arkadaşim merak etme siğil olan tipler yüzde doksan temiz çikiyor.kanser yapan tipi sinsi olurmuş.bunu hoca söylemişti korkma rahat ol.proteini iyi al vücuduna .bağişikliği kuvetlendir ki siğiller çikmasin tekrardan.geçmiş olsun
sidocuğum, bir şey çıkmayacak bak görürsünn :) bebeğin de olacak, buna engel değil hiç korkma. çörek otuna başladın mı canım? çok kolay bişey, bi denesen derim ben. haber ver mutlaka canım, öpüyoruz seni. a.s
nisanıcım bende seni opuyorum canım
burada herkese ayrı ayrı cevap yazıp moral verdigin icin sana tesekkur ederim.Bu illet oyle bir seyki insanda ne moral kalıyor ne huzur,Allah senden razı olsun. :)
login istanbul' a
Arkadasım cok gecmis olsun sakın moralini bozma aldaraya da corek otuna da devam et hicbiseyin kalmıycak Allahın izniyle ,once sen kendin inan iyilesecegine en kısa zamanda iyi haberlerini duyarız insallah.
kızlar...smear sonucum normal cıktıa.a.s bu yuzden cok mutluyum.tabıkı bu hastalıgın kesın bı tedavısı olmadıgı ıcın sureklı kontrole gıdıcem.ama sımdılık ıyıyım.buda bıseydır yanı.sukurler olsun.umarım gecer artık ve ben anne olurum.destek olan dua eden herkese coook tesekkurler.herkese sıfalar versın allahım.moral kızlar..bol bol moralsırnaşık şey
kızlar...smear sonucum normal cıktıa.a.s bu yuzden cok mutluyum.tabıkı bu hastalıgın kesın bı tedavısı olmadıgı ıcın sureklı kontrole gıdıcem.ama sımdılık ıyıyım.buda bıseydır yanı.sukurler olsun.umarım gecer artık ve ben anne olurum.destek olan dua eden herkese coook tesekkurler.herkese sıfalar versın allahım.moral kızlar..bol bol moralsırnaşık şey
selam kızlar,
dun tekrar doktoruma gittim,kistler icin kontrole.regl olunc akuculurse normaldir demisti.baktı ve hicbir kuculme yokmus.yani kistim var.hemde iki yumurtalıgımda da.ve biri salatalık buyuklugunde ve seklindeymis.moralim cok bozuk.sigil icin gittim neler cıktı.cıkması cok iyi ama korkuyorum.Ginera dogum kontrol hapı verdi.bu ilacı kullanıcam 2 kutu.sonra tekrar bakacakmıs.moralim cok düstü anlatamam.persembe de smear sonucu belli olucak yani yarın.artık bisi umut etmioum.iyi dusunelim pozitif olalım dedikce her doktora gittigimde daha kotu oluyor hersey.sigillerim cok yayılmıs.genel anestezi yapıp yakacakmıs yoksa hissedermisim.artık kendimi doktora bıraktım.corek otu yiyorum,esberitox iciyorum.vajina dudaklarındaki sigillerde azalma var ama asagıyı goremioum tabi.ailem,sevgilim moral vermeye calısıyorlar ama smear testinden de umutsuzum.neler gelecek basıma bakalım..
yaşasııın sidocuğum :) süper bi haber! kendine çokk iyi bak sakın kendini üzme olur mu canım? bebek te olacak mutlaka hiç merak etme, hiçbir engel yok çünki :)
notfound, bı kere oncelıkle sunu soylemelıyım.herkes hayatının bazı donemlerınde saglık problemı yasıyor.ama az ama cok, ama oyle ama boyle.bızımkının zamanıda sımdıymıs.ama sen sımdıden yanı daha ısın basındayken salmıssın kendını.boyle yapma.doktora gıtmeseydın o kıstler kımbılır ne olacaktı.ıyıkı ogrendın.tedavı gorup ıyılesıceksın.cevremde kıst tedavısı goren cok bayan var.bı doktordan da dınlemıstım.yumurtalık kıstlerı cok onemlı olmayan ve dogum kotrol hapı ıle ıyılesen kıstlermıs.neysekı artık bılıyorsun ve tedavını goreceksın.sıgıllere gelınce, onlar sınır bozucu fakat tehlıkesızler.eger sıgıl olmasaydı benım gıbı daha buyuk rıskın olurdu.yakılınca rahatlarsın ve daha dıkkatlı olursun.merak etme.smear konusundada sunları soylemek ısterım.bende sıgıl yok yanı tehlıkelı bı durumdayım.ılk smearım cok kotu geldı.dunyam karardı.sonra rahım agzım cok kolay bı ıslemle tedavı edıldı.son smear temızyerimseniben demem o kı bu sorunlarımızı ıyıkı ogrendık.tedavı olucaz ve allahın ıznıyle hepsı gecıcek.doktoruna guven, allaha sıgın ve kendını rahat bırak.guzel haberlerını yaz mutlaka:sm_cool:
