- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Doktor sigil gebelige engel değil.sadece nomal doğum olamaz dedidaha hamile değilsen yaptırabilirsin. hatta negatif olmadan bebek riskli bile, gebelikte bağışıklık iyice düşüyor hpv at koşturur vücutta
ben hpv negatif olmak açısından diyorum bağışıklık düşerDoktor sigil gebelige engel değil.sadece nomal doğum olamaz dedi
Yok doktor recete yazdı her yerde yapmazlar bunu dedi yaptirmak 5-6 tane eczane gezdim bi şisenin içinde zaten karıstırma oldugundan adı yok sanırımdoktor reçeteye mi yazıp eczaneye verdi sormadın mı ben merak ederdim
1 sene olduNe kadar zamandır siğillerle uğrasıyorsunuz?
Aslında artık bitmeye baslaması lazım moralinizi bozmayın bitmesi yakındır1 sene oldu
Birsey danisabilirmiyim bu sigiller 1 kerede kriyoterapiyle yok olur muAslında artık bitmeye baslaması lazım moralinizi bozmayın bitmesi yakındırTedavilerinizi aksatmayın ve cinsellik konusuna dikkat edin. Jilet fln kullanmayın. Geçmiş olsun.
Bir kerede yok olup bi daha siğil vıkarmayan da var nüks yaşayan da. Ama bir kerede bitirip daha cıkarmayan az gördüm. Genelde bir süre nüks yaşanıyor.Birsey danisabilirmiyim bu sigiller 1 kerede kriyoterapiyle yok olur mu
Bende 12 13 tane var suan var biri diyorki parca parca yapar yapar acisina dayanamazsin cidden o kadar aciyor mu 1 gidiste hepsini dondurmuyormuBir kerede yok olup bi daha siğil vıkarmayan da var nüks yaşayan da. Ama bir kerede bitirip daha cıkarmayan az gördüm. Genelde bir süre nüks yaşanıyor.
Yapmadan önce uyusturuyor canım. Hiç acımadı. Acı hissi yok sadece o bölgeye buz koyuyorlarmıs gibi bi soğuma hissi oluyor o kadar. Ama muhakkak uyustursun. Benim 2 siğilimi dondurması 20 saniye sürdü seninki de en fazla 2 3 dk sürerBende 12 13 tane var suan var biri diyorki parca parca yapar yapar acisina dayanamazsin cidden o kadar aciyor mu 1 gidiste hepsini dondurmuyormu
Ya hic bisey yapmayacak diye korkuyorum cocugun teki hepsini bi anda yapmaz dedi coksa diyoYapmadan önce uyusturuyor canım. Hiç acımadı. Acı hissi yok sadece o bölgeye buz koyuyorlarmıs gibi bi soğuma hissi oluyor o kadar. Ama muhakkak uyustursun. Benim 2 siğilimi dondurması 20 saniye sürdü seninki de en fazla 2 3 dk sürerSonrasında da zaten hiçbir ağrı sızı olmuyor.
5 aydır bitkisel ilac kullaniyorum hem içerden hem dışardan iyilestirici olarak .azaldı 4- 5 adet minik sigil kaldı insallah tamamen geçer.ama jilet hafifcene aliyrom killar rahatsız ediyor çünkü.Aslında artık bitmeye baslaması lazım moralinizi bozmayın bitmesi yakındırTedavilerinizi aksatmayın ve cinsellik konusuna dikkat edin. Jilet fln kullanmayın. Geçmiş olsun.
Genel cerrahiye gidersebiz orda da ameliyathane ortamında uyuşturarak hepsini alıyorlar ama ağrılı oluyor mu onu bilmiyorumYa hic bisey yapmayacak diye korkuyorum cocugun teki hepsini bi anda yapmaz dedi coksa diyo
Eşimin 20 tane felan vardı hepsini tek seferde aldılar.Ya hic bisey yapmayacak diye korkuyorum cocugun teki hepsini bi anda yapmaz dedi coksa diyo
Jileti kullanmamanızda fayda var tüy dökücü krem kullanımını öneriyor doktorlar.5 aydır bitkisel ilac kullaniyorum hem içerden hem dışardan iyilestirici olarak .azaldı 4- 5 adet minik sigil kaldı insallah tamamen geçer.ama jilet hafifcene aliyrom killar rahatsız ediyor çünkü.
Riskli tipte parca alınıyor daha sonra incelenip derecelendirmesi yapılıyor. Cin1 ise genelde ya kendi haline bırakılıyor, iyileşme ihtimali yüksek cünkü ya da jel felan verip iyileştirmeyi hızlandırıyorlar. Cin2 ya da cin3 durumunda leep denen rahip ağzındaki lezyonlu kısmı traşlıyorlar basit bir operasyonla. Ama bunların hiçbiri de cıkmayıp temiz de cıkabilir sonuc.Riskli tip çıkınca biyopsi aliniyormu biyopsi alındıktan sonra anormal durumda tedavi nasıl oluyor bilen varmı?
Daha sonra tekrarladimi kac gunde dustuEşimin 20 tane felan vardı hepsini tek seferde aldılar.
Tamamen gitsin istiyorum bi tanidik parca parca yaparlar deyince moralim bozulduGenel cerrahiye gidersebiz orda da ameliyathane ortamında uyuşturarak hepsini alıyorlar ama ağrılı oluyor mu onu bilmiyorum
önce kolposkopiyle bakıyorlar, gerekli görülürse biyopsi alınır. cin1 ve cin2de deflagyn kullanıp gerileme beklenir (çoğu doktor deflagynden bihaber) cin3te leep yapılırRiskli tip çıkınca biyopsi aliniyormu biyopsi alındıktan sonra anormal durumda tedavi nasıl oluyor bilen varmı?
Aslinda hicbirini yapmayin diyorlar sadece makasla alın diyorlarJileti kullanmamanızda fayda var tüy dökücü krem kullanımını öneriyor doktorlar.