Vajinal siğil , papilomları ,ve et benleri .olan arkadaşlar çözüm buldum

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
SELAM HERKEZE direk konuya giriyim ...

bende 2 sene önce sivilce gibi birşeyler çıktı vajinanın kenarlarında önce tekti sonra 3.4 oldular ve ben hemen dr.gittim

( en yakın kız arkadaşımda vardı dr.gitti yaktırdı ) onunkılere dr.sigil demiş ve ürüyodu sürekli ondanmı bulaştı bana acaba dedım )

bende dr.gittim yakıcaz dedi koterle ben çok korktum ..narkozlu yaktırırm ancak dedim olmaz dediler .tabıı istersen narkozu genede

yaparız dediler....günlerce düşündüm hatta sürekli kurdum kafamda ya kanser olduysam ,ya geçmesse ,diye

10'dan fazla dr.gittim diyebilirim o dr. inanmadım ötekıne .ötekıne.derken jınekoloklardan biri anlayamadı .cildiyeye sevk edınce bu

defa cildiyeleri gezmeye başladım ben birisi .sigil dedi ,öbür doktor molluskom dedi ( podofilm verdi ) bana 15 gün kullan gecer

dedi ama ben tam 1 yıl kullandım geçmedi hertarafına bulaşan lekede cabasıydı

sevgılıme durumu anlatmıştım bılıyordu ...bana dedıkı bızım eczanenın camında et benlerine son diye ılaç çıkarmışlar ama

siparişle getiriyorlarmış .onlarda pek bişey bılmıyor ama alalımmı dedi ( hisleride çok kuvvetlidir güvendim ona ok dedim )

aldık ilk başlarda kolumda vardı çocuklugumdan kalma bir etbeni, bunda denedim 3 günde düştü lekesi izi bile yoktu

sonra vanına kenarındaki popoya dogru olanlarada sürdük 3 günde kuruyp düştüler ben çok mutluyum ...

hatta gittigim bazı dr.lara gidip anlattım hastalarına yardımcı olun bana neler dediniz benı korkuttunuz ben kurtuldum dedi

şaşırdılar aaaaaa ne güzelmiş bizde yazarız hastalara dediler ....

3 sene sonra tekrar çıktı 2 tane ılaç duruyordu bişeyde olmamaıştı .sürdüm gene düştüler

beyaz tenlılerde oluyor genelde bunlar ama şuan rahatım .huzurluyum .mutluyum

( bir tane topige yazmıştım çok fazla özel mesaj aldım dedimki en iyiysi konu açayım ben herkez faydalansın )

isteyen olursa yardımcı olurum çeken bilir illet bişey ....

ben kendı teşhisimi kendım koydum bu arada et beniydi benimkiler ....onca dr.onca şey söledi oysa ..

merak edenler olursa diye ilacın içerigi ve adı...

Süper Chistotel Zn Çinko ile Aktiv - Etbeni & Siğil & Nasır Yok Edici

Süper Chistotel çinko ile aktiftir. Etbeni, çeşitli siğiller, sertleşmiş deri kuru nasır ve papillomları tamamen yok eden yüksek etkiye sahip bir solüsyondur Yeni oluşumları hiçbir zaman tetiklemez. Deri kusurlarını nerdeyse iz bırakmadan yok eder.

Etbeni, siğil (ayakaltı, sivri uçlu, düz ve iplik şeklinde), sertleşmiş deri, kuru nasır ve papillomlar

İçeriği

Saf su, Sodyum çinko, Sodyum hidrokarbon, Sodyum hidroklorur, Sodyum Hidroksit

On

Canım bir tarif eder misin nasildi sendeki et benleri

E="aydebuz, post: 31319678, member: 379604"]SELAM HERKEZE direk konuya giriyim ...

bende 2 sene önce sivilce gibi birşeyler çıktı vajinanın kenarlarında önce tekti sonra 3.4 oldular ve ben hemen dr.gittim

( en yakın kız arkadaşımda vardı dr.gitti yaktırdı ) onunkılere dr.sigil demiş ve ürüyodu sürekli ondanmı bulaştı bana acaba dedım )

bende dr.gittim yakıcaz dedi koterle ben çok korktum ..narkozlu yaktırırm ancak dedim olmaz dediler .tabıı istersen narkozu genede

yaparız dediler....günlerce düşündüm hatta sürekli kurdum kafamda ya kanser olduysam ,ya geçmesse ,diye

10'dan fazla dr.gittim diyebilirim o dr. inanmadım ötekıne .ötekıne.derken jınekoloklardan biri anlayamadı .cildiyeye sevk edınce bu

defa cildiyeleri gezmeye başladım ben birisi .sigil dedi ,öbür doktor molluskom dedi ( podofilm verdi ) bana 15 gün kullan gecer

dedi ama ben tam 1 yıl kullandım geçmedi hertarafına bulaşan lekede cabasıydı

sevgılıme durumu anlatmıştım bılıyordu ...bana dedıkı bızım eczanenın camında et benlerine son diye ılaç çıkarmışlar ama

siparişle getiriyorlarmış .onlarda pek bişey bılmıyor ama alalımmı dedi ( hisleride çok kuvvetlidir güvendim ona ok dedim )

aldık ilk başlarda kolumda vardı çocuklugumdan kalma bir etbeni, bunda denedim 3 günde düştü lekesi izi bile yoktu

sonra vanına kenarındaki popoya dogru olanlarada sürdük 3 günde kuruyp düştüler ben çok mutluyum ...

hatta gittigim bazı dr.lara gidip anlattım hastalarına yardımcı olun bana neler dediniz benı korkuttunuz ben kurtuldum dedi

şaşırdılar aaaaaa ne güzelmiş bizde yazarız hastalara dediler ....

3 sene sonra tekrar çıktı 2 tane ılaç duruyordu bişeyde olmamaıştı .sürdüm gene düştüler

beyaz tenlılerde oluyor genelde bunlar ama şuan rahatım .huzurluyum .mutluyum

( bir tane topige yazmıştım çok fazla özel mesaj aldım dedimki en iyiysi konu açayım ben herkez faydalansın )[/QUOTE]
Canim

Beyazdi sigil gibi ayni bildigin et gibi ama ten rengi iste

Canim
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…