sidocugum allah razı olsun valla ne guzel yazmıssın resmen yuzum guldu dogru durust :) haklısın cnm iyiki cıktı da doktora gittim ogrendim bunları diyorum ama yarın smear sonucunu alıcam bakalım ne cıkacak cok mrk ediyorum.beterin beteri vardır haklısın bi sekilde insan kendini avutuyor iste.yarın sonuclar belli olsun cuma da yaktırayım gelip hemen yazıcam iyi haberleri size:lepi:
cok gecmis olsun herkese tekrar... gercektende moralli olmak ise yariomus bunu gordum... birde size bir haberim war... bilmeyenler olabilir diye paylasiyim dedim... sigiller icin krem kullaniyordum fakar regl oldum...prospektuse baktim krem suruldukden sonra kapatmayin yada sarmayin diyordu doktoru aradim o da regl olunca kreme ara vermemi soyledi. kullananlar varsa kremi demem o ki regl olunca ara vermek gerekiyormus bilmiodum ben tabi :) ogrenmis oldum sizlere soyliyim dedim ne olur ne olmaz... Bu sigiller sicaktan nemden falan cogalio heralde cildiricam regl im bitti kontrol ediyim dedim bi tanesi baya bi almis basini gitmis... krem surup temizlemeye calismasam vucut bulup kendi kendine yasicak nerdeyse... ne inatci hastalikmis kardesim yaa... gecicek orasi kesinde... her seyin cozumu vardir biliorumda birazda ugrastirmadan gecse bazi seyler... neyse herkese tekrar cok gecmisler olsun.... her seyin cozumu oldugu gibi bununda var ve sizlerle birlikte atlattigima cok mutluyum.... cok tesekkur ederim.
notfound canımıniçi,
canım smear sonucunun iyi geleceğine eminim bak! bende de kist çıktı, yakında ameliyat olacağım, bir devlet hastanesinde iyi bir jineekolog arıyorum şuan. şu sıcaklar geçsin, aldırıcam. yani ben mutlu oldum erken teşhis diye. hem senin kist tipi ilaçla geçebilir fakat benim mutlaka ameliyat olmam gerekmiş. bu siğil mevzusu olmasaydı, farketmicektim hiçbi zaman çünkü ağrı falan yapmıyor, zamanla yumurtalığı boğacaktı belki de bir yumurtalığı kaybedecektim. o yüzden iyi düşünüyorum. ben hatta yüzyılın Pollyanna'sıyım :roflol:
hatta ayşecik gibiyim, (bak bir de şu açıdan bakmalısın vıdı vıdı diye) :smiley-cool:
ama iyi gelmiyor mu sen söyle valla geliyor.
bugün erkek arkadaşımla psikologa gittik ve o da durumu teyit etti. herşey zihinde dedi.
işte öyle! yarın sonucunu mutlaka yaz, birşey çıkmayacak tabi :)
siğilleri de yaktırınca çok rahatlicaksın, ama çok para verme iyice araştır tamam mı?
hepinizi seviyorum! :)
Başladım corek otu yagı kulanmay bana daha mantıklı geldi ve daha kolay ,internete tabiki baktım ve size burda birazcık yazıyim... Çörek Otu Yağı (Black Seed Oil) içinde barındırdığı; yağlar, elementler, enzimler ve vitaminler gibi içerdiği yüzden fazla öğeden dolayı oldukça faydalıdır. İçinde Omega 3 ve Omega 6 ihtiva eden % 58 oranında temel yağ asidi vardır. Bunlar, bağışıklık sistemini alerji ve enfeksiyonlara karşı güçlendirip dengeleyerek kronik hastalıklara karşı koruma sağlayan . Bu oluşum sağlıklı hücreleri virüslerden koruyup tümör oluşumunu engeller. ÇÖREK OTU YAĞININ BİLİNEN BAZI FAYDALARI
Mikrop, virüs ve mantarlara karşı öldürücü tesire sahiptir.
Kansere karşı koruyucu etkisi vardır.
Kan şekerini düzenler.
Yorgunluk halini giderip zindelik verir.
Damar hastalıklarını önler.
Cinsel gücü arttırır.
Hazmı kolaylaştırır.
Vücuttaki toksinleri süzerek atar.
İdrar söktürücü özelliği ile safraya iyi gelir.
Yaraların çabuk iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.
Alerjileri önler.
Savunma sistemini dengeler.
Hormon sistemini ve ruh hâlini sağlamlaştırır.
Bunun dısında Ekinezia kulandım ve Propolis bunlar Forever firmadan aldım fakat siz tinktur(damla) bulursanız daha çok konsantre ve iyi olur ...ben bulamadım .Ekinezya sadece bir ay kulanmak gerekıyor ve bir senede 2 kere tavsiye edilir.
Doğru soylıyorsun Ceylı99 doktorların para tuzagına düşüyoruz çünkü doğru düzgün bilgi vermıyorlar sonra bir daha gel diye butün siğiler almıyorlar ondan bu tedavi uzun sürıyor ve tekralanıyor .
Herkese sağılık diliyorum
Arkadaşım merhaba. Siteye yeni üye oldum. Çörek otu yağı aldım bende genital siğil için. Nasıl kullsnıyorsun? Günde kaç kere içiyorsun? Bilgilendirirsen çok sevinirim.