- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
-
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
merhaba hanimlar.belki okuyanlar hatırlar; ocak ayinda kimyasal gebelik gceirdm ayin 8 nde yani.bu ay 8 nde adet olmam gerekiyodu olmadim.kimyasaldan deyip bekledim bugun 37.gun.ve bugun dr.a gittim vajinal usg ile bakildi bisey gorunmuyo kimyasaldn olablr ama biz bi kan tahlili isteyelm dedi verdim.ogleden sonra cikacak diye eve geldim.saat 2 gibi benden kahverengi akinti geldi.tamam adrt oluyrm dedim ama ne agrim vardi ne bisey.zaten lekenim devami gelmedi.kan testi sonucuda 2.0 yani negatif gorunuyo.normalde adet baslangicim kahve pembe karisik gelir ve daha ic camasirimda gordgm anda agrim baslar.kasik agrim yok gogus ucu agrim devam ediyo.adey sokturucu icmeli miyim cunku ya kendilignden gelirde bide hepten sasirtmayaym dedim.dr 2.0 ai zaten direk negatif kabul ediyo zaten ogleden sonra yerinde yoktu.
ne bilim canim kimseye zarar vermez gelir bana verir.o kadR sans var bende yani.yarina kadr olmazsam icicem artk napalm.deli olcam hep muallakta kaliyrm artk olacaksam olaymBence iç canm vajinal ultrason sonrası olmuştu bndede kahverengi akıntı . Negatif çıkmış sonuçta tarlusal iç gelmezse yine test yaparsn bebegede zarar vermiyor
Canm kimyasal geçirdin ya normldede geç oluyordu sanki seninki ?? Ondan gecikmiştr olur inslh yda bebis vardır inslhhhne bilim canim kimseye zarar vermez gelir bana verir.o kadR sans var bende yani.yarina kadr olmazsam icicem artk napalm.deli olcam hep muallakta kaliyrm artk olacaksam olaym
30 gunde bir en gec 31 gun oda ay cekimine gore degisiyodu canim.kimyasaldandr diyorm ama o dr konussa sanki yicekler onu o derce gicik yani.boseu demeden yolladi kana.yarin sabah insallah olurum yaa bi duzene gireym artikCanm kimyasal geçirdin ya normldede geç oluyordu sanki seninki ?? Ondan gecikmiştr olur inslh yda bebis vardır inslhhh
Canım yumurtlaman ne zaman dı biliyo musun.. geç yumurtlama olursa adet gecikir çünkü30 gunde bir en gec 31 gun oda ay cekimine gore degisiyodu canim.kimyasaldandr diyorm ama o dr konussa sanki yicekler onu o derce gicik yani.boseu demeden yolladi kana.yarin sabah insallah olurum yaa bi duzene gireym artik
Her düzenliyse bilemedim şimdi bekle biraz daha olmazsan test yap 2 gün sonra yine 2 çıkarsa iç ilacı..30 gunde bir en gec 31 gun oda ay cekimine gore degisiyodu canim.kimyasaldandr diyorm ama o dr konussa sanki yicekler onu o derce gicik yani.boseu demeden yolladi kana.yarin sabah insallah olurum yaa bi duzene gireym artik
gecen ay kimyasal gecirdgm icin bilmiyrm canim suanda normalde adete yakin yumurtluyrmCanım yumurtlaman ne zaman dı biliyo musun.. geç yumurtlama olursa adet gecikir çünkü
ne bilim yaa vallaha deli olcam.ben adet olmaya raziym bugun sevindim hatta lekeyi gorunce.en azından duzene giricem diye dusundum ama yok.zaten bi gariplik var dedim daha ic camasrmda goreym bi damla benim adet agrilarm baslardi ama yoookHer düzenliyse bilemedim şimdi bekle biraz daha olmazsan test yap 2 gün sonra yine 2 çıkarsa iç ilacı..
Bekle bakalm iki gün daha canm hayırlısı olsun hakkında bebis geliyordur inslhhh...ne bilim yaa vallaha deli olcam.ben adet olmaya raziym bugun sevindim hatta lekeyi gorunce.en azından duzene giricem diye dusundum ama yok.zaten bi gariplik var dedim daha ic camasrmda goreym bi damla benim adet agrilarm baslardi ama yoook
kismet canim bekliycz bakalm sagolasinBekle bakalm iki gün daha canm hayırlısı olsun hakkında bebis geliyordur inslhhh...