imuneks vitamin kullanan arkadaşlara soruyorum.günde 1 tane mi 2 tane mi içtiniz?
kağıdında bi veya 2 tane için yazıyor.kararsız kaldım yaakannehir
aguarius anlamadım evliliğin siğillerden öncemi bitti sonramı merakımı bağışla çok korktum birden sebep siğillermi
tatlımm olumsuz düşünme. belkide senin bünyen daha kuvettli bikerede atlattın. tekrarlamıcağına inan lütfen. ne diyoruz moral çok önemli. dediğin gibi başa gelen çekiliyo ama napalım zmnla, sabırla hepsinin üstesinden gelicez. allah korusun çıksa bile ilacı var kullanıcaksın napcağını biliyosun. bilinçlisin. eninde sonunda geçicek ömür boyu kalmıcak. hayatta herşey insanlar için inan. yapmamız gereken şey halimize şükretmek. her durumda olumlu bakabilmek..
bende çok mutlu oluyorum sizlerle burdan konuştuğuma, iyiki üye olmuşum sizleri tanıdım.. allah herkese acil şifalar versin kaydirigubbakcemile5
hıhh melisçim bi ben kalmıştım moral vermediğin bende çıktım araya dimiiii.... insanın bir anlık da olsa bunaldığı anlar oluyo içime atmıyım paylaşıyım dedim. hala oldukça cesaretliyim ve moralim yerinde...:)))
bitek şundan korkuyorum 1-2 gecede kocaman siğili çıkan oldumu ya nohut kadar. yoksa herkesinki önce küçüktü sonradan mı büyüdü. bu aralar ona taktım küçükler aldarayı 2 kere sürmeyle hemen geçio da. baktığımda birden kocaman bir siğille karşılaşırsam diyorum takıldı işte kafama...
cigdememrecim izmirde hangi doktora gittin ben kent hastanesine gittim ama orası ssk ya bakmıyor lütfen memnuniyetlerini bildirirmisin iyi haberler aldıkça en azından izmirde nereden iyi sonuç alırsan bende öğrenmek istiyorum teşekkürler
Arkadaşlar,
Siğil çıksa bile rahim ağzı kanseri aşısı olmanızı öneriyor doktorlar.
Çünkü HPV'nin birçok farklı türü var. Bazısı siğil yaparken diğeri kansere neden olabiliyor.
Eğer siğil yapanı size bulaştıysa, bulaşma yöntemleri aynı olduğu için, kansere neden olanının da bulaşabileceği var sayılıyor.
Aşı olursanız size bulaşan HPV türü dışındakilerden korunmuş oluyorsunuz.
çok haklısın.. ama benim doktorum, şimdi aciliyeti yok, yakma işlemi bitsin, bakalım tekrarlıcakmı ona göre aşı olayını yaptırırsın dedi. ne alaka anlayamadım... :uhm:
merhaba canım ben tepecik hastanesine gidiyorum orada muzaffer sancı var çok iyi bir dr eminim sanada yardımcı olcaktır çok geçmiş olsun
selamlar
kaç gündür içim içimi yiyor. erkek arkadaşım kendinde bir tane siğil farketmiş bana söylemeden de gitmiş sskda doktora dondurtmuş. bi kaç gün sonra bana söyledi böyle bişi çıktı diye. henüz bi test de yaptırmamış. hpvnin tehlikelisi mi bilmiyoruz...
ben ise delirmek üzereyim ayna elimde bakıp duruyorumnetteki görseller felaket onları gördükçe kafayı daha da çok yiyorum...
siğile benzer herhangi bişey yok (şimdilik) yani öyle karnıbahar gibi pütürlü bişi yok gördüğüm kadarıyla... sadece g bölgesine yakın bir yerde bir şişkinlik var... bi kaç hafta önce büyük bi şişlik idi sivilce gibi kaşınıp acı veriyordu şimdi ise görünmeyecek kadar küçük bişi oldu kırmızı mercimek kadar bişi, rengi de değişik değil, elimle şişliği farkediyorum başka türlü görünmüyor... ama kaşıntı var hala o kaşındıkça ben deliriyorum
ben ne yapayım bilmiyorum.. nereye gideyim bana da bulaşıp bulaşmadığını öğrenmek için ne yapmalıyım... mutlaka bi doktora falan gitmek zorundayım yoksa deliricem... jinekoloğa mı gideyim yoksa şu hpv dna mı ne o testi mi yaptırayım? kime nereye gitmeliyim ne gibi testler yapmalıyım? nette okuyorum bi ton yazı görüntü kafam çok karıştı...lütfen bana yol gösterin
selamlar
kaç gündür içim içimi yiyor. erkek arkadaşım kendinde bir tane siğil farketmiş bana söylemeden de gitmiş sskda doktora dondurtmuş. bi kaç gün sonra bana söyledi böyle bişi çıktı diye. henüz bi test de yaptırmamış. hpvnin tehlikelisi mi bilmiyoruz...
