Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım cok sagol bak helın etlık ıı dıyor oraya gıtmeyı dusunuyorum arkasındanda gazı hastanesıne gıdıp ozon tedavısı yaptırcam ınsallahhhh. sende deneee

canım benım merak ettıgım su bana gıttıgım doktorum hamılellıkte gecmıyor sadece normal dogumda gecıyor dedı sezeryan sart dedı couguma gecmımıdır sence boyle bır rıskı varmı

bırde arkadaslar vajınamın ıcıne hep yayılmıs durumdalar makat yada anus ols neyse dıcemmmm ama vajına cok hassas yakılırsa etkısını kaybedermı ve cok acırmıııı

bocuk merabaaaaaa
bu ozon tedavısının fıyatını ögrenebbılırmıyım bırde kac seferde gecıyo tek sefer yeterlımı sence kesın cözüm mü

ben sana etlık kadın DOGUM HASTANESINI TAWISYE EDERIM TIP TETSLERI SMIEAR FILAN HEPSINI YAPIOOO DOKTORLARA SOLERSEN EYER BEN SMAER WE TIP TESTI YAPTIRMAK ISTIORM DIE 10 - 15 GUNDE HEMEN CIKIOO

helincim ne sorsam cvp veriyorsun saol canım ya,Allah razı olsun.bende aşı olmaya karar verdim sanırım.bugün kontrole gttm.ii görünyrmuş şükür.canım sen hpv tipini belirlemek için dna testi yaptrmısmıydın,yaptrdysan hangi hastanede etlikdemi yaptrdn canım?
şimdiden tesekkür ederm.insallah hepimiz iyi oluruz:)

canım benım merak ettıgım su bana gıttıgım doktorum hamılellıkte gecmıyor sadece normal dogumda gecıyor dedı sezeryan sart dedı couguma gecmımıdır sence boyle bır rıskı varmı

bırde arkadaslar vajınamın ıcıne hep yayılmıs durumdalar makat yada anus ols neyse dıcemmmm ama vajına cok hassas yakılırsa etkısını kaybedermı ve cok acırmıııı

canım hiç takma kafana...ben hamileyim ve ben de bu dertten uzun zaman ve oldukça kötü tecrübelerle muzdarip oldum..benim rahmimin üzerinde bile vardı,içeri girip yok etti doktorum genel anesteziyle düşün yani..

hamilelikle ilgili doktorumdan aldığım bilgi şu : evet sezeryan olmak şart, sadece normal doğumda bebeğin çıkış anı tehlikeli.. çok içerde rahminde bile çıksa sorun yok çünkü bebek apayrı bir zarın, bir kesenin içinde ve orada olmasının nedeni zaten onu dış etkenlerden korumak.. hiç korkma doğumun sezeryan olduğu sürece bir sıkıntı yok...

vajinanın içi, daha da içersi ve hatta rahmine bile yayılmış olabilir..herşey mümkün..çıkmış olduğu bölgeye göre lokal veya genel anestezi tercih eder doktorun..o an için olabildiğince konforlu olmanı sağlayacaktır..ama tabiki sonrasında iyileşme döneminde bir kaç gün biraz sancılı olabiliyor..şunu da bil ki makat ya da anüs çevresi daha içerdekilere ya da vajinaya göre çok daha zor olmuştu bende o yüzden korkma..her hangi bir şekilde anestezi uygulanacağı için çok ciddi bir acı hissedeceğini sanmam ama tabiki çok çok kolay bir işlem değil.. vajinanın etkisini kaybetmesi derken ne demek istediğini anlamadım açıkçası ama kimisinde yanık izi bırakıyor kimisinde cilt kendini yeniliyor o bile olmuyor bunun dışında vajinanda ya da çıkan herhangi bir bölgende hayati bir değişim söz konusu değil..bende hatta iz dahi kalmadı..

içini ferah tut..bu bir süreç belki uzun sürecek ama birgün mutlaka bitecek..!!

etlik iyiyse ben de oraya gideyim bari helin zekai t.den iyimiymiş

ankarada zekaı buyuk dogumu ben tawıse etmem janımmmmm guyaaa buyuk dogumm ımkanları fılan kısıtlı bı hastaneee ısım kadın dogumcularla oldu ıcın asya yukarı bılıyorummm ehhhh:hulya:

JANIM ONCELIKLE YAKTIRDIM YAKILDI GÜNDE BI PARCA ALDILAR ONU TIP FILAN NE DERECEDE OLDUNU OGRENMEK ICIN TEST YAPTILAR ..SMAER MI SIMIR ONDAN SONA kan testı ıdrar testı daha sonradaa rahım fılmıme baktı doktor ...yakıldı 3 hafta boyunca sıyah lekeler dustu.... sabah uyandımda we aksam yatarken genıtal temızleme jelıyle temızleyıp daha sonada batıcon solısyonla sııyodum pamukla nese şuuuu bır gercek be cok ınanadım ılesme surecım cabuk oldu o kadar sıgıl olamasına ragmennnn cunku dktorum bana o cok gusel bıtkı cayını onerdı ............(100 gr cıwan percemı 100 gr ada cayı 100 gr papatya we 100 gr defne ) aktardna aldım harmanladım gunde bı bardak ıctımmm ciwan percemı cıdden cok ıyı bı bıtkı kaldıkı su an bıle ıcıyorum

