vajinal muayene

elfshnn8

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
280
-14
hanımlar merhaba ankarada yaşıyorum öğrenciyim bi süredir devam eden kokulu akıntım var iyi bir doktor buldum ama gidip gitmemekte kararsızım :KK43: muayene ücreti 250 tl dediler sordum paramı biriktirip gitmeyi düşünüyorum acaba gidenler tavsiyeleri-görüşlerini yazabilirmi. gitmeye korkum yok ama para biraz sıkıntı ve tek gideceğim acaba başından savarmı doktor yoksa ilgilenirmi gitmeme değermi..

devlete gidersem orda kayıt falan yapıyolar ailem öğrenir diye. gerçi anneme derim akıntım var gidelim diye birlikte gidebiliriz tabiki ama çok kararsızım gidip gitmemekte

Ailen öğrense ne olacak ki
Kadın olarak gayet normal bi sorunun olması. Sadece akıntı sorunun olduğuna emin misin?
Ailenle aynı şehirdeysen annenle birlikte gidip rahatça muayene olabilirsin.

Korkacak birşey yoksa eğer, konuşun annenizle. Düzgün bir doktora gidin.
Kokulu akıntı genelde mantar nedeniyle olur.
Kafada büyütülecek bişey değil bence.

büyütülecek bir şeyim olup olmadığını çok araştırdım biliyorum hanfendi : ) korku nedenim bakire olmadığım anlaşılırsa diyeydi ama hallettim sayılır zaten eczaneden etkili fitil ve hap aldım bir hafta kullanacağım şimdiden etki etti fitil koku yok oldu umarım tekrarlamaz, çünkü artık travocort bile etkili olmamaya başladı kokuyu yok etmiyor o

X