Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

tamam canım gider yeni tedavi maceralarımı size aktarırım... :)) neyse ki smear sonucu normal çıktı.

yarın için allah kolaylık versin canım umarım bu son olur ve birdaha hiç bunu yaptırmak zorunda kalmazsın. dualarım seninle ve bununla uğraşan herkesle.... şimdiden geçmiş olsun tatlım... senden haber bekliyorum aklım sende olucak...

canım beniiiiim iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim. 2. gidişim ama gene heyecan var biraz :) yarın gelince yazarım umarım iyi geçer.. öptüüüm:1hug:

Arkadaşlar, tedavi esnasında bir müddet siğil çıkmaması durumunda hpv dna pcr testi negatif çıkabiliyor. Yani bu virüs vücudunda yok demek değildir. Bazı doktorlara göre uyuyor demektir. Bağışıklığınıza dikkat etmediğiniz yada tekrar enfekte oldugunuz zaman lezyonlar büyük ihtimal tekrar çıkar. 6 ay siğil çıkmayan hatta hpv dna testi negatif çıkıp, 6 ay sonra tekrar pozitif çıkan arkadaşlar oldu. Şaşırmayın. Bu virüs böyle birşey. Bir kere kaptık bunu. Bunun bilincinde olarak yaşayacağız. Evet hiç yokmuş gibi unutup, heran olacakmış gibi kendimize dikkat edeceğiz. 2 yıl içinde virüsü tamamen vücuttan atabilirsiniz diyen doktorlarda var, hayır atamazsınız sadece inaktif olur yani uyur diyen doktorlarda var. O yüzden buna çok fazla takılmadan, gerekli kontrollerinizi yaptırarark, düzenli smear testinizi yaptırarak, temizliğimize ve düzenli sağlıklı yaşamaya özen göstererek,bu virüs vücudumuzda olsa bile rahat yaşayacağımızı zannediyorum. Çok geçmiş olsun hepinize sevgiyle kalın...

ağlaya ağlaya gittiğim 2. dr bana yakalım demişti ama garanti yok tekrar çıkarsa tekrar yakarız dedi.bu arada ilk gittiğim VERRUTOL verdi pek etkili olmadı. sonra nette biri ı.L 33

kullandığını yazmış. bende aldım .çok etkili valla neredeyse iki sürmede orta boy olanlar bitti küçükler bir defada yok oldu.iyiki gidip yaktırmamışım dedim .şimdi hiç kalmadı. bugün dr gittim yok hiç kalmamış dedi.cumada simir testi yaptırcam. bu biraz canınızı acıtır ama sanırım yaktırmaktan iyi.sadece dikatli ve çok az sürün mutlaka sonuç alırsınız.herkese geçmiş olsun.:teselli:

Hanımlar selamlar, yüzlerce başlığı okuyamadım bir yerde geçtiyse kusura bakmayın.
Bu rahatsızlık bende de var, yaktırdım tekrar çıktı yani sonu yok gibi görünüyor.Koter, kriyo,aldara, verütol doktorların önerdiği ve uyguladığı yöntemler bunlar ama ben başka birşey daha yapmaya başladım.Siğilin üstüne sirkeli pamuk koyup birkaç saat beklettim, hafif yanma yaptı.5.seanstan sonra yaklaşık 10 siğilden 2 tane kaldı :)Kimi, düştü kimi eridi, belkide aynı yerde tekrar çıkacak ama ben çok mutluyum.Bu elbette tedavi bile değil, tekrar çıkacak.En azından kontrol altına aldım sanırım.Hassas ve alerjik yada kremlerden dolayı tahriş olmuş ciltlere önermem, deneyecekseniz lütfen bir tane üzerinde deneyin sonra karar verin.Umarım sizde faydalanırsınız.

arkadaşlar 2. yaktırmadan biras önce geldim. bu sefer baya derinmiş kanamam çok var normalmi acaba bu? ilkinde hiç kanamamıştı. biras endişelendim doktorum krem verdi onu sürdüm korkuyorum inş kanama çoğalmaz....

