Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadasım, guzel tesellın ıcın tesekkur ederım.ama zaten bende sıgıl cıkmıyor hıc.yanı benımkı sınsı dedıgın turden.buyuk ıhtımal yuksek rısk grubu .daha once kotu cıkmıstı smearım.sonra yakıldı.sımdı kontrol altında.beklıcez ve gorcez.dua edın bana...

sevgılı nısan, cok tesekkur destegın ıcın.umarım temız cıkar ve bben en kısa zamanda anne olurum.cok ıstıyorum bunu. ALLAH bana ve herkese saglık versın, evlat versın.corek otuna baslıcam sanırım.cooook tesekkur edıyorum :1hug:

kızlar işlerımden dolayı bır kc gundur yazamadım herkese cok tşk ederım ılgını destegınız ıcın hele nisancım valla sen kesınlıkle hpv nın huzur elcısı olmalısın canım benım..:)

arkadaslar aldarayı kullanmaya basladım corekotuna dvm.morelımı yuksek tutuyorum bu hastalıgı ınsallah atlatıcaz.aldarayı kullananlara bır sorum olcak bu kremı suruyoruz ya bende hıc yanma falan olmuyor,,olması mı ıyı olmaması mı bı de bır arkadastan duymustum krem suruldukten kısa br bır sure sıgılın ustunu jilatın gıbı ınce bırkatman gıbı kaplıyormus bu bu bende olmadı..normal bır kremı sürersiniz ya aynı o sekılde oldu..sızlerden yorumlarınızı beklıyorum artık kafayı yemek uzereyım sanırım:):) bozuk ılac mı aldım dıye dusunuyorum:):):)

yaaaa kızlar aldara krem uzerınde neler yazıyor bana orneklr verın yoksa bana sahte ılacmı verdıler ya ben 104 mılyona aldım nısan yukarda 120 yazmıs korsan ılacmı aldım yoksa hehehehehehehehehe:):)

tşk ederım ceyli::)Şeniz

kızlar...smear sonucum normal cıktıa.a.s bu yuzden cok mutluyum.tabıkı bu hastalıgın kesın bı tedavısı olmadıgı ıcın sureklı kontrole gıdıcem.ama sımdılık ıyıyım.buda bıseydır yanı.sukurler olsun.umarım gecer artık ve ben anne olurum.destek olan dua eden herkese coook tesekkurler.herkese sıfalar versın allahım.moral kızlar..bol bol moralsırnaşık şey

yaşasııın sidocuğum :) süper bi haber! kendine çokk iyi bak sakın kendini üzme olur mu canım? bebek te olacak mutlaka hiç merak etme, hiçbir engel yok çünki :)

selam kızlar,

dun tekrar doktoruma gittim,kistler icin kontrole.regl olunc akuculurse normaldir demisti.baktı ve hicbir kuculme yokmus.yani kistim var.hemde iki yumurtalıgımda da.ve biri salatalık buyuklugunde ve seklindeymis.moralim cok bozuk.sigil icin gittim neler cıktı.cıkması cok iyi ama korkuyorum.Ginera dogum kontrol hapı verdi.bu ilacı kullanıcam 2 kutu.sonra tekrar bakacakmıs.moralim cok düstü anlatamam.persembe de smear sonucu belli olucak yani yarın.artık bisi umut etmioum.iyi dusunelim pozitif olalım dedikce her doktora gittigimde daha kotu oluyor hersey.sigillerim cok yayılmıs.genel anestezi yapıp yakacakmıs yoksa hissedermisim.artık kendimi doktora bıraktım.corek otu yiyorum,esberitox iciyorum.vajina dudaklarındaki sigillerde azalma var ama asagıyı goremioum tabi.ailem,sevgilim moral vermeye calısıyorlar ama smear testinden de umutsuzum.neler gelecek basıma bakalım..

