalar versin
sağol canim buldum bi doktor
önemli değil bunlari yakariz geçer dedi
hatta benimkiler siğil bile değilmiş
moralim düzeldi anliycağin
ama şu çörek otuyla hiç aram yok
çok fena kizlar nasil yiyosunuz
bütün gün onun tadi ağzimdan gitmiyo
yiyemiyom ben ühü ühü
Merhabalar benim aklıma takılan bir soru var bu siğil rahatsızlığı tuvaletlerden bulaşabiliyormu? örneğin ben siğili olan bir çift arkadaşimin evine gitsem tuvaletlerini kullansam ya da onlar bana gelse tuvaleti kullansalar, siğil bulaşir mi bana da?