Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

yanlış şey kullanıp dahada ilerletmekten korkuyorum çok ilaç kullanma alışkanlığım yok ondan biraz doktor tavsiyesi olmadan ilaç alma konusunda tırsağımdır :)
bu dediğin krem ne kremi napıyo yan etkisi var mı yoksa evinde bulunması gereken bir krem mi

buldum reçete ile satılıyormuş zaten. yan etkiside kaşınma ve yanma imiş şu anki halimden çok farklı bi yan etkisi yokmuş :))) neyse doktora kadar dayanmak zorundayım sanırım mafoldumben

genital herpes olan varmı arkadaşlar bu lezyonların nasıl olduğu hakkında bana bilgi verirmisiniz sivilce gibimi

tabi tabi sen gene de reçetesiz kullanma bende de önce bi kaşıntı yaptı sonra rahatlattı zaten doktora kadar allah sabır versin canım

herpes uçuk oluo bildiğim kadarıyla arkadaşım fotoğraflarını nette görmüştüm o da acil tedavi istio sanki deri yüzülmüş gibi bi görüntüsü oluo cinsel yolla bulaşıo çok geçmiş olsun onun foromu başka bu arada bi de oraya uğra istersen

genital herpes olan varmı arkadaşlar bu lezyonların nasıl olduğu hakkında bana bilgi verirmisiniz sivilce gibimi

janım hpv we hsv aynı anda oldum ben en ıyı ılacta vırosıl krem geldı herpesın her hangı bı tedawısı yokkkkkk dırencı yukse tutucan bıde bol meywe tuket cıkmaması ıcın

vırosıl ucuk kremı al 2 saate bır sür bende 9 gunde gectı cok sukur cok acıyodu hpv gbı dıl yane bılgın olsn stres yapma ...lmaz:laelaelaelaelae

sewgılı arkadsımmm gecmıs olsun sıgılse hıc bekleme derım oyalanmadaaaa ayrıcaaa krem her bunyede ışe yaramıyo cunku
pıyasa baktımızda su an ıkı tane ılac war

1.aldara krem (ssk oduo ama raporla 2 dereceden kanser olunca tabı oduyoo baya zahmetlı ) kendın alırsıanda fıyatı 130 tl

2 .padofılm sosılıyon oda bole bı kucuk şişe 29 tl

ama bunla zaman gecırmektende bence gıt koter yaptır derım kaldıkı hpv ıse adet olmadan beklme gıttt

hpv .hsv=) cınsel ılıskıden, agda yapılırken kullanılan bı urunun tekrar kulanılmasından, hamam, sahuna,nemlı olan yerlerden gecmekteee

hpv genıtal sıgıl bende yan yana bırbırıne yapısık etler bole ole cıktı
hsv de yanı genıtel ucuk herper 3 4 tane kırmızı sıvılce uzerıne oturamıyodm bole

hpv en azından koterle temızlet ...hıc bekleme dr gıt burda oyalanma adet olmadannn
hsv derse de dr vırosıl krem derım
belkıde yane baska bısıdır bı dr gorsun derım bne kendı kendıneedee ılac fılan almaa...CADIARZU

amma uzun yazmışım çok dolmuşum demek :) şu sirkeyi denesem mi acaba işe yarar mı:uhm:

lmaz:arkadaşın biri sirke çok yaktı demişti. bende öyledeğil ama açık yara yada tahriş yoktu bende. senin zaten kızarmış bence canın çok yanarakannehirnolcakki bence jinekoloğa adetli ikende gidebilirsin. biran önce dr git derim ben.geçmiş olsun.opuyorumnanaktan

arkadaşlaaaaar hpv smear testinde çıkıomuyduuuuu lütfen cvp

Hayır canım HPV SMEAR TESTİNDE ÇIKMAZ. Smear testinin negatif olması demek, hpv yok demek değildir... Hpv olup olmadıgını anlamak için HPV DNA PCR testi yaptırmanız gerekiyor. a.s.

