vajinal muayene yardım :(

akska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
31
1
arkadaşlar merhaba

ben genel kontrol için ve ayrıca adet düzensizliğim için doktora gittim vajianl muayene yaparken çokk gerildim ve muayene olamadım korktum kendimi çok kastım bilemiyroum ordaki ortamda beni gerdi ilk defa muayene olacağım içinde olabilir.kendimi çokk kötü hissettim. bir ben böyle oluyormuşum gibi geldi cesaret edip gidemedim üff söylerken bile çekiniyorum.söyleyin arkadaşalr bu düşüncelerim normalmi bir benmi böyle hissediyorum acaba

arkadaşlar merhaba

ben genel kontrol için ve ayrıca adet düzensizliğim için doktora gittim vajianl muayene yaparken çokk gerildim ve muayene olamadım korktum kendimi çok kastım bilemiyroum ordaki ortamda beni gerdi ilk defa muayene olacağım içinde olabilir.kendimi çokk kötü hissettim. bir ben böyle oluyormuşum gibi geldi cesaret edip gidemedim üff söylerken bile çekiniyorum.söyleyin arkadaşalr bu düşüncelerim normalmi bir benmi böyle hissediyorum acaba

Canım herkes geriliyo çekiniyo ama yapacak bişey yok.Mecbur o masaya yatıyoruz işte,bide sağlık içinse istemesekte yatmalıyız o masaya,biran önce bu korkularını aşsan iyi olur canım sonuçta sağlık tedbirini almak gerek çok geç olmadan..Ben hemen hemen her ay o masaya yatıyorum mecbur tedavi oluyorum...Geçmiş olsun....:1hug:

bende
senin gibi geriliyorum ama sağlık için katlanıyoruz...geçmiş olsun canım..

canım hep aynı durumdayız ama basa gelen cekılıyor malesef...ben denemedım ama vajınal muayenede hamıs fılan degılsen ve cok gerılıyorsan kas gevsetıcı bır ılac alabılırmışsın....eger cok zor durumdaysan dr una danıs ve dene ıstersen......aslında bence kafamızda da buyutyoruz bıraz tamam bende cok kotu olurum ama gergınlık bu durumu ıyıce zorlastırıyor.........a.s.

bende 1 kere yaşadım. basbas bağırdım durdum
doktor da güldü. kocanla napıyorsun sen dedi . bütün gün kendime gelemedim. psikolojim bozuldu. etrafımdaki herkese bağırdım durdum o gün.
birdaha çok mecbur olmadıkça o muayeneyi kabul etmiyorummmmmmmmmmmmmmmm

hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum, muayene için aç karnına gidiyosun kas gevşetici almak uygun olurmu acaba keşke olsa sormak lazım, bide kocanla nasıl yapıyosun diyorlar cidden ne alakası var çok canını acıtarak yapıyorlar :KK43: neyse kızlar öptüm teşekkür

senin gibi birçok bayan var merak etme herkez ne derse desin yinede gerileceksin ama bide şöyle düşün bunca zaman bu steresi çekip gitmem lazım ama gidemiyorum neyim olduğunu öğrenemiyorum diyeceğine 5 dakikalık bi işlem muayene olurum rahatlarım diye teskin et sürekli kendini başka tahliller yapılacak diye aç karnına gidiyorsunuz herhalde çünkü hiç bişey sizi teskin etmiyorsa bitane diazem alın rahatlarsınız öyle muayeneye gidin sonuçta bunu yenmeniz lazım geçmiş olsun

Ben doktorumun muayenehanesinde yaptırıyorum kontrollerimi.Yıllardır korkudan gidemiyordum,sorunlarım olduğu halde.Nihayetinde ilgili,anlayışlı,güleryüzlü doktorumun sayesinde hiç de korkulacak bir olay olmadığını anladım ve ne kadarda kafamda büyütmüşüm diye kendime kızdım.Alışınca çok rahat oluyorsun sağlığın için bu korkuyu kafandan atmalısın.Doktor seçimide önemli bence.

