Arkadaşlar merhaba,
Siğil yaktırmanın veya dondurmanın maliyeti nedir bilen var mı?
50 TL'den fazla mı?[
ordamısın
Canım yakıldıktan belli bir süre sonra yapılıyor diye biliyorum smear testini zaten. Doktorun mutlaka sana söyler smear testi yapılacagı zamanı tatlım. Sıkma canını. Ama çokta gecikme. Sevgiyle kal...
O zaman pek de ucuz bir yöntem değilmiş.
Başka bir topic'te işin ekonomik durumunu kıyaslayan bir şey yazacaktım, o nedenle sormuştum.
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
helin çok teşekkür ederim sanırım bi doktor buldum:) cumartesi günü yaktırcam yanlız aşı konusunda bana yardımcı olabilir misiniz gardasil mi cervarix mi doktorum cervarix daha iyi dedi ama netten okuyorum gardasil sanki daha iyiymiş gibi hangisini yaptırıım..
arkadaşlar emin değilim ama galiba bende de var bu sorun(
asıl merak ettiyim bu hastalık neden olur hijyen yetersizliğinden olabilir mi?
aquarius80 tatlımmm nerelerdesinn meraklandım yaz nasıl gidiyo tedavi? 5 siğil oldu demiştin aldaraya dewammı ? umarım herşey yolundadır öpüyorum ...
cnm istenmeyen nedenlerden dolayı yeni bir hesap almak durumunda kaldımaldaraya devam... şu an krem görünmeyenleri de ortaya çıkarttı ve siğiller 20 tane falan. yara olmuş durumdalar. çok acıyo ama 3 gün içinde geçeceklerini umuyorum. kremim bitti dra tekrar yazdırmak için gideceğim.... herşey yolunda moralim iyi...
cnm istenmeyen nedenlerden dolayı yeni bir hesap almak durumunda kaldımaldaraya devam... şu an krem görünmeyenleri de ortaya çıkarttı ve siğiller 20 tane falan. yara olmuş durumdalar. çok acıyo ama 3 gün içinde geçeceklerini umuyorum. kremim bitti dra tekrar yazdırmak için gideceğim.... herşey yolunda moralim iyi...
bebişim bu çok güzel bi haber şimdi kendıne cok ıyı bak beslenmene fılan gıdana sut yogurt bunlar cok onemlı wıtamın al yuksek tıplere karsı ası olsan ıyı olur.hihoyyyt:enbuyukkk:
Ewet canım benim yaklaşık 1-2 aydır zaten fazlasıyla meyve yiyorum fast food dan uzak durmaya ve abur cuburu da kesmeye calısıyorum inan benim için zor ve hiç tadını bilmediğim sebzeleride zorrla yutuyorum. Napalım sağlıklı olmaya çalışıyorum birde yaktırdıktan sonra tip belirlemesi var tabii inş. yüksek çıkmaz. Hepinize güzel hablerler gelir inş..
merhabalar ben de aranıza yeni katıldım yeni yazıyorum ama yazılanların çoğunu okudum.ve okuduktan sonra neyle karşı karşıya olduğumu anladım.cesaretimi toplayıp yaktırma işlemini yaptırdım.biyopsi ve smear de yapıldı.maalesef HPV ama kötü huylu olmadığını söyledi doktorum. siğillerimin bi kısmı çok büyük bi kısmı ise belli olmicak kadar küçük ve yaygındı.ilk yaktırma işlemini yaptırdım.büyük olan siğillerimin yarası oldukça derin iki hafta oldu iyileşmedi.iki gün önce tekrar gittim küçükler biraz büyümüştü onları da yaktırdım.ve artık geçmiceni biliorum ama iz kalıcak mı onu merak ediorum.2 ayda bi düzenli smear yaptırmam gerekio. resmen bunalımdayım yaralarımı hissettikçe kendimden nefret ediorum...
madamçiçek çok çok teşekkür ederimm :)) en kısa zamanda bi doktora gidicem