selam arkadaşlar uzun zamandır yazamıyodum ama yazdıklarınızı okudum yeni katılan arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursunuzen son yazdığımda medikal ozon tedavisine başlamıştım bağışıklığımı güçlendirmek için ve inanın bir mucize olduuna inanmaya başladım:) yaktırdıktan sonra kaşıntı ve akıntı çok oldu bende daha sonra yavaş yavaş bir iki derken tekrar çıkmaya başladı yaralarım çok kötü durumda olduğu için bi daha yaktırmaya gitmeyede korktum açıkçası çünkü inanın yanmadık bir bölgesi çok az kalmıştı ve fecii durumdaydı bende siğilleri takmayıp bağışıklıımı kuvvetlendirmek için ozon terapisine gittim ve inanın siğiller yok oldu kendimi çok iyi hissediyorum:lepi: ama bende kesinlikle ilk önce yaktırılmasından yanayım. yaralarım tamamen yok oldu bu terapiden sonraiz bile kalmadıki küçücük bir sivilce izim bile geömez normalde. bu tedavi yöntemi alternatif olarak virüslerin bakterilerin öldürülmesi kanserli hücrelerin tedavisinde ve daha birçok hastalıkta kullanılıo özellikle hsv hepatit gibi virütik hastalıklarda bu güne kadar kanıtlanmış çok iyi sonuçları var. bana doktor arkadaşım önerdi araştırdım ve denedim geröekten işe yarıo seans sayısı virütik hastalıkların tedavisinde biraz fazla olduu için tuzlu bi yöntem gibi görünüo ama sürekli tekrarlayıp yaktıran kişilerin döktüü paraları düşününce verilebilir. imkanı olan varsa geröekten bağışıklık ve virüsün etkisiz hale gelmesi için mucizevi bi yöntem hatta tamamen virüsü yok edebileceini bile söylüyor doktorlar tavsiye ederim arkadaşlar. ankarada gazi üniversitesi kanser tedavisinde kullanmaya başlamış bu yöntemi sgk ödeme kapsamına alınması içinde çalışmalar var şuanda. hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinizeopuyorumnanaktan
ben sana etlık kadın DOGUM HASTANESINI TAWISYE EDERIM TIP TETSLERI SMIEAR FILAN HEPSINI YAPIOOO DOKTORLARA SOLERSEN EYER BEN SMAER WE TIP TESTI YAPTIRMAK ISTIORM DIE 10 - 15 GUNDE HEMEN CIKIOO
canım benım merak ettıgım su bana gıttıgım doktorum hamılellıkte gecmıyor sadece normal dogumda gecıyor dedı sezeryan sart dedı couguma gecmımıdır sence boyle bır rıskı varmı
bırde arkadaslar vajınamın ıcıne hep yayılmıs durumdalar makat yada anus ols neyse dıcemmmm ama vajına cok hassas yakılırsa etkısını kaybedermı ve cok acırmıııı
etlik iyiyse ben de oraya gideyim bari helin zekai t.den iyimiymiş
helincim ne sorsam cvp veriyorsun saol canım ya,Allah razı olsun.bende aşı olmaya karar verdim sanırım.bugün kontrole gttm.ii görünyrmuş şükür.canım sen hpv tipini belirlemek için dna testi yaptrmısmıydın,yaptrdysan hangi hastanede etlikdemi yaptrdn canım?
şimdiden tesekkür ederm.insallah hepimiz iyi oluruz:)
canım benım merak ettıgım su bana gıttıgım doktorum hamılellıkte gecmıyor sadece normal dogumda gecıyor dedı sezeryan sart dedı couguma gecmımıdır sence boyle bır rıskı varmı
bocuk merabaaaaaa
bu ozon tedavısının fıyatını ögrenebbılırmıyım bırde kac seferde gecıyo tek sefer yeterlımı sence kesın cözüm mü
ahhhh canım ya cokkkk tesekkurler ınan cooookk rahatlattın benı.sana sunu sormak ıstıyorum hamıleyken vajına ıcı yakılıyormu bebege etkısı yok mu bırde sen ılac falan yada krem kullanıyomusun merak ettım
peki tavsiye edebileceğin bi doktor var mı etlikte orayı bilmiodum teşkür oraya gideyim önceden randevu almam gerekio mu helin
helincim yarın alıcam insallah söylediğin otlardan,tesekkür ederim tekrar.5,6 gün sonra regl olucam doktorumada sormadım daha nasıl koruycam reglken orayı mikroptan bi sorun olmaz insallah ya.
kaydirigubbakcemile
janım ozelden msj atıom dr ısmını sana[/QUOTE
dr ismi beklioruum
peki tavsiye edebileceğin bi doktor var mı etlikte orayı bilmiodum teşkür oraya gideyim önceden randevu almam gerekio mu helin