tamam tatlımm çok teşekkür ederim bildiklerini paylaştığın için.. bugün kaşıntı sanki azaldı gibi ama derideki o değişiklikler yerli yerinde.. doktora gidicem bakalım ne dicek..
rica ederim canım ne demek... hiç korkma doktor bunlar siğil olsaydı mutlaka anlardı. ayrıca siğil olsa bile çok küçüklerse aldara ile davam et derim ben... yani bu seçeneği doktora mutlaka sor canım. siğilse bile geçicek bilioz artık bunu :)) ayrıca canım doktorun sana verdiği vitaminin adını yazıver ben dra sormayı unuttum.... seninkinden kullanıyım bende... smear testi için bugün örnek verdim bakalım ne çıkıcak. haberleri veririm hepinizi öptüm kocamannn
hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. bende smear testi yaptırmak istiyorum içimiz iyice rahatlasın ama dktor ne zmn uygun görürse sanırım o zmn yapılcak.
bnm vitaminin adı centrum. 30 tableti 30 küsür milyon devlet ödemiyo özel alıyosun tatlım. her sabah kahvaltıdan sonra tok karnına bi tane içiyosun..
tamam tatlım valla fiyatı hiç önemli değil alıyım bende ayda bir 30 tl sağlığımdan kıymetli değil ya.... canım saolsunnnn :)))) bu sayede vitamin küpüne döndük iyimiiii... zaten kendime ii bakmıodum bu aralar bu siğil olmasaydı başka bişi çıkacaktı ki siğille atlatmak daha az riskli!!! saolasın tatlım benimmmm öptüm seni mucxxx a.s.
arkadaslar merhaba bısı ogrenmek ıstıyorum.bu sigillerin hpv olup olmadıgının kesın tanısı ıcın hangı dra gıtmelıyım.
ben daha once kadın doguma gıttım.benı cıldıyeye gonderdı.oda bakıp hpv ye benzemıyo cunku 1 tane dedı yaktı ve benı gonderdı.cok bılgı sahıbı degıl gıbı geldı.yaktıgı dustu ama aynı yere bıdaha cıktı ve 3 tanede kucuk var sımdı.ya bu konuda cok bılgım yok netten arastırdıgım kadarıyla bılıyorum.merak ettıgım bısı var bunun ıcın derı ve zuhrevı hastalıkla hastanesıne gıtmem uygun olurmu.
ya aslında hpv resımlerıne baktım ve bence hpv.dr hpv olsa 1 tane olmaz cogalır dedı nıtekım 3 ay sonra 3 tane daha cıktı.derı ve zuhrevı hastalıklar hastanelerının adını haberlerde hep malum konularla ılgılı duyuyoruz ya bende onun ıcın gıtmeye cekınıyorum.sızce gıtmem dogru olurmu.hanı bu konuda daha deneyımlı ve bılgılı olurlar gıbı gelıyo ama karar veremıyorum hastane ısmının hafızamda bulundugu yerden oturu.
