Vajinal orgazm

rhcp

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
293
165
Merhabalar masturbasyon ile klitoral orgazm oluyorum fakat iliski esnasinda vajinal orgazm olamiyorum bana onerileriniz olursa cook sevinirim

Önce G noktanızı öğrenin ve eşinize öğretin. G noktası uyarısı ile zevkinizi yükseltin. Ön sevişmede G noktası önem arz eder ve ilişki pozisyonuyla da uyarılması size vajinal orgazm hissini kazandırır. Klitorisinizi de önemseyin, birincil odak orası.

Olmayinca olmuyor isterse sabaha kadar yapsin adam olmuyo sorun sende degil anatomik olarak herkes uymuyormus bu duruma bazilari bu konuda cok sansli ama az bi kesim mi oda bilemiyorum. Karsi tarafa olmadigini belli etme bu sefer nasilsa olmuyo hoslanmiyo deyip oda ugrasmaz ve keyif almaz.

Siz üste geçin, vajinal orgazm için en uygun pozisyon kadının üstte olduğu pozisyonlardır. Bir de kendinizi ille orgazm olacağım diye şartlamayın akışına bırakın.

Olmayinca olmuyor isterse sabaha kadar yapsin adam olmuyo sorun sende degil anatomik olarak herkes uymuyormus bu duruma bazilari bu konuda cok sansli ama az bi kesim mi oda bilemiyorum. Karsi tarafa olmadigini belli etme bu sefer nasilsa olmuyo hoslanmiyo deyip oda ugrasmaz ve keyif almaz.
Ne alaka? Yalandan orgazm taklidi mi yapsin kadin?

Sakin boyle bir sey yapmayin konu sahibi, esiniz/partneriniz bu konuda tecrubeliyse ne yapar eder sizi vajinal orgazma ulastirir

X