aquarius 80 naptın canım smear testi için özel hastane araştırdınmı ? sidelyanın yazısını okudum tatlım. belki senin testtede o yüzden çıkmadı hpv...

canım geçmiş olsun bütün gün aklım sendeydi tekrar geçmiş olsun. kanaman umarım normaldir canım. ama ben okumuştum kanaması olanlar da oluyo inşallah hemen geçer... yaktırmadım ki hiçbir fikrim yok... pfff

canımcımm çok sağol. geçmezse yarın gidicem artık terar. napalım buna şükür.. öptüm kocaman.. sen iyisin demi ?hihoyyyt

aquarius 80 naptın canım smear testi için özel hastane araştırdınmı ? sidelyanın yazısını okudum tatlım. belki senin testtede o yüzden çıkmadı hpv...

canım bugün işlerim vardı baya o yüzden hiçbir yere bakamadım. sidelyanın yazısını bende okudum ve içim biraz daha rahatladı. sanırım biraz daha beklemeliyim üstüne gittikçe daha kötü olacak gibiyim.
bende 11 ay önce bartholin absesi denen bir şişlik oluşmuştu. neyse ki onu da 6 tane iğne ve antibiotikle atlattım. aslında oda tekrarlayan ve sorun çıkaran ve ameliyatla iyileşen bir rahatsızlıktı ama bünyem kuvvetliymiş ki o da iyileşti. ama bikaç gündür sanki yine aynı yer şişicek gibi geliyo bana biraz da hassasiyet var. sorunun biri bitio diğeri başlıo. şimdi dünden beri ona takılmış durumdayım. inşallah tekrarlamaz...

teşekkür ediyorum canım ilgilenip cevap yazdığın için.... valla bağışıklığıma dikkat ederim zaten bundan sonra zaten smear testi de siğil olmasa bile her kadın için gerekli onu da ihmal etmem zaten. söylediklerini anladım. 2 ayda smear testinde hpv çıkmayacak kadar ii baktım sanırsam kendime :))) ama bu forum benim kendimi rahatlatmamda ve tedavime yardımcı olmam konusunda çok yararlı oldu. burada tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim...

arkadaşlar benim de vajina girişimin dışında bi çıkıntı olumuştu ben et beni sanıp kopardım ve bunun sonrasında da beni üzecek olaylar yaşadım sanıyorum bunun da etkisiyle anüse doğru büyük 3-4 tane ve yine vajinamın dış kısmında nokta nokta bir çok siğil var. ben de korkuyorum kızıyorum kendime açıkcası maaliyetini merak ediyorum ve buna hazırlıklı olmak istiyorum teşhisi kendim koydum netten yaptığım araştırmalarla yarın özel bi hastaneye gidicem ssk karşılıyor mu bunu bilmek istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.mazı ve kantaron yağını da okudum hazırlanışı hakkında biraz daha net bilgi yazarsanız çok sevinirim.umarım her şey eskisi gibi olur.kurtulmak ümidi ile..

geçmiş olsun ama lütfen elleme siğilleri sakın. hemen bi jinekolojiye git. belki ilaç verir görünmeden bilemezsin. ben yaktırdım. emekli sandığı karşıladı ama tabikide bi kısmını, yarısından fazlasını ben ödedim. hastaneden hastaneye sanırım fiyatlar değişir. mazı ve kantaron otu yağı hakkımda hiç bi bilgim yok. sadece bağışıklık sistemini güçlendirmen lazım bu hastalık için. doktora bi görün gerçekten siğilse bu linki baştan oku cnm. herkesin yaşadıkları birbirine benzio. canını sıkma geçmiş olsun..

