Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tatlım senin adına sevindim ama arkadasına uzuldum.o nasil bi doktor ole ya!bende de kist cıktı iki yumurtalıgımda da hemde.biri kucukmus ama digeri salatalık buyuklugundeymis.doktor ginera hap verdi ve bi kutu bitince gel tekrar bakıcam dedi.ben evhamlı oldugum icin doktor hanım varmı bisi diye kac kez sorduysamda ciddi birsey yok hapla kuculecek ikisi de bitecek dedi.eger buyuk olan bu hapla gecmezse baska bir tedavi yontemi buluruz telas yapma dedi.gercekten doktorum bu konuda cok iyi.arkadasın tek doktora baglı kalmasın bence bi iki doktora daha gorunsun.benim doktorum Dr Emel Balkan.Kadıkoy Şifa Hastanesi Ataşehir Tıp Merkezi kadın dogum uzmanı telefonu : 216 577 16 00 dan randevu alabilrsiniz.Hemen icinizi karartmayın bu hastalıklar hep uzuntuden oluyor.iyi beslenin kendinize hicbiseyi dert etmeyin kızlar.hepsinden kurtulucaz gececek gidecek :lepi:

kızlar selam günaydın herkese, yaralarım iyileşti ve daha hiç siğil çıkmadı:) çörek otuna devam :)

oleyy cok sevindim canım.aferim corek otunu hic ihmal etmeyelim bide bol meyve.ztn bu sıcakta yemek te yenmiyor anacım :roflol:
opuyorum sekerim hadi darısı basıma:dance:

buyume gozlenmis diye tumor olmasindan suphelenmis kadin. Dogum kontrol hapi vermis iste demis bir aya kadar ne olursa olsun alalim genede cunku agridan bayildigi oluyo arkadasimin. Doktor demiski yine alalim biz biyopsidende ogreniriz neyin ne oldugunu demis. Ama iste cocugunun olmama riski war demis doktorda bakalim ya ben umutluyum onun adina zannetmiorum ki kanser olsun allah korusun. Hic kotu sey dusunmemek lazim tekrar cok tesekkur ediyorum doktor icin cok sagol. Ileticem mesajini ben ona...a.sa.s

selam bende yeni dün farkettim birtane et beni çok küçük ama korkuyorum bugün 16 30 da dr gidicem inşallah değildir ama olsada tedavi mümkün heralde neolur dualarınızı eksik etmeyin allahtan hepinize bol şifa (banada:1no2:

kızlar selam yaktırdıktan sonra yaram iyileşti diyede sevinmeyin benim geçmişti yakılan yerin yarası biraz fazla yürüdüm diye yara açılmış yeni siğil yok ama yerleri çok geç kapanıyo dikkat edin

neyseki çokkkkkkkkkkkkkk rahatladım değilmiş doktorda çok önemli tabi sadece fitil vardı akıntım vardı allah hepinizin yardımcısı olsun

canım azalması harikkaa :)
ama arkadaşının kanser olması bence imkansız canım ya...henüz 20li yaşlarındaysa yani..

arimbalım merhaba canım
evveldeen, ağlamayı unutuyoruz :) moralimizi bozmuyoruz çünki geçicek bir şey. inatçı bir hastalık ama kendine iyi bakarsan virüsü yenebilirsin, bunun da şartı moralini bozmaman, stres yapmaman canım.
nasıl bir doktora gittin acaba, dahiliye falan mı, seni cildiyeye yönlenirmişler? mutlaka jinekologa gitmelisin zaman kaybetmeden canım. çoğalırlar yoksa. yakılarak alınmasını uygun görebilecek, hangi tedavi yolunu izleyeceğini söyleyecek tek kişi jinekologtur.

biz, sabah akşam bal ve çörek otunun çekilmiş halini karıştırarak 1 tatlı kaşığı yiyoruz. çörek otunun bağışıklık sistemini güçlendirdiği için. doktora gittikten sonra, bir de kan sayımı yaptır bence kendin. değerlerine baksınlar, gerekirse vitamin-mineral desteği alırsın, zayıfsan toparlarsın ki virüsle daha kolay baş edebilesin. :))
yapman gereken ilk şey bir jinekologa gitmek. şimdiden, iç çamaşırlarını tümden değiştirebilirsin, Biokadin sölisyon alıp vajinayı yıkayabilirsin (büyümelerini biraz engeller). günlük ped kullanmamalısın.