sidocugum snein aıdna cok sevindim cnm.corek otunu ihmal etme,saglıklı beslen ki bagısıklık sistemin guclu olsun.sıkıntı stres yapma o zaman tekrar cıkabilirler.bir de asıgını mutlaka yaptır canım ihmal etme.ne illetmis basımıza bela oldu üf

notfound, bı kere oncelıkle sunu soylemelıyım.herkes hayatının bazı donemlerınde saglık problemı yasıyor.ama az ama cok, ama oyle ama boyle.bızımkının zamanıda sımdıymıs.ama sen sımdıden yanı daha ısın basındayken salmıssın kendını.boyle yapma.doktora gıtmeseydın o kıstler kımbılır ne olacaktı.ıyıkı ogrendın.tedavı gorup ıyılesıceksın.cevremde kıst tedavısı goren cok bayan var.bı doktordan da dınlemıstım.yumurtalık kıstlerı cok onemlı olmayan ve dogum kotrol hapı ıle ıyılesen kıstlermıs.neysekı artık bılıyorsun ve tedavını goreceksın.sıgıllere gelınce, onlar sınır bozucu fakat tehlıkesızler.eger sıgıl olmasaydı benım gıbı daha buyuk rıskın olurdu.yakılınca rahatlarsın ve daha dıkkatlı olursun.merak etme.smear konusundada sunları soylemek ısterım.bende sıgıl yok yanı tehlıkelı bı durumdayım.ılk smearım cok kotu geldı.dunyam karardı.sonra rahım agzım cok kolay bı ıslemle tedavı edıldı.son smear temızyerimseniben demem o kı bu sorunlarımızı ıyıkı ogrendık.tedavı olucaz ve allahın ıznıyle hepsı gecıcek.doktoruna guven, allaha sıgın ve kendını rahat bırak.guzel haberlerını yaz mutlaka:sm_cool:

yaşasııın sidocuğum :) süper bi haber! kendine çokk iyi bak sakın kendini üzme olur mu canım? bebek te olacak mutlaka hiç merak etme, hiçbir engel yok çünki :)

nisan cıgım...guzel destegıne coook tesekkurler.cok rahatladım sonuc temız gelınce.yoksa mudahale edıceklerdı rahım agzıma ve buda bebek olayını olumsuz etkılıcektı.ama su an hepsı gectı. sukurler olsun.moral ve pozıtıf olmak cok onemlı.sızden de her gun yenı ve guzel haberler almak uzere....kenndıne coook ıyı bakyerimseniben

sidocugum allah razı olsun valla ne guzel yazmıssın resmen yuzum guldu dogru durust :) haklısın cnm iyiki cıktı da doktora gittim ogrendim bunları diyorum ama yarın smear sonucunu alıcam bakalım ne cıkacak cok mrk ediyorum.beterin beteri vardır haklısın bi sekilde insan kendini avutuyor iste.yarın sonuclar belli olsun cuma da yaktırayım gelip hemen yazıcam iyi haberleri size:lepi:

cok gecmis olsun herkese tekrar... gercektende moralli olmak ise yariomus bunu gordum... birde size bir haberim war... bilmeyenler olabilir diye paylasiyim dedim... sigiller icin krem kullaniyordum fakar regl oldum...prospektuse baktim krem suruldukden sonra kapatmayin yada sarmayin diyordu doktoru aradim o da regl olunca kreme ara vermemi soyledi. kullananlar varsa kremi demem o ki regl olunca ara vermek gerekiyormus bilmiodum ben tabi :) ogrenmis oldum sizlere soyliyim dedim ne olur ne olmaz... Bu sigiller sicaktan nemden falan cogalio heralde cildiricam regl im bitti kontrol ediyim dedim bi tanesi baya bi almis basini gitmis... krem surup temizlemeye calismasam vucut bulup kendi kendine yasicak nerdeyse... ne inatci hastalikmis kardesim yaa... gecicek orasi kesinde... her seyin cozumu vardir biliorumda birazda ugrastirmadan gecse bazi seyler... neyse herkese tekrar cok gecmisler olsun.... her seyin cozumu oldugu gibi bununda var ve sizlerle birlikte atlattigima cok mutluyum.... cok tesekkur ederim.