Canım Doktora gitmeden herhangi birşey yapma lütfen. Ne duyduğun ilaçları kullan nede sirkeyi. Önce ne oldugunu bi öğren bakalım güzelim. Ona göre tedavi yöntemi araştırırsın. Çok hassas bir bölge genital bölge biliyorsunuz zaten. Aman ha doktora gitmeden birşey kullanma. Tahminimce mantar olmuşsun sen. Büyük ihtimal diyorum sadece. Doktora bir git bakalım ne diyecek canım. Ona göre tedavini ol. Geçmiş olsun... a.s.

kızlar iyice bi araştırdım benimki kesin mantar çünkü 2 hafta önce üşütmüş ve doktorun verdiği antibiyotiği 1 hafta boyunca kullanmıştım. büyük ihtimal antibiyotik yüzünden oldu çünkü ben normalde öyle her üşüttüğümde hasta olduğumda ilaç kullanan biri değilim eşimin ısrarı yüzünden kullanmıştım antibiyotiğide :) antibiyotiklerde mantar yapabiliyormuş öğrendim

eczaneye danıştım çünkü perş.adet göreceği doktora gidemem o halde gitmişken smear testinide yaptırıcam çünkü.
eczacı bi krem verdi travator gibi bişeydi harflerde yanlışlık olabilir.
genetial bölge ve parmak aralarında olaşabilecek mantar enfeksiyonları için kullanılıyomuş prospektüsünü de okudum. valla dün akşam sürdüm inanın çok farketti çok az bi yeri sabaha karşı kaşındı o kadar. sabahta işe gitmeden evvel sürdüm (günde 2 kere uygulamak gerekiyormuş) ve şuan hiç kaşıntı yok kaydirigubbakcemile2 allahım şükürler olsun yanma zaten yok geçti zemuszemus

Hayır canım HPV SMEAR TESTıNDE ÇIKMAZ. Smear testinin negatif olması demek, hpv yok demek değildir... Hpv olup olmadıgını anlamak için HPV DNA PCR testi yaptırmanız gerekiyor. a.s.

smear testinde amaç hpv değil sidelyaya katılıyorum alkisalkisalkis.. yalnız benim gittiğim her 2 dr da önce smear yaptırıyor. ve smear testini sonucunda ortaya çıkan koilostotik değişiklikler hpv varlığına işaret ediyomuş. zaten sonra dr emin olmak için kolposkopi yapmıştı... böle bi bilgi vermek istedim efem :jeyyar::jeyyar:

çok sevindim cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sen yine de git bi jinekolağa bi kontrolünü yapsın cnm.. tabi hpv için değil genel kontrol için cnm

benceee elıne gelen her ılacı kullanma bagısıklık kazandında tekrar hasta oluosun o antıbıyotık bı ıse yaramyooorrr
bırının ısrarı ıle ddıl kendın ıcın gıt bence doktoraaaaa bu bukadar zor dıllll
doktor nıye warrr.... ezacı nıye war bencee onu bı dusunmek grektı kanısındayım
hataaaa yapıyorsun poponu kadır doktoraa gıt .... hı korkuyorum dersen o ayrı onemlı bısı warsa ılerde daha cok kotu olun walllasositosositosositosositosositosositosositososito:enbuyukkk:

geçmiş olsun cnm ben de doktor söylemeden kullanman taraftarı değilim ama doktor da kaşıntı var mı die sorup yazıverio kremi o yüzden krem ismi söylemiştim ben risksiz geldi bana o yüzden zaten iyi de gelmiş tabi gene de doktoruna git sen ihmal etme

arkadaslarrrrr LUTWENNN IYI BI DOKTORA GDINNNN. ASI OLUN SAGDAN SOLDAN DUYDUNUZ SEYER DAHA KOTU SONUCLAR WEREBILIRRR SONUCTA HERKES HEPIMIZ YZIYORUZ EN SAGLIKLI BILGIYIII ILGILI DR WERECEGI KANISIYNDAYIM BEN

tamam arkadaşım biz de farklı bir şey demiyoruz doktorsuz olmaz daha arkadaşın tanısı bile konmamış tabiki gitsin ben sadece kaşıntı için doktor verdi diyorum bilgisi olsun diye

tamam arkadaşım biz de farklı bir şey demiyoruz doktorsuz olmaz daha arkadaşın tanısı bile konmamış tabiki gitsin ben sadece kaşıntı için doktor verdi diyorum bilgisi olsun diye

sen bılrısın
ben fıkrımı senle we dıyer arkaslarla paylastımmm kasıntını gecırmek ıcın surucen krem ters etkı yapabılır hepsı bu ws nse kıb gecmıs olsnklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…