siğiller, ALDARA isimli bir kremle geçebiliyor ama bunu doktorun vermesi lazım.

verrutol'u kendi başına sakın kullanma vajinada. çünki çok kuvvetli bir asit ve cildi yakıyor. gerçekten yanık izi kalıyor yani. vajinada tavsiye edilmiyor ben kalçamda kullanmıştım, iz kaldı.

canım sakın moralini bozma tamam mı? için sıkıldıkça buraya yaz, biz birbirimize destek oluyoruz. internetten çok ta araştırma, boşuna aklın karışmasın. ben doktorumu yazmıştım daha önce, dikkate alırsan, memnun kalacağına eminim. :))

şimdilik böyle canım..yine yaz, konuşalım.
sevgilerr..a.s

kızlar, çıkan 1 siğil de geçti yine. popomdaydı..
dün erkek arkadaşım bel fıtığı ameliyatı oldu, belki onun stresinden çıkmıştı. ama geçti yani. çok mutluyum. sevgilimin de durumu iyi, ayağa kalktı yürüyo bile :)
hepinizi öpüyoruumm!!

ay coks evindim canım benim oley :)

erkek arkadasına da gecmis olsun.opuyorum tatlım :1hug:

canım çok sevindim senin adına:) sevgilinede geçmiş olsun, benimde yaralarım bi iyileşse ya

fundacım, vajinal yaralara (ve de her türlü açık yaraya) iyi gelen bir bitki var
KUDRET NARI.
benim parmağım kesilmişti çok derinden, tırnağım kopma noktasına gelmişti, kudret narı sürdüm her gün, ve 2haftada İZSİZ bir şekilde geçti biliyor musunuz? bu çok süper bir bitki. birkaç tanıdığım da kesiklere yaralara çok iyi geldiğini söylüyor.

kudret narı, toplandıktan sonra has zeytin yağı içinde 6 ay bekletiliyor, kendilğinden jel gibi bir kıvama geliyor. kullanırken yağı süzüyorsunuz, direkt yaraya sütüyorsunuz ve kapatıyorsunuz.

ben popomdaki siğilleri geçiren ilacın yanık izleri için kullandım, iyi geldi. ama geç kaldığım için yine de biraz iz kaldı.

doktoruna bir sorup, bu bitkiyi kullanabilirsin canım, yatmadan önce sürebilirsin mesela.

sabahları bir kaşık yenirse de ülser vs. gibi mide rahatsızlıklarına da çok iyi geliyormuş.

bence bir dene Fundacım.

öpüyorum!

canım çok sağol ya yarın onada başlıcam hemen:)

arkadaşlar birşey sorabailirmiyim benim bi arkadaşımında buna benzer sorurunu var ama siğil değilde sivilce gibi bişey onunki kanıyorda bununla ilgili bilgisi olan varmı doktora gitmeyede korkuyor kendisi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......

kızlar dna tipleme sonucun negatif cıktı.hpv degilmis yani.cok sukur bunuda atlattım cok mutluyum :)

Arkadaşlar siğil diye bahsettiğin şeyi biri bana tam olarak anlatirmi rica etsem. Bende de yuvarlak ele gelen bi beze gibi bişey var. Ama ucu falan yok . Yeni çikti ya bu. Dişardan bakinca şişlik hafif belli ne yapcam ben yaa.

tatlım bu bole minik et beni seklinde bazen bir tane bazen coklu seklinde duruolar.acısı sızısı olmuyor basılarında kasıntı oluyor bazılarında su degince yanıyor.ama mutlaka alınması gerekio.bi de bazılar hpv sigilleri olabiliyor bu da smear testi ve dna tipleme testiyle ortaya cıkıyor.ama caresi var hersyein bende de cıktı kanser hucresi demislerdi sorna baska doktora gittim yakarak aldı hepsini,smear temiz cıktı doktor dedi bide dna tipleme yapalım o da temiz cıktı.yani sadece mikrop kapmısım.o yuzden ne olursa olsun doktora gorunmekte fayda var.ama kıl donmesi de olabilir seninki.tabi sen yine de bi doktoruna gorun cicim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…