Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım yakıldıktan belli bir süre sonra yapılıyor diye biliyorum smear testini zaten. Doktorun mutlaka sana söyler smear testi yapılacagı zamanı tatlım. Sıkma canını. Ama çokta gecikme. Sevgiyle kal...

teşekkür ederim sidelyacım cvbın için. öptümm :1hug:

O zaman pek de ucuz bir yöntem değilmiş.
Başka bir topic'te işin ekonomik durumunu kıyaslayan bir şey yazacaktım, o nedenle sormuştum.
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

valla janım benım benden 400 ıstedı bı doktor bırısı 600 ıstedı 300 ve 600 ısteyen bolgesel uyusturcaz dıe oda 900 ısyetende dedıkı sen dayanamazsın dedı tamamen bayıltalım hastanede bı gun yat bıle dedı ŞEREFSIZ megersem o narkoz pahalıymış nese bolgesel yaktırdım hemde hıc acımadı nse bolgesel oldum hemde dewlet hastanesınde ıyı bı dr da ayarladım tertemız cok ıyı yaptırlar

bebısım sen ekledın mı beklıorm ole senı hane nerdesın

arkadaşlar emin değilim ama galiba bende de var bu sorun (
asıl merak ettiyim bu hastalık neden olur hijyen yetersizliğinden olabilir mi?

aslında enbirinci sebep hijyen.çünki cinsel ilişkide korunup kendi ve partnerini düşünen kişi sanırım çok nadir yakalanır bu hastalığa.bence sen bi cildiyeciye git o karar versin varmı yokmu belki boşa telaş ediyorsundur.geçmiş olsun canım.:teselli:

bıtanem temızlık tabıkı onemlı hemde çok hpv gecmesı cınsel yolla oluyor, ağdayla oluyor , bırleşme tam olmasa bıle sürtünme yoluyla oluyor ,bırının eşyasını kullandıysan ondan gecebılıyor,hamam ,sahuna hawuzz buralardan rahalıkla dawetıye gonderebılıyorsn... cınsel ılıskıde prezerwztıfle korunmak cok onemlı oldunu dusunmekteyım.:enbuyukkk:

aquarius80 tatlımmm nerelerdesinn meraklandım yaz nasıl gidiyo tedavi? 5 siğil oldu demiştin aldaraya dewammı ? umarım herşey yolundadır öpüyorum ...

cnm istenmeyen nedenlerden dolayı yeni bir hesap almak durumunda kaldım aldaraya devam... şu an krem görünmeyenleri de ortaya çıkarttı ve siğiller 20 tane falan. yara olmuş durumdalar. çok acıyo ama 3 gün içinde geçeceklerini umuyorum. kremim bitti dra tekrar yazdırmak için gideceğim.... herşey yolunda moralim iyi...

bıtanem aldara kullanmayı denesene aldaradan daha etkılııı emın ol ...:enbuyukkk:

çok çok pardon bu satte aklım daldı bıtanem aldara ılk asamada etkılıo oluyor eyer 20 tane olduysa bence sen padofıne hemennnnn gec ınan o daha etkılı...

bebişim bu çok güzel bi haber şimdi kendıne cok ıyı bak beslenmene fılan gıdana sut yogurt bunlar cok onemlı wıtamın al yuksek tıplere karsı ası olsan ıyı olur.hihoyyyt:enbuyukkk:

Ewet canım benim yaklaşık 1-2 aydır zaten fazlasıyla meyve yiyorum fast food dan uzak durmaya ve abur cuburu da kesmeye calısıyorum inan benim için zor ve hiç tadını bilmediğim sebzeleride zorrla yutuyorum. Napalım sağlıklı olmaya çalışıyorum birde yaktırdıktan sonra tip belirlemesi var tabii inş. yüksek çıkmaz. Hepinize güzel hablerler gelir inş..