kızlar merhaba ben 2.5 aydır bu sigillerden çok çektim piskolojim alt üst oldu ilk önce 2 taneydiler ve kaşıntı vardı. Kontrole gittim doktorum sigil olduklarını soyledi aldara krem verdi kullanmaya başladım çogaldılar 3 paket kullandım belki 25 tane falan oldular kremi bıraktım tekrar kontrole gittigimde yakıcaz dedi doktorum randevu aldım fakat korkudan gidemedim . Pazartesi gitmeye karar vermiştim cesaretlenip tabi bu arada internette araştırmadıgım site kalmadı uzman oldum bu konuda çöre otunuda denedim. en son bir arkadasım daha oncve kendisindede oldugunu bagışıklık sistemini guçlendirmek için umminex kullandıgını işe yaradıgını yaktırdıktan sonrada bir daha çıkmadıgını soyledi . 3 kere falan kullandım bende moralim çok bozuluyodu herkesle herşeyle kavga eder hale geldim çünkü çok rahatsızdım piskolojik olarak çöktüm.Ve bilin bakalım ne oldu bu sabah uyandım ve farkettimki yok olmuşlar evett inanabiliyomusunuz yoklar yani sanki hiç çıkmamış ben bukadar çekmemiş onlardan gibi yok olmuşlar bu bir mucizemi bilmiyorum ama çokkkkkkkk mutluyum:) sizinle paylaşmak istedim lutfen moralinizi bozmayın ayrıca yarın kontrole gidiyorum yakma randevusuna yakılmadan asla geçmez ömrünün sonuna kadar bunlarla ugraşıcaksın diyen doktorumun surat ifadesini çok merak ediyorum:)))
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
evet vitamin valla bilemiyorumki nasıl geçti heralde etkisi vardır inşallahh bidaha çıkmaz yarın kontrole gidicem tabiki bide aşı olayı var allah herkese şifa versin
aquarius80 bişi sorucam canım. siğiller varken doktorum kesinlikle ağda, jilet yapma makasla yada tüy dökücü kremle temizle demişti.ben makasla yapmıştım. ama şimdi 1 tane hariç siğilim yok. mantar var ya, onları bide cildiyeciye göstermek istedi. salı yada çarşamba gidicem doktora.tam gözükmesi için tamamen temizlemem lazım tüyleri. şimdi artık jiletlemi temizlesem yoksa tüğ dökücü kremmi kullansam vajinaya bi zararı olurmu acaba ? çok kararsız kaldım sana danışıyım dedim tatlım :)
çook geçmiş olsunnnn :) umminex dediğin nedir ilaçmı vitaminmi? bunu kullandıktan sonramı siğillerin yok oldu?
canım valla ben siğiller geçtikten sonra jilete devam ettim yenileri de çıkmadı. sadece siğil varken makas kullandım. ben olsam o 1 tane siğile fazla yaklaşmadan ve derime tahribat vermeden dikkatli bir şekilde jiletle temizleyebildiğim kadar temizlerim. ama piyasada çok ucuz jiletler de var onlar tüylenmeyi acaip arttırıyo. banyo için olanlardan kullan. tüy dökücüyü de tavsiye etmem zaten o bölge hassas alerjik bir durum yapar bakarsın kullanma derim. zaten daha önce sana dediğim gibi kalanları da kafana takma dr zaten bilir senin neden temizleyemediğini.
kızlar merhaba ben 2.5 aydır bu sigillerden çok çektim piskolojim alt üst oldu ilk önce 2 taneydiler ve kaşıntı vardı. Kontrole gittim doktorum sigil olduklarını soyledi aldara krem verdi kullanmaya başladım çogaldılar 3 paket kullandım belki 25 tane falan oldular kremi bıraktım tekrar kontrole gittigimde yakıcaz dedi doktorum randevu aldım fakat korkudan gidemedim . Pazartesi gitmeye karar vermiştim cesaretlenip tabi bu arada internette araştırmadıgım site kalmadı uzman oldum bu konuda çöre otunuda denedim. en son bir arkadasım daha oncve kendisindede oldugunu bagışıklık sistemini guçlendirmek için umminex kullandıgını işe yaradıgını yaktırdıktan sonrada bir daha çıkmadıgını soyledi . 3 kere falan kullandım bende moralim çok bozuluyodu herkesle herşeyle kavga eder hale geldim çünkü çok rahatsızdım piskolojik olarak çöktüm.Ve bilin bakalım ne oldu bu sabah uyandım ve farkettimki yok olmuşlar evett inanabiliyomusunuz yoklar yani sanki hiç çıkmamış ben bukadar çekmemiş onlardan gibi yok olmuşlar bu bir mucizemi bilmiyorum ama çokkkkkkkk mutluyum:) sizinle paylaşmak istedim lutfen moralinizi bozmayın ayrıca yarın kontrole gidiyorum yakma randevusuna yakılmadan asla geçmez ömrünün sonuna kadar bunlarla ugraşıcaksın diyen doktorumun surat ifadesini çok merak ediyorum:)))