notfound canımıniçi,
canım smear sonucunun iyi geleceğine eminim bak! bende de kist çıktı, yakında ameliyat olacağım, bir devlet hastanesinde iyi bir jineekolog arıyorum şuan. şu sıcaklar geçsin, aldırıcam. yani ben mutlu oldum erken teşhis diye. hem senin kist tipi ilaçla geçebilir fakat benim mutlaka ameliyat olmam gerekmiş. bu siğil mevzusu olmasaydı, farketmicektim hiçbi zaman çünkü ağrı falan yapmıyor, zamanla yumurtalığı boğacaktı belki de bir yumurtalığı kaybedecektim. o yüzden iyi düşünüyorum. ben hatta yüzyılın Pollyanna'sıyım :roflol:

hatta ayşecik gibiyim, (bak bir de şu açıdan bakmalısın vıdı vıdı diye) :smiley-cool:
ama iyi gelmiyor mu sen söyle valla geliyor.

bugün erkek arkadaşımla psikologa gittik ve o da durumu teyit etti. herşey zihinde dedi.

işte öyle! yarın sonucunu mutlaka yaz, birşey çıkmayacak tabi :)
siğilleri de yaktırınca çok rahatlicaksın, ama çok para verme iyice araştır tamam mı?

hepinizi seviyorum! :)

canım ya, ben akşam eve gelince koştur koştur sizi okuyorum, iyi şeyler okuyunca süper mutlu oluyorum :) hep birlikte atlatıcaz bu hastalığı! :)

oyy cicim benim resmen icimi ferahlattın ya cok tesekkur ederima.s.

valla bende bu sigiller iiki cıkmıs diyorum yoksa hayatta farketmezdim benimkide hic agrı kanama fln yapmıyor.bugun sonuclar gelicek doktorun aramasını bekliyorum.sonuc iyi de cıksa kotu de cıksa sonucta tedavisi var.duzelicek hersey.29 gun sonra da tatile gitcem oleyy:teytey:

Arkadaşım merhaba. Siteye yeni üye oldum. Çörek otu yağı aldım bende genital siğil için. Nasıl kullsnıyorsun? Günde kaç kere içiyorsun? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

KIZLAR MUJDEMİ İSTERİM :)

doktorum aradı test sonucu temizmis,hucre bozucu bisey yokmus yani hpv yokmus.sadece mikrop kapmısım o mikropta iltihap yapmıs.korkulucak bisi yok dedi.yarın sabah gidicem anestezi ile sigilleri yakacak.asımı yapacak.merham vercekmis yanıklar icinde bi de iltiyap icin hap verecekmis.anlatamam ne kadar mutlu oldugumu.kızlar 1 aydır resmen kendime eziyet ediyormusum.hala doktora gitmeyen varsa gitsin bu sigiller icin.bakın bana neler dedi doktorlar ama simir testinde hersey cıktı.son doktorum da cok iyi bi doktor.gitmek isteyenler mutlaka gitsinler.DR emel balkan.kadıkoy sifa hastanesi kadın dogum uzmanı 216 577 16 00 dan randevu alabiliyorsunuz.benim daha onceki doktorların gormedigi kistleri de o buldu ve simdi tedavi oluyorum onlar icinde.

kızlar sizin verdiginiz umutlar icinde cok tesekkur ederim.ne guzel bakın hepbaraber atlatıyoruz bu hastalıgı.bayılıcam simdi resmen

Arkadaşım merhaba. Siteye yeni üye oldum. Çörek otu yağı aldım bende genital siğil için. Nasıl kullsnıyorsun? Günde kaç kere içiyorsun? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Merhaba ilk önce kaliteli bir çörek otu yağı alman lazım ben defnedoga firmadan alıdım sabah ve akşam yemekten önce 10 damla gibi bir parça ekmekte köydum ve yedim üstelik çörek otu ve küşburunu reçeliyle karıştırdım (500 g küburunu reçel 100g çörek otu) birer kasık alıyorum günde 1-2 kere .Ben yaktırdım 2 kere bende Aldara kulandım ilkten fakat ben fayda görmedim mecburdum yaktırmay şimdilik çikmadı umarım daha çikmaz .Bende subat ayndan çok stresli günler yaşadım hepinizi çok iyi anlıyorum ve hepinizi çok geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…