• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal orgazm olamıyorum

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.810
548
31
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim cinsellikte yetkim yok o sebeple buraya yazdım umarım cevap gelir. Ben ilişki sırasında hiç vajinal orgazm olamıyorum. Eşimde zaten bu durumla ilgilenmiyor pek. Kendi rahatladığı zaman dönüyo arkasını yatıyor. ben trip atıyorum benimle de ilgilen sen rahatladın kurtuldun diye biraz yanaşıyor sonra hemen sıkılıyor. klitoral orgazm oluyorum ama ben ilişki sırasında yaşamak istiyorum. sanki böyle tam zirveye gelmiş gibi oluyorum ama sonuç yok. çok takıyorum kafama :( ilişkide çok kasmıyorum bazen acılı ağrılı olduğu oluyor o zaman eşime belirtiyorum ama onun dışında rahatım genel olarak. nasıl çözüme ulaşacağımı bilmiyorum :( tavsiye bekliyorumm..

Durumunuz biraz psikolojik olabilir sagliksal olduğunu dusunmuyorm daha farkli seyler deneyin heyecanli vs

bende de orgazm sorunu var, ancak kafamı rahatlatamadığım için oluyor. bir sürü sorunum, halletmem gereken işlerim ve haliyle durmadan kafamın içinde bir hareketlilik var. kafanın boş olması da lazım, yoksa cidden zor. "orgazm olabilecek miyim? ya olamazsam?" vs gibi de takıyorsunuzdur kafaya, onlar da sorun yaratır maalesef.

Back