- Konu Sahibi pembetilki
Arkadaşlar merhaba.Eylül ekim ayı gibi vajinal enfeksiyon geçirdim, flagyl, gynomax fitil, zalain krem kullandım mantar ve enfeksiyon var dedi drum. Kremleri falan çok sık sürdüm kaşımaktan yara oldu diye. İlaçlar bitti, akıntı ve kaşıntı da geçti ama bi süre sonra akıntım tekrar başladı. Ve beyaz beyaz yuvarlak, vulva denen yerde benek benek bişeyler çıktı bikaç tane var. Bazen bebeklerin ağzında pamukçuk çıkar ya onun gibi oluyo rengi, bazen de pembemsi. Agrı kaşıntı yapmıyor. Ama iki gündür de sivilce gibi kaşıntılı bişiyler daha cıktı, tekrar dra gittim akıntın çok, enfeksiyonun var dedi o beyaz benekler için de siğile benziyor hpv olabilir dedi, smear aldı 15gün sonra cıkacak sonuç. ben şok. Cildiyeye görün hemen gelmişken dedi, hemen cildiyeye gittim o da siğil olabilir ama çok başında daha çok yeni gibi duruyo dedi, dondurma işlemi yaptı. Fitokrem verdi bi de. İşlem henüz dün yapıldı herhangi bir değişiklik yok. Akıntım devam ediyor hala. Kadın doğum dr verdiği fitili kullandım. Gercekten siğil mi acaba, 9yıldır evliyim esimde herhangi bişi oldugunu sanmıyorum, nerden gelmiş olabilir bu, kafam çok karışık ve üzgünüm. Siğil değil gibi geliyo ama iki dr da siğile benziyor dedi. Smear sonucunda cıkar mı