sevgılı arkadsım aldara ılk asamada kullanıldıgında cok ıse yarayan bı kremdır.ama zaman gectıkten sona kullanılan aldara cok fazla etkılı olmamaktadır.sen su anda hpv 6 11 ılk ewresıne yakalandın o yuzden smaer da kotu bısı cıkmaz bu ıyı bısı bu andan ıtıbaren yapcan sen bıdaha cıkmaması ıcın
kendıne ıyı bakıcan beslenme c wıtamını yonunde cok onemlıdır bı daha sona proteyın al bol bol ben balık yag kapsulu kullandım bıde ankamal mıgors war ankarada ordan gnc urunlerı aldım bıde dr um bana ewewıt dıe butun wıtamınlerı ıcıeren bı hap werdı wıtamın hapı onu kullandım 3 ay nse daha sona haplar bıttı wıtamın aldım bol bol taze wıtamınler onemlıymıs bıde benım ınandım bısı oldu we rahatlatan cıwan percemı defne papatya we ada cayından 100 er gr al dedı dr um bana aldım hpsını karsıtırdım gunde bırkez buyuk bı kupada sıcak suda 5 dk bekltıkten sona ıctım bu cok etkılı oldu bende cıwan percemı cok cok yaraldır bılgınız olsun kızlar
kısaca arkadsım wurus de sen moralını dengenı beslenme seklinı kotu olursa uzulursen cıkar bu cok kotu domuz grıbı gbı hasta olcan wucut dırencın duscek ole cıkıo doru yane bu olay sana tawsıyem wıtamın al ... we hpv nun yuksek tıplerınden korunmak ıcın cervılax ya da gardesıl adlı hpv asısını olmandır . zaten ıkı tane ası war onunda unutma ası sadece su an senın gecırmekte oldun hpv 6 11 den dıl hpv nın yuksek tıplerınden korumaktadır tanıdık ılaccı weya dr warsa 170 tl ye gelıo normal fıyatı 250 tldır:enbuyukkk:

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için....
ben toplu iğne başı kadar 4 siğilim varken gittim doktora. erken farkettiğim için aldaradan çok fayda gördüm ayrıca bünyemin kuvvetli olduğunu söylüyo doktorum. daha önce de bir rahatsızlığımı sadece ilaç tedavisiyle atlattım. bu aşı meselesini hemen halletmem lazım. şu an evli olmadığım vede bir ilişkim olmadığı için enfekte olma durumum yok ama ilerisini de bilemeyiz. verdiğin tarifleri de aldım elimden geldiğince uygulamaya çalışırım. ben alternatif tıbbın mutlaka fayda getireceğine de inanıyorum.

güzelim ne oldun ya iyimisin. kanaman ne durumda. haber bekliyorum.

merhaba arkadaslar, bu illet 7-8 ay once beni de bulmustu, cok sukur atlattim, cok zor gunler gecirdim...bu konuda detayli bilgiye sahibim cunku cok ugrasmistim, isteyenlere yardimci olabilirim

merhaba arkadaslar, bu illet 7-8 ay once beni de bulmustu, cok sukur atlattim, cok zor gunler gecirdim...bu konuda detayli bilgiye sahibim cunku cok ugrasmistim, isteyenlere yardimci olabilirim

darısı bizim başımıza.. geçmiş olsun.. nasıl atlattın aldara isimli ilaçlamı yoksa yakma dondurma işlemiylemi ? ben 2. kez yaktırdım umarım son olur..
şimdiden teşekkürler yardımın için

güzelim ne oldun ya iyimisin. kanaman ne durumda. haber bekliyorum.

aquarius80 canımcımm çok saol ilgin için. dün kesildi kanama. doktorum bu seferkinin çok fazla ve derin olduğunu, kanamanında normal olduğunu, ama 2 gün içinde kesilmezse mutlaka görünmem gerektiğini söyledi. ama çok şükür kesildi iyiyim.
stresten sivilce oldu yüzümde, şimdide onla uğraşıyorum ilaç aldım eczaneden :)
halbuki ben stres yapmadım ama içten içe demekki biras endişelenmişim oda dışa vurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…