slm kızlar ben yeni üye oldum ve inanın böle bi siteyi görünce biraz rahatladım.çok kötü durumdayım benimde makat ve vajinada siğiller çıktı ve çok stresliyim doktora gittim ama cildiyeye git dediler ve ilgilenmediler gittikçe çogalıyo büyüyolar.napıcam bilmiyorum bazı arkadaşlar geçtigini sölemiş neler yaptınız banada sölermisiniz çörek otu nasıl geçiriyo verrutol diye bi ilaç yazmışsınız nasıl kullanıcam ilaç sonrası temizligini nasıl yapıcam lütfen bana bilgi verin kızlar her gece aglıyorum sevgilime nasıl sölylicem bilmiyorum.doktora gitmeye utanıyorum lütfen yardım edin...
arimbalım merhaba canım
evveldeen, ağlamayı unutuyoruz :) moralimizi bozmuyoruz çünki geçicek bir şey. inatçı bir hastalık ama kendine iyi bakarsan virüsü yenebilirsin, bunun da şartı moralini bozmaman, stres yapmaman canım.
nasıl bir doktora gittin acaba, dahiliye falan mı, seni cildiyeye yönlenirmişler? mutlaka jinekologa gitmelisin zaman kaybetmeden canım. çoğalırlar yoksa. yakılarak alınmasını uygun görebilecek, hangi tedavi yolunu izleyeceğini söyleyecek tek kişi jinekologtur.
biz, sabah akşam bal ve çörek otunun çekilmiş halini karıştırarak 1 tatlı kaşığı yiyoruz. çörek otunun bağışıklık sistemini güçlendirdiği için. doktora gittikten sonra, bir de kan sayımı yaptır bence kendin. değerlerine baksınlar, gerekirse vitamin-mineral desteği alırsın, zayıfsan toparlarsın ki virüsle daha kolay baş edebilesin. :))
yapman gereken ilk şey bir jinekologa gitmek. şimdiden, iç çamaşırlarını tümden değiştirebilirsin, Biokadin sölisyon alıp vajinayı yıkayabilirsin (büyümelerini biraz engeller). günlük ped kullanmamalısın.
siğiller, ALDARA isimli bir kremle geçebiliyor ama bunu doktorun vermesi lazım.
verrutol'u kendi başına sakın kullanma vajinada. çünki çok kuvvetli bir asit ve cildi yakıyor. gerçekten yanık izi kalıyor yani. vajinada tavsiye edilmiyor ben kalçamda kullanmıştım, iz kaldı.
canım sakın moralini bozma tamam mı? için sıkıldıkça buraya yaz, biz birbirimize destek oluyoruz. internetten çok ta araştırma, boşuna aklın karışmasın. ben doktorumu yazmıştım daha önce, dikkate alırsan, memnun kalacağına eminim. :))
şimdilik böyle canım..yine yaz, konuşalım.
sevgilerr..a.s