anladım tatlım içinin rahat etmesi için o zmn mutlaka güvendiğin bi özel hastaneye daha git bakalım. yaptır testini sor sorcaklarını. çok fazla değildir canım fiyat olarak sanırım. ne kadarsa vericeksin artık napalım. sağlığın daha önmli. bian önce git ki için rahat olsun
bende yarın yaktırmaya gidicem 2. defaöpüyorum...
tamam canım gider yeni tedavi maceralarımı size aktarırım... :)) neyse ki smear sonucu normal çıktı.
yarın için allah kolaylık versin canım umarım bu son olur ve birdaha hiç bunu yaptırmak zorunda kalmazsın. dualarım seninle ve bununla uğraşan herkesle.... şimdiden geçmiş olsun tatlım... senden haber bekliyorum aklım sende olucak...
arkadaşlar 2. yaktırmadan biras önce geldim. bu sefer baya derinmiş kanamam çok varnormalmi acaba bu? ilkinde hiç kanamamıştı. biras endişelendim doktorum krem verdi onu sürdüm korkuyorum inş kanama çoğalmaz....
canım geçmiş olsun bütün gün aklım sendeydi tekrar geçmiş olsun. kanaman umarım normaldir canım. ama ben okumuştum kanaması olanlar da oluyo inşallah hemen geçer... yaktırmadım ki hiçbir fikrim yok... pfff
aquarius 80 naptın canım smear testi için özel hastane araştırdınmı ? sidelyanın yazısını okudum tatlım. belki senin testtede o yüzden çıkmadı hpv...
Arkadaşlar, tedavi esnasında bir müddet siğil çıkmaması durumunda hpv dna pcr testi negatif çıkabiliyor. Yani bu virüs vücudunda yok demek değildir. Bazı doktorlara göre uyuyor demektir. Bağışıklığınıza dikkat etmediğiniz yada tekrar enfekte oldugunuz zaman lezyonlar büyük ihtimal tekrar çıkar. 6 ay siğil çıkmayan hatta hpv dna testi negatif çıkıp, 6 ay sonra tekrar pozitif çıkan arkadaşlar oldu. Şaşırmayın. Bu virüs böyle birşey. Bir kere kaptık bunu. Bunun bilincinde olarak yaşayacağız. Evet hiç yokmuş gibi unutup, heran olacakmış gibi kendimize dikkat edeceğiz. 2 yıl içinde virüsü tamamen vücuttan atabilirsiniz diyen doktorlarda var, hayır atamazsınız sadece inaktif olur yani uyur diyen doktorlarda var. O yüzden buna çok fazla takılmadan, gerekli kontrollerinizi yaptırarark, düzenli smear testinizi yaptırarak, temizliğimize ve düzenli sağlıklı yaşamaya özen göstererek,bu virüs vücudumuzda olsa bile rahat yaşayacağımızı zannediyorum. Çok geçmiş olsun hepinize sevgiyle kalın...
arkadaşlar benim de vajina girişimin dışında bi çıkıntı olumuştu ben et beni sanıp kopardım ve bunun sonrasında da beni üzecek olaylar yaşadım sanıyorum bunun da etkisiyle anüse doğru büyük 3-4 tane ve yine vajinamın dış kısmında nokta nokta bir çok siğil var. ben de korkuyorum kızıyorum kendime açıkcası maaliyetini merak ediyorum ve buna hazırlıklı olmak istiyorum teşhisi kendim koydum netten yaptığım araştırmalarla yarın özel bi hastaneye gidicem ssk karşılıyor mu bunu bilmek istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.mazı ve kantaron yağını da okudum hazırlanışı hakkında biraz daha net bilgi yazarsanız çok sevinirim.umarım her şey eskisi gibi olur.kurtulmak ümidi ile..
arkadaşlar ben 2 aydır hpv ve siğil diye diye ALDARA kullandım 10 gün bile geçmeden siğillerim geçti ve hala çıkmıyo. bugün smear testimin sonucunu aldım hpv cinsi öğrenilecekti. smear testi sonucumda hpv çıkmadı. doktora sordum!!
siğil varsa hpv virüsü nasıl olmaz diye??? vücudunun bağışıklık sistemi güçlendiyse hpv smearda yok çıkabilir dedi.
eee dedim bu virüs en az 2 sene vücuttan atılmıyormuş dedim nasıl oluyo bu??? bağışıklık sisteminde zayıflama olursa tekrar çıkar dedi...
nasıl iş bu anlamadım yaaa... ya benimkiler siğil değildi.... yada bende virüs var ama tespit edilemedi.... off ne saçma iş. işin yoksa başka yerde smear yaptırmayla uğraş... seviniyimmi üzüliyimmi şimdi. başına böle bişi gelen varmı yazın nolurr...
sevgılı arkadsım aldara ılk asamada kullanıldıgında cok ıse yarayan bı kremdır.ama zaman gectıkten sona kullanılan aldara cok fazla etkılı olmamaktadır.sen su anda hpv 6 11 ılk ewresıne yakalandın o yuzden smaer da kotu bısı cıkmaz bu ıyı bısı bu andan ıtıbaren yapcan sen bıdaha cıkmaması ıcın
kendıne ıyı bakıcan beslenme c wıtamını yonunde cok onemlıdır bı daha sona proteyın al bol bol ben balık yag kapsulu kullandım bıde ankamal mıgors war ankarada ordan gnc urunlerı aldım bıde dr um bana ewewıt dıe butun wıtamınlerı ıcıeren bı hap werdı wıtamın hapı onu kullandım 3 ay nse daha sona haplar bıttı wıtamın aldım bol bol taze wıtamınler onemlıymıs bıde benım ınandım bısı oldu we rahatlatan cıwan percemı defne papatya we ada cayından 100 er gr al dedı dr um bana aldım hpsını karsıtırdım gunde bırkez buyuk bı kupada sıcak suda 5 dk bekltıkten sona ıctım bu cok etkılı oldu bende cıwan percemı cok cok yaraldır bılgınız olsun kızlar
kısaca arkadsım wurus de sen moralını dengenı beslenme seklinı kotu olursa uzulursen cıkar bu cok kotu domuz grıbı gbı hasta olcan wucut dırencın duscek ole cıkıo doru yane bu olay sana tawsıyem wıtamın al ... we hpv nun yuksek tıplerınden korunmak ıcın cervılax ya da gardesıl adlı hpv asısını olmandır . zaten ıkı tane ası war onunda unutma ası sadece su an senın gecırmekte oldun hpv 6 11 den dıl hpv nın yuksek tıplerınden korumaktadır tanıdık ılaccı weya dr warsa 170 tl ye gelıo normal fıyatı 250 tldır:enbuyukkk:
arkadaşlar 2. yaktırmadan biras önce geldim. bu sefer baya derinmiş kanamam çok varnormalmi acaba bu? ilkinde hiç kanamamıştı. biras endişelendim doktorum krem verdi onu sürdüm korkuyorum inş kanama çoğalmaz....
merhaba arkadaslar, bu illet 7-8 ay once beni de bulmustu, cok sukur atlattim, cok zor gunler gecirdim...bu konuda detayli bilgiye sahibim cunku cok ugrasmistim, isteyenlere yardimci olabilirim
güzelim ne oldun ya iyimisin. kanaman ne durumda. haber bekliyorum.