ben ise delirmek üzereyim ayna elimde bakıp duruyorumnetteki görseller felaket onları gördükçe kafayı daha da çok yiyorum...
siğile benzer herhangi bişey yok (şimdilik) yani öyle karnıbahar gibi pütürlü bişi yok gördüğüm kadarıyla... sadece g bölgesine yakın bir yerde bir şişkinlik var... bi kaç hafta önce büyük bi şişlik idi sivilce gibi kaşınıp acı veriyordu şimdi ise görünmeyecek kadar küçük bişi oldu kırmızı mercimek kadar bişi, rengi de değişik değil, elimle şişliği farkediyorum başka türlü görünmüyor... ama kaşıntı var hala o kaşındıkça ben deliriyorum
ben ne yapayım bilmiyorum.. nereye gideyim bana da bulaşıp bulaşmadığını öğrenmek için ne yapmalıyım... mutlaka bi doktora falan gitmek zorundayım yoksa deliricem... jinekoloğa mı gideyim yoksa şu hpv dna mı ne o testi mi yaptırayım? kime nereye gitmeliyim ne gibi testler yapmalıyım? nette okuyorum bi ton yazı görüntü kafam çok karıştı...lütfen bana yol gösterin
ben önce kadın hastalıklarına gittim ama aslında önce dermotoloğa gitmeliymişim.beni oraya sevk etti.tabi daha sonra onada gitmelisin. umarım sadece kuruntu olarak kalır.geçmiş olsun.selamlar
arkadaşlar ben 2 aydır hpv ve siğil diye diye ALDARA kullandım 10 gün bile geçmeden siğillerim geçti ve hala çıkmıyo. bugün smear testimin sonucunu aldım hpv cinsi öğrenilecekti. smear testi sonucumda hpv çıkmadı. doktora sordum!!
siğil varsa hpv virüsü nasıl olmaz diye??? vücudunun bağışıklık sistemi güçlendiyse hpv smearda yok çıkabilir dedi.
eee dedim bu virüs en az 2 sene vücuttan atılmıyormuş dedim nasıl oluyo bu??? bağışıklık sisteminde zayıflama olursa tekrar çıkar dedi...
nasıl iş bu anlamadım yaaa... ya benimkiler siğil değildi.... yada bende virüs var ama tespit edilemedi.... off ne saçma iş. işin yoksa başka yerde smear yaptırmayla uğraş... seviniyimmi üzüliyimmi şimdi. başına böle bişi gelen varmı yazın nolurr...
e tatlım bence seviiiiin. ne güzel virüs çıkmamış testte. bence başka yerde smear testi yaptırmana gerek yok. bağışıklık sistemini güçlendir vitminlerini iç. ztn siğillerinde yok korkulcak bişi yok bence.. darısı bizim başımıza a.s.
ya canım içim rahat değil. hpv için 2. kontrolümü ben muayenehanede yaptırdım. akıntın var ilaçlarını kullan smearı öyle alalım dedi. 3. kontrol hastanede oldu akıntıya baktı azalmış dedi. smear aldı. akıntıya yoğunlaştığımız için o arada hpv cinsine de bakılıcak diye hatırlatmayı unuttum. bugün doktor bana dediki hpv yi de ben işaretlemiştim sende hpv çıkmamış dedi. belkide unuttu siğil de olmayınca başından savdı. içim rahat değil. özel hastanelerde smear testi yaptırmak ne kadar acaba fiyat olarak. yani hpv olup olmadığı ve cinsini öğrenmek istiyorum. bu hastalık kafamda çok soru işareti bırakınca herşey birikti en öenmli şey gözden kaçtı galiba off yaaa