aslında bana göre hiç de büyütülecek olay değil gayet doğal ben her ay 2 kere o koltuğa oturuyorum i,nfertilite tedavisi bu çünkü doktorum yumurta takibi yapıyo valla doktorum bana çok güven veriyo o yüzden çok rahatım o masadayken bebiş için katlanıyorum bütün bunlara daha ne zorluklar var bi bilseniz mesela geçen sene hsg çektirdim ondan zor hiç bi şey olamaz ama çeken doktorum o kadarrahatlattı ki beni aynı annem gibi saçlarımı okşadı filmi çekerken ama yine de acı vardı... yani demek istediğim benim çektiğim acılara rağmen vajinal usg hiç bi şey ...

bencede hiç gerilecek birşey yok.hem muayene esnasında canı acımıyor ki insanın.sadece yumurtalıklara baskı oluyor o kadar.bende bayan bile olsa ilk başlarda biraz çekinirdim.ama şimdi alıştım.yumurtlama takibim yapılacak yakında.o zaman sık sık gidecegim mecburen.

doktor da güldü. kocanla napıyorsun sen dedi . bütün gün kendime gelemedim. psikolojim bozuldu. etrafımdaki herkese bağırdım durdum o gün.

ne demek kocanla napıyosun diye soruyo canım oturup anlatıcakmısın naptığını ay nasıl sinirlendim bu duruma.seni yatıştıracığına

bende korkuyorum gidip başkalarına oramı buramı göstermek bi yana o masa ürkütüyo insanı bikere.bu biçok kez tartışıldı tv da.çok ürkütücü bi sandalye.

hey allahım ne biçim doktorlar var ya.kocan ayrı o masaya yatıp içinin garip garip aletlerle kurcalanması ayrı bişey..:eek:klava:
bence saygısızca ve terbiyesizce bi yaklaşımda bulumuş doktor.
her doktor aynı değil canım.ben çok doktor değiştirdim sadece bir tanesi canımı çok yaktı.diğerlerinde hiçbişey anlamadım.yeni gittiğim doktorum ise harika muayene olduğumu analmadım bile..canım doktorum benim
..Şeniz

arkadaslar vajınal muayeneyle ultrasonda baktıgı olay aynımı degılmı vajınal muayenede dahamı farklı bakıyor onu anlamadım ben

arkadaslar vajınal muayeneyle ultrasonda baktıgı olay aynımı degılmı vajınal muayenede dahamı farklı bakıyor onu anlamadım ben

vajinal muayenede hani o uzun bi alet var ya ucuna prezervatif takıp bide jel sıkıp içine sokuyo ve bakıyo ultrason makinasında o işte canım.

bu ay vajinal muane oldum korkulacak birşey yok. doktorum şimdi sol yumurtalığa şimdi sağ yumurtalığa bakıyoruz diye söylüyordu. ilk başlarda çekiniyordum ama muanede rahattım. doktorlardan çekinmeyin doktorla sizin aranızda bu muane.

cnm bende sendenım bı kere oldum ve coookkk acı cektım daha evlılıgımın 2ncı ayndydı ve kanamam bıle olmustu o muayneyı bır daha asla olmam dıyorum amamecbur kalmam inş

şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim siz daha vajinal muaneden korkuyonuz nasıl doğum yapmaksınız ayol korkcak ne var
anaaaa milletin canıda çok tatlı korkcak hiçbişeyde yok ayrıca utanıcakta
adamlar günde 5000 tane şey gördükleri için oraya kaşınıza saçınıza bakar gibi bakıyolar doktor içinde ilginç bişey değil senin içinde her 2nizinde bildiği şey işte
kendinizi bu kadar nimetten saymayın bakiiim :roflol:

delikafaduldenbakılıyo cnm da vajınal daha net goruyo o yuzden butun dr lar genellıkle onu tercıh edıyo...valla bılmıyorum doıgumu nasıl yapıcaz

X