merhabalar ben de aranıza yeni katıldım yeni yazıyorum ama yazılanların çoğunu okudum.ve okuduktan sonra neyle karşı karşıya olduğumu anladım.cesaretimi toplayıp yaktırma işlemini yaptırdım.biyopsi ve smear de yapıldı.maalesef HPV ama kötü huylu olmadığını söyledi doktorum. siğillerimin bi kısmı çok büyük bi kısmı ise belli olmicak kadar küçük ve yaygındı.ilk yaktırma işlemini yaptırdım.büyük olan siğillerimin yarası oldukça derin iki hafta oldu iyileşmedi.iki gün önce tekrar gittim küçükler biraz büyümüştü onları da yaktırdım.ve artık geçmiceni biliorum ama iz kalıcak mı onu merak ediorum.2 ayda bi düzenli smear yaptırmam gerekio. resmen bunalımdayım yaralarımı hissettikçe kendimden nefret ediorum...

janım benım cok cok sevindim senın adına ben ama soyle bısı var bna doktorum ıylesme suresınce yaglı ve tuzlu seylerden kacın dedı arada bı en azından hafta bı kez fasfood olsn bı yada cukulata kacamak yapıorm ılestıysen ole fazla sorun oluucagını dusunmuyorm ılesme surecınde onemlı .. ole dk bası kendını sartlandırırsan psıkolojık olarak da huzursuz olucagını dusunuorm oda ıyı olmaz bence yanlıs şartlandırma...nazarpuyorumnanaktan

bıtanem aramıza hos geldın . bence sımdı hpv bak temız cıkmıs onemlı olan bu yuksek tıpı olmamamsı ...ayrıca gecmıcek dıye bırsey olamazzz bı kere bunları aklından sılmen gerektını dusunuyorm ben.. bende ıkı kez yaktırdım we ızler bu benım 8 aya gırıcez daha yenı yenı gecıyorr bence bıraz sabırlı olman gerektını dusunuyorum az bısı daha dayan 1 aya kadar o yaralar gecıcek hem sımdı yapman gereken su durumda kendıne ıyı bakman aşı olmak ası olman tekrar cıkmıca anlamına gelmıyor yuksek tıplere karsı koruyor yane 15 20 yıl sona rahım kanserınden asının koruma suresı 5 yıl asını da ol o yuzden nefrette etme ılk zamanlar hepıımız ılk asamada cok kotu bı bunalıma gırdık nası basımıza gelır neden ben gbı sorular sormandan tut kendınden nefret etmene normal dawranıslar bı sure sonra kendı hayatına donmen grekıyor kaydirigubbakcemile3a.s.:lepi bu arada ozelden msj attım onuda oku)mucu mucu

madamçiçek çok çok teşekkür ederimm :)) en kısa zamanda bi doktora gidicem

izmirdışında olduğuna üzüldüm.umarım iyibir doktora denk gelirsin. herşeye rağmen (umarım gerek duymazsın) padofilm adını bilmeni isterim.nedense bunun bahsini doktorlar pek açmıyor.sanırım yakmak daha çok işlerine geliyor. tabiii tamamen duygusala.spadofilm hem ucuz hemde sgk karşılıyor.GEÇMİŞ OLSUN.:Saruboceq:

HELıNCıM MERHABA SANIRIM SENLE NETTEKı SAATLERıMıZ UYMUYOR. tüm arkadaşlara çok destek oluyorsun. tşklr.nedense birkaç gündür insanlar derdini bırakıp kavgaya başlamış. rica ederim herkes yardımcı olmayı denesin. zaten herkesin derdi kendine yetiyor.

herkese mrb ben kulubünüzün yeni üyesiyim arkadaşlar ve benımde genital siğil sorunum var ve artık psikolojım bozulmuş durumdayım yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle siğil 1 sene önce popomun kenarında çıkmştı bilmediğim için önemsemedim kısa sürede çoğaldı ve doktora gittim aldara krem verdi kullandım ama geçmedi hatta çoğaldı iyce dağıldı tekrar gittim elektrkle yaktılar hiç kalmamıştı ama 1 ay sonra tekrar çıktı bu kez verrutol krem verdi hala kullanıyorum ve hala var dağılmış durumda vajınamın içinde bile var bu solüsyon canımıda çok yakıyo ve geçirmiyo azalıyo kurutuyo tekrar çıkıyo aynı sorun eşimdede var o da verrutol kullanıyo onunkide geçmiyo tekrar çıkıyo artık ben doktorada gitmek istemıyorum çok çaresizim arkadaşlar bu kez podofiln solüsyonu tavsiye ettı eczane sizce denıyımmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…