Siğil var ise hpv %100 vardır. Smear testinin temiz çıkması hpv olmadığı anlamına gelmiyor arkadaşlar. Smear testi sadece kanserli oluşum yada hücre değişimi varmı yokmu diye yapılır. Hpv olup olmadığını anlamak için HPV DNA PCR testi yaptırmalısınız. Başka türlü hiç bir şekilde hpv nin aktif yada inaktif olup olmadığını anlayamazsınız.
bu tanının konulması için doktora gitmek şartmı? bendede anlattıklarınıza benzler şeylerden var çünkii ve cok korkuyorum(
dünden beri gelen giden olmamış sanırım herkes düzeldi benden başka:gitme::gitme::gitme:
geçmiş olsun arkadaşım; padofin kulaanan arkadasım benım bı ay kullandı öle ha dince uçan bısı dıl keşke bende padofin kulansaydım bana direk asit werdıler janım yana yana şimdi padofini kullanan arkadsım yaklasık bır aydır bı zaman dilinnınde kulanıyor janını böyle sıkma lutwen beslenmene dıkkat et et sebze we taze meywe bu cok onemlı bı ay bı kullan padofini en kotü ihtimal koter yaptır hiç acımıo korma... sonrada maddi durumunuz ıyı ıse hpv aşışı ol en azından hpv yuksek tiplerinden korun
teşekkür ederim ilgin için.aldarada dahil her ilacı kullandım. sanki biraz yavaş iyileşicek bu hastalığım. sabredicem artık.[
yani ben ılk olarak 5 yıl once kullanılmakta olan asit tadewısını kullandım ve cok canımı aktı . surerken ağlıyordum o derece 1 ay bole gectı ışe yaramadı daha sona aldara kullandım.. yaklaşık olarak bir ay da öyle zaman kaybettık ıkıncı ayın son haftası bı anda siğil bende dağılı verdı bı anda oldu sona yaktırdım cok ıyı bı dr buldum keske ılk basta padofilin kullansaydım bende su an 6 aydır cok ıyım aşımıda oldum ... dr um bana taze meywe ve bıtkı caylı karısımı onerdı we bıde wıtamın aldım her gun bıtkı cayım da boleydı ( 100 gr papatya cıwan percemı ada ,defne we ) bunları karısıtdım her gun sıcak suda beklettım bu kupa bardak ılınca ıctım cok ıse yaradı
herne kadar wc havludan havuzdan bulasabilir dense de %99 cinsel yolla bulasan bir virustur, o yuzden eslerinizin cinsel hayatini sorgulamaniz gerekir bence, tek eslilerde gorulmez bu virus
herne kadar wc havludan havuzdan bulasabilir dense de %99 cinsel yolla bulasan bir virustur, o yuzden eslerinizin cinsel hayatini sorgulamaniz gerekir bence, tek eslilerde gorulmez bu virus
Bence de HPV'nin sadece cinsel ilişki ile bulaştığını düşünmek büyük hata.
Öyle olsa bakirelede görülmezdi.
Bu virüs tokalaşmayla bile bulaşabiliyor, bunu unutmamak lazım.
Zaten Dünya Sağlık Örgütü gibi çok ciddi bir kurumun da bu virüse karşı bu kadar tetikte olmasının tek nedeni bu. Ben HPV'nin gelecek yılların hastalığı olduğunu düşünüyorum. Yani birkaç yıl içinde çok daha fazla duyar olacağız bu virüsü ve bunun neden olduğu sıkıntıları.
Rahim ağzı kanseri nedeniyle her iki dakikada bir kadın ölüyor.
Bu ölüm oranı şimdi bize çok uzak geliyor.
Tıpkı bir zamanlar kuş gribinin ya da birkaç ay önce domuz gribinin bize çok uzak geldiği gibi...
Dünya Sağlık Örgütü diyor ki "HPV'nin etkilerinden korunmanın tek çözümü rahim ağzı kanseri aşısı olmak."
Biz hala burada siğilleri yaktırmaktan bahsediyoruz.
Bir kere virüsle temas ettikten sonra yaktırsak ne olur?
Önemli olan bu virüsün bir türünün bize bulaştığı gerçeğiyle yaşamak ve diğer türlerine karşı tedbir almak.
Yani aşılanmak!
gerçi yukarıda yazdım ama bence herkes PODOFİLMi denesin.mucize bişey acı yok ağrı yok ,hergündeğil sadece haftada bir kez uygulanıyor.yemin ederim bu benim için en güzel çözüm oldu .kocaman siğil 3kez sürünce yok oldu.sihirli bişey bu.nolur cebinizi ve canınızı yakmayın .uygun fiyatlı ve acısız.çok mutluyum darısı hepinize.hihoyyytpardon ama yaktırmayacağız da ne yapacağız... gereksiz konuşmalar ve can sıkıcı sözler sarfetmekten vazgeçseniz diyorum artık. ayrıca ben sizin burada bu hastalıkla mücadele eden biri olarak bulunduğunuza inanmıyorum. ordan burdan bilgileri kopyalamak için burada değiliz. hastalığmızın tedavisi sırasında yaşadığımız tecrübeleri aktarıyoruz ki insanlar birbirinden bişeyler öğrensin ve tedavilerinde bu bilgilerden faydalansın.