merhaba arkadaslar,
yazıklarınızı okudum cok mutlu oldum hepimiz morelliyiz ne guzel.acıkcası biraz stresliyim yarın doktora gidiyorum.once smear testi yapacakmıs sonra sonuca gore artık ya yakıcak ya merhem verecek bakacagız.umarım yanmasına gerek yoktur.ben sanki azaldılar gibi hissediyorum ama tabi icte varmı yokmu bilemiyorum.o konuda endisem var iste.bi de baya pahalı ozel hastane diye.inanırmısınız butun maası yarın doktora verecegim neredeyseacıkcası parasında degilim ama yeterki ise yarasın.bi de canım cok tatlıdır.cok yancka diye korkuyorum.umarım hersey yolunda gider.kızlar dua edin benim icin nolur
ay canım benm çok teşekkür ederimmm :)))) allah sanada nasip eder tez zamanda inşallah :)))) düğünden sonra koycam resimleri allahın izniyle eylülde :))))) çörek otuna bende dewam ediyorum yeni çıkan yok rabbime şükürler olsun.ama bünyem zayıf tekrarlama riski yüksek.şuan tek sorunum kilo almak.artık sağlam olmama lazım ayrıcada iğrenç görünmeye başladım nasıl kilo alıcam bilemiyorum ama 5 kilo almam şart oldu.
meloshkocum bak yine aynı dertten muzdarip çıktık :) ben de kilo almaya çalışıyorum uzun zamandır ama tık yok..çılgın gibi yiyorum ama hep 50 kiloyum. 55 olmak istiyorum! harnup pekmezi falan öneriyorlar. spor merkezlerinin kilo alma programlarını düşündüm ama hem o kdr zamanım hem de çok pahalı yani gereksiz. bakalım bu yaz alırım biraz işalla! sen de tabii =) ama koşturmacada daha da daha da çok yemelisiiinnn :))):roflol:
loginistanbul
aldara çok etkili ve iyi bir krem hep olumlu şeyler duydum benımkılerıde o geçirdi.düzgünce kullan hiçbişiciin kalmaz allahın izniyle.
bende ne bunalımlaara gırdım gecelerce ağladım.ama geççeğie inandım hep moraliimi yüksek tuttum iyi beslendım ve kurtuldum umarım bi daha çıkmamak üzere terkederler hepimizi.gönlünü ferah tut allah acil şifalar versin heppimiseee
kızlar bende 2.kez yaktırdım ya şimdilik bişey yok ballı çörek otuna devam ediyorum ama işte daha iyileşmedi yanık yerleri onlar çok canımı yakıyo ama hepimiz kurtulcaz inşallah
merhaba arkadaslar,
yazıklarınızı okudum cok mutlu oldum hepimiz morelliyiz ne guzel.acıkcası biraz stresliyim yarın doktora gidiyorum.once smear testi yapacakmıs sonra sonuca gore artık ya yakıcak ya merhem verecek bakacagız.umarım yanmasına gerek yoktur.ben sanki azaldılar gibi hissediyorum ama tabi icte varmı yokmu bilemiyorum.o konuda endisem var iste.bi de baya pahalı ozel hastane diye.inanırmısınız butun maası yarın doktora verecegim neredeyseacıkcası parasında degilim ama yeterki ise yarasın.bi de canım cok tatlıdır.cok yancka diye korkuyorum.umarım hersey yolunda gider.kızlar dua edin benim icin nolur
bide bişi merak ediyorum !!
doktorum bana artık kremle devam edıcez tedavıye dedı ıkıncı kez yakmaya gerek yok dedı ..sonuc gercı neyı gosterır bılmıyorum ama henuz belkı bu soruyu sormak ıcın cok erken!olurda tekrar yaktırmam gerekırse daha uygun yerler var mı yaktırmak ıcın.cunku ben yaktırdıgım yere 3 mılyar verdim.ama bır cokkısıden duyuyorum bu fıyatın baya altında yaktırmıslar.sanırım gıttıgım saglık merkezının sartlarıyla alakalı yoksa yapılan ıslem aynı dıye dusunuyorum.
bide bişi merak ediyorum !!
doktorum bana artık kremle devam edıcez tedavıye dedı ıkıncı kez yakmaya gerek yok dedı ..sonuc gercı neyı gosterır bılmıyorum ama henuz belkı bu soruyu sormak ıcın cok erken!olurda tekrar yaktırmam gerekırse daha uygun yerler var mı yaktırmak ıcın.cunku ben yaktırdıgım yere 3 mılyar verdim.ama bır cokkısıden duyuyorum bu fıyatın baya altında yaktırmıslar.sanırım gıttıgım saglık merkezının sartlarıyla alakalı yoksa yapılan ıslem aynı dıye dusunuyorum.
arkadaslar tekrar merhaba,
yeni haberlerle dondüm iyi mi kotu mu henuz bilemiyorum ama yuregimi ferah tutuyorum hep :)
dun gittim doktora,kadıkoy sifa hastanesi atasehir poliklinigine.Dr Emel Balkan super bir doktor.guleryuzlu ve cok rahatlatıcı.Once baktı sigillere sonra smear testi aldı.dediki 1 hafta icinde belli olucak test.sonra ultrasonda baktı ve yumurtalıklarımda kist cıktı.ikisinde de2.3 mm ymis ikisi de.ama dediki reglin yaklastıgı icin sismis olabilriler.reglin 4.cu gunu gelde bakalım kuculurlerse sorun yok ama aynılarsa haplarla kuculturuz sıkma canını dedi.tabi ben aglamaya coktan baslamıstım :) sigiller icinde dediki.maalesef kotu haber-yayılmıslar ama korkma dedi anestezi yapacakmıs sen mısıl mısıl uyurken ben 10 dk da hepsini temizlicem dedi yaralarında 10 gunde iyilesir dedi.sonra da asımı yapacakmıs hicbiseyim kalmıcakmıs :)
sigiller tekrar cıkabilir o zmn aldara vercem dedi sakın panikleme dedi.ama simdi isin civcivli kısmı testin sonucu.eger kanser hucresi cıkarsa uzun suren bi tedavi geciricemama kızlar biliyormusunuz,icimde oyle bi his varki sadece enfeksiyon kaptım ben.kanser fln cıkmayacak.beim icime ole doguyor.siz de dua edin lutfen,persembe alıcam sonucları :)
iste kızlar boyle gecti dun.bu arada mantar vardı ya o da gecmis cok sukur eheh