1. ayı atlattım hemen doktorum bana cervılax aşımı oldum 250 tl yerıne rıca ettım o getttırdııı sagolsn 170 tl yeee.....

benım yaptım şu oldu
ı1.nandım ılescemeee bıdee aşııı yuksek tıperden koruyooo ona cok ınandım
2.doktorum dedı gbı bol bol narencıye meywe ıctım ama şu sıralarrr meywe cok yıyorumm
3.balık yagkapsulu ıcıyorum her gunnnn
4.bıdeee vıtamın aldım ek demır c vıtamını aldım (ankamal mıgrosta gnc urunlerı satan bı yer war ordan gnc urunlerı aldım o bıttı evevıt vıtamın aldım o bıttı akıbol dıe bı vıtamın war su anda her gun onu kulanıyorm aksatmadan )
5. hergun sabah aksam genıtal temızleme jelı kulndım ılık suyla yıkadım genıtali( yıkadıktan sonraaa bu benım 9 . ayımmm halaa batıcon kullanıyorummmmmmmm)
hemen hemen doktora zorunlu oldundan daha cok rahat ca doktoa gıdıyormmm zorunluluktan cok ara ara sohbet amaclı yada burda bı arkadsın sorunu wearsaa onun ıcın gıdıyormmm

3 ayda bı tıp testı yaptırıyorm cıkarsa cıksın dıyorum tabeee cıkmasa daha ıyı zemuszemusBEN HEPSINI ETLIK DOGUM EWINDE YAPTIRDIMMMMMM ILAÇLAR WE AŞI HARICI PARA ODEMEDIM ILACLAR DA SOSYAL GUWENCE KARSIYLIO ALLAHTAN BELLI BI KISMINI OLE YANE bilmiyorumkismile

BIR IKI HAFTA ONCE BI BAYAN ARKADAS YURT DISINDAN SANIRIM YAZMISTI DOKTOR ONDA HPV OLMADINI SOLEMIS ZAMANINDA TABI BAYAN ARKADASDAA NORMAL DOGUM YAPIOOO ARADAN 5 SENE GECTIKTEN SONRA COCUKTA BACAK ARALARINDA SİĞİL W AKCIGER DE NEFES ALMA SORUNU CIKIO YANE DOGUNCAAA ILLA BISI OLMAZ COCUKTAAA SEZERYANLA HEMENCECIK HALLEDIOLAR HIC RISKE ALMA SEZERYAN OL .... DOKTOR ISTEDI KADAR BASARILI OLSUN ... YA DA HANE COCUK BI KORUMA PANELINE ICINDEN GELIO OLSUN SENDE SU AN SIGIL OLMASA BILE GIRISE DYEREK CIKCAKKK KAÇCAR YOK BU YANEE OLAY OPTUM JANIM AYRICA hıc korma uzulmeee hayırlısı hastalık sagglınnn fıtresıdır ben ole ınanıom artık :dance:

bocuk merabaaaaaa
bu ozon tedavısının fıyatını ögrenebbılırmıyım bırde kac seferde gecıyo tek sefer yeterlımı sence kesın cözüm mü

canım dediğim gibi ben ilk önce yaktırdım tekrar çıkmaya başladılar çok kısa sürede. ozon tedavisi bağışıklığı güçlendirerek virüse etkili oluyor yani yaygın şekilde siğilin varsa ilk önce yaktır bence sonra tekrarlamaması için dene istersen. bende yeni çıkanlar kayboldu ozon tedavisinden sonra ama etkisi sende nasıl olur bilmiyorum. bağışıklık kesin güçleniyor virüsede etki ettiğini söylüyorlar bende memnun kaldım çok. seans 100 tl ye yaptırıorum ben kaç seans süreceine doktor durumuna hastalığa göre karar verio dediim gibi biraz pahalı ama bana doktor sürekli uğraşmaktansa başla bu tedaviye sonuçlarını sende göreceksin dedi bende başladım.

