Vajinal Orgazm Mı Klitoral Orgazm mı? (01)

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
9.899
16.999
773
44
Böyle bir ayrım olduğuna inanmayanlardanım. Yıllar evvel Freud ortaya bir taş atmış ne kadar akıllı varsa çıkaramamış. Hatta abartıp vajinal orgazm olan kadınlar partnerlerine "erkeğim" der klitoral orgazm olan kadınlar "bebeğim" der diyen bir beyefendi bile var. Yani klitoral orgazm olan kadınların daha anaç davrandıklarını vajinal orgazm olan kadınların daha itaatkar olduklarını düşünüyor. Kimisi de klitoral orgazm olan kadınların küçük bir kız çocuğu ruhunda sıkışıp kalacağını iddia ediyor aynı ayrımdan yola çıkarak. Fakat devamlı birbirleriyle çelişiyorlar. Rahme yönelip anaç olan klitoral orgazm kadını aynı zamanda nasıl küçük kız çocuğu ruhunda kalacak biri anlatsa bana bunu çok rahatlayacağım.

Ben de diyorum ki böyle bir ayrım yok olamaz saçma. Çünkü ben sadece düşünerek bile orgazm olabiliyorum mesela ne klitoris uyarı varken ne de vajinal etken varken. Ortaya "beyin orgazmı" diye birşey atmayı düşünüyorum bu sebepten ötürü. Yalnız partnerime ne şekilde sesleneceğime karar veremedim bu durumda :)
Bir de bakıyorum bu ikisi evet farklı şeylerdir farklı hazlar yaratır diyen ne kadar insan varsa hepsi erkek. Deneyimlemiş olma ihtimalleri yok. Dünyaya genelleyecek kadar örneklem tanımış olma ihtimalleri yok. Amaçları ne o zaman? Çözemiyorum.

Doğu kültüründe evrimleşememiş penis olan klitorisin kesilmesi kadın sünneti olarak geçer. Bunun amacı kadının erkeksi duygularını köreltip itaat etmesini sağlamaktır. E bu kadınlar şimdi vajinal orgazm olabiliyor mu? Oluyorsa demek ki klitorise hiç gerek yoktu boşuna yaratılmış üstelik üzerinde 10.000 sinir varken o sinirler de boşuna yaratılmış, olmuyorsa şayet zevk veremediğin huysuz kadını nasıl kölen haline getireceksin oldu olacak öldür daha radikal bir itaat çözümü olsun. Yani bence kadın sünnetindeki amaç tamamiyle zevki ortadan kaldırmak erkeksi yönü değil. Zevki kaldırınca özgüveni de kalkacak ortadan çünkü. Orgazmın erkeksi yönü diye bir şey olamaz kadının da erkeğin de orgazmı gayet hayvansal. İçgüdüsel. Doğasal. Kadınla erkek ruhunun buluştuğu ender yerlerden biri. Mabet gibi. Orgazma cinsel kimlik yüklemek kadar mantıksız bir hadise olabilir mi.

Bana kalırsa vajinanın büyük bir çoğunluğu duyarsız. 1/3 ünü 2/3 ünü yarısını çeyreğini olması mümkün olmayan hesabını kitabını bilemeyeceğim ama geneli duyarsız işte. Fakat atıyorum kolum da duyarsız. Ama biri gelir öyle bir noktasını öyle bir şekilde yalar ki zevk alırım. Beyin ağrılıklı bir olay esasen. Uyaranın olması kolaylaştırıcı etki sağlıyor. Yani ben diyorum ki vajina duyarsız ama duyarlı olduğu herkeste değişen noktalar var. Ama olmasa da zaten o boşluk hissinin doldurulup giderilmesi bile beyne hadi artık orgazm olabilirsin efekti sağlıyor. Ve neticede orgazm yaşanıyor. Doğrudan klitoral olanla bir farkını göremediğim. Çünkü orgazm beyinle alakalıdır. Aslına bakarsanız kısa bir meditasyon anıdır.

yani erkek önce aklımızı almalı diyosun :24:

Hala bir erkeğe bağımlıysan evet gülüm. Ama ben diyorum ki televizyon senin bedenin, kumanda da beynin. On/off tuşu varmış gibi orda. Kendi kendine bir kere orgazm oldun mu tak tak tak olmaya devam edersin. Hiçbir erkeğe muhtaç olmadan. Çünkü bu işin gün gelecek selfservisi de olacak erkek yoksa o zaman ne yapacaksın :)

Back