- 10 Kasım 2009
- 11
- 0
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum daha doğrusu sizinle durumumu paylaşamıyorum. canlarım çok canım sıkkın ne yapacağımı bilemiyorum herkese herşeye tabiri caizse saldırır oldum doktorlar bana sende hpv yok diyorlar ama bu siğiller bitmek bilmiyor çıldırmak üzereyim nolur yardımcı olun bana siğillerim çok ama çok küçük burada bahsedildiği gibi benim yanma ya da kaşınma gibi problemlerim de yok yani bakmasam hiçbir şikayetim yok padafilin die bi ilaçtan sözediliyor zararını gören var mı ben bir kere yaktırdım dr şu anda yakmaya gerek myok diyor çok çaresizim görüyorum ki burada herkes birbirine yardım etmek için elinden geleni yapıyor hepinize çok teşekkür ederim:teselli:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum daha doğrusu sizinle durumumu paylaşamıyorum. canlarım çok canım sıkkın ne yapacağımı bilemiyorum herkese herşeye tabiri caizse saldırır oldum doktorlar bana sende hpv yok diyorlar ama bu siğiller bitmek bilmiyor çıldırmak üzereyim nolur yardımcı olun bana siğillerim çok ama çok küçük burada bahsedildiği gibi benim yanma ya da kaşınma gibi problemlerim de yok yani bakmasam hiçbir şikayetim yok padafilin die bi ilaçtan sözediliyor zararını gören var mı ben bir kere yaktırdım dr şu anda yakmaya gerek myok diyor çok çaresizim görüyorum ki burada herkes birbirine yardım etmek için elinden geleni yapıyor hepinize çok teşekkür ederim:teselli:
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,benimde genital siğillerim var,geçtiğimiz çarşamba yaktırdım,ama hala çok fazla akıntı ve azıcık kanamam oluyor,her saat günlük ped değiştiriyorum.normalmi bu durum?
birde dr hpv aşısı yaptır diyor ama araştırdım vazgeçtim,daha 5yıllık aşı ne kadar denenmiş olabilirki,napcam bilemiyorum.
hepinize geçmiş olsun...
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,benimde genital siğillerim var,geçtiğimiz çarşamba yaktırdım,ama hala çok fazla akıntı ve azıcık kanamam oluyor,her saat günlük ped değiştiriyorum.normalmi bu durum?
birde dr hpv aşısı yaptır diyor ama araştırdım vazgeçtim,daha 5yıllık aşı ne kadar denenmiş olabilirki,napcam bilemiyorum.
hepinize geçmiş olsun...
yaniii şimdi bende şunu anlayamadım daha once yakılmıs .... okkk sımdı kasıntı ws bu sıkayatların yoksa eyer kabarıklık yoksa bence senın kı psıkolojık olabılır bebısımmm ....cunku sıgıl bole belllı olur et benı sonuctaaa yaneeeeboshayallersmile
bana mı yazdıncanım geçmiş olsun başıma gelmediği için bilmiyorum kusura bakma kendin mi yakıyosun anlamadım
bana mı yazdın
merhaba arkadaslar ben yenı üye oldum sıze ulastıgım ıcın cok mutluyum
bn 3 aylık hamıleyım ve yanlız anus cevremde et parcaları vardı yanlız ben de ne zaman cıktı tam hatırlamıyorum cunku hemoraıd sıkıntım var ve bunları da hemoraıd sandım sanırım uzun zaman oldu .2 ay önce doktora gıttım ve bunların hpv oldugunu yakması gerektıgını soyladı ve yaktı yanlız test falan yapmadı yazek hepımızın durudıgı ılacları kullanmadım cunku hamıle oldugumu ogrendım 3 hafta sonra bunlar vajınamın ıcınde cogalmıs bır vazıyette cıktılar acayıp cogalmıslar sımdıde anüs cevremdede var .doktorum pek anlamıyor sızler tecrübelısınız ankarada ıyı bır doktor arıyorum para düsünmeyecek anlarsınz hepımızın durumu malummm.bırde hamıleyken yakılırmı ve dondurulur mu tam bılmıyorum sorularım tam karsılıgını bulmuyor .lütfen yardım edınnnn. ankarada ıyı bır doktor hastane arıyorum tesekkurlerrrrrr.
canım aynı dertten muzdaribim.geçmiş olsun.sanırım ankarada sorun var.ist.ve izmirdeki arkadaslara smear ve dna testi yapmışlar ben yaktrdm gecen hafta ,hçbirsey yapmadan direk yaktı gönderdi,özel ulus hastanesine gittim.yarında akropole gitmeyi düşünüyorum canım iyi diye duydum ,mesa çok iyiymiş ama sgk ile anlaşmalı değil.
canım tesekkür ederim yarın kontrole gtcem.çok korkuyorum çünkü bu defada vajinamın girişinde yani tam alt duvarının üstünde(alt derken makata doğru olan taraf)2tane şişlik var canım çıldırcam.psikolajim bozuldu