emine06 kullanıcısından alıntı
bocuk merabaaaaaa

bebişimmm kesın çözüm diye bısıy yokkk janım benımmm bence ozon terapısıde mutlaka etkılıdır ama bocuk84 bunyesı kendısıde soluyordu cok zayıf bagısılıgım dıeeee ayrıca bocuk sıgılerını yaktırdıktan 2 hafta sonra basladı ozonaaa yane saten sıgıller ılesmedeydı o zaman ama onunkı daha yawas ılesıyordu hepsı ooo ben ozon terapısı yerıne seasınsına 100 tl wermen yerıne (cervılax &ya da gardesıl )asının olman taraftarıyımmm ) hpv en azından 10 15 yıl sonra yuksek tıplerınde korunursun.... )

balık yag kapsulu al ezaneden wıtamın al ... gnc urunlerı al pazardan brokolı elma mandalına portakal all derım bunları gunluk duzenlık kullanırsan cıkma ıhtımalııı cok azzz cıkmaz demıyorm ama zorr yaaa

peki tavsiye edebileceğin bi doktor var mı etlikte orayı bilmiodum teşkür oraya gideyim önceden randevu almam gerekio mu helin

ahhhh canım ya cokkkk tesekkurler ınan cooookk rahatlattın benı.sana sunu sormak ıstıyorum hamıleyken vajına ıcı yakılıyormu bebege etkısı yok mu bırde sen ılac falan yada krem kullanıyomusun merak ettım

JANIM ÖNCELIKLE YAZILAN CWP SAG ALTTA ALINTI YAP DERSEN O KISIYE DIREK CWP WERIRISIN ....

EGER YANLIS HATIRLAMIYOSAM WAJINAYA NASI BAKIYOLARSA HAMLELERE OLE DE YAKABILIRLER BI PORBLEM OLMUYO DIE BILIYORUM COCUGA BI ETKISI YOKKK KORKMA DAGILMADAN AMA YAPILIRSA DAHA IYI OLURR TEDBIR ELDEN BIRKAMA BOL BOL VITAMIN AL SEN ....

BENDE ILK SIGIL CIKTINDA ASİT KULLANDIM AMA JANIM NASI YANDI ANNATAMAM SURERKEN AGLIYODUM BOLE ASIT KULLANIRKEN

SONA GAZI HASTANESINDE DONDURMA ISLEMI YAPIYOLAR AMA KENDI DOKTORUM OZEL DONDURMA ISLEMINE PEK SAGGLIKLI BAKMIOO BENDE DONDURMADIM (tekrar cıkabılır artı makatta coktu dondurma ıslemı bu bolgeye etkı etmes dedı )

daha sona baska bı doktor aldara krem kullanalım dedı faydası olabılır dedı tabı bu arada zaman ılerlıyo 2 . ay oluyor... ama bende etkı etmeı o sırada ıkı arkadsımda daha sıgıl cıktı onlarda en basta hemen oldu ıcın belırlendı aldara kullandı onlarda gectı ama aldara sole solımmm vajınaın ıcınde pek ıse yaramıo cunku akıntı oolan bı bolge oldu ıcın ıcerıye kadar temas etmıyooo ben pek tawıse etmıyorm

nse en son etlık dogum ewıne gıttım dedım asıt kullandım ( 5 sene oncekı yontem ) daha sonra dondurmadan wzcgectık aldara kullandım yok ışe yaramadı .... en son koter yapılcak artık kaLDIKI ISE YARADI COK SUKUR 9 AYDIR HIC BISI YOK COK SUKUR

YAKTIRDIM... elımde bı kutu aldara wardı yakıldıktan ıkı hafta sona yaralar ılesınce aldarayı kullanmaya basladım ama dıs yuzeye asılll o ıse yaradı BIDE TAmemen ılesınce cervılax asımı oldum :)...........SONRA BOLBOL yesıllık yedım balık yag kapsulu b 12 wıtamını c vıtamaını kullandım bu geldımız aya kadar bugune kadar bugun we her gun genıtal temızleme jeı kllandım bıde aksatmadan yatarken su an bıle batıcon suruyorm alıskanlık yaptım ayda bı kntorle doktora gıdıyorm zorunluluktan dıl hem ış hem zıyaret yane hehehegamyoncuiremsu ....

helincim yarın alıcam insallah söylediğin otlardan,tesekkür ederim tekrar.5,6 gün sonra regl olucam doktorumada sormadım daha nasıl koruycam reglken orayı mikroptan bi sorun olmaz insallah ya.

helincim yarın alıcam insallah söylediğin otlardan,tesekkür ederim tekrar.5,6 gün sonra regl olucam doktorumada sormadım daha nasıl koruycam reglken orayı mikroptan bi sorun olmaz insallah ya.

otları karıstır her gun bı bardak ıc bagısıklı cıwan percemı we dıyer otlar gunclendıryoorrr faydası bu sıgıl yakıldıktan sonrada daha raht ılesırsın barı

peki tavsiye edebileceğin bi doktor var mı etlikte orayı bilmiodum teşkür oraya gideyim önceden randevu almam gerekio mu helin

sabahtan gıt hastaneye ısmını sana ozelden msj attım doktora saglık karnen we nufus cuzdanınla doktora de asıt kullandım krem kullandım padofılm kullandım artık gecmıo deee yaktırmak ıstıyorm ben deeee oda baktıkı butun hersey denenmıs yakar delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…