• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal muayene sonrası lekelenme???

what a woman want?

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
143
3
118
Çanakkale
cumartesı gunu smear testı yaptırdım rahım agzımda yara oldugu ıcın.ve rahımden muayene olduktan sonra 4 gundur kahverengı akıntı seklınde lekelenmelerım oluyor ve hafıf sancıda o gunden berı ılıskıye gırmıyorum dr.kondomla gırebılırsınız dedı ama ben korkuyorum yaranın buyuk oldugunu soyledı antıbıyotıkle tedavı olucaksın ve bır sure korun dedı ve basıma daha kotu seylerın gelmesini ıstemedıgım ıcın ılıskıyede gırmek ıstemıyorum ve hamıle olurumda bebegede ılaclar dokunur dıye korkuyorum. yardımınıza ve bılgınıze cok ıhtıyacım var.ayrıca ayın 28 de adetım bıttı ve cumartesı dr kontrolune kadar ılıskımız oldu.yarın smear sonucunu gosterıp buyuk bı olasılıkla ılaclara baslıycam...:bbo:

cumartesı gunu smear testı yaptırdım rahım agzımda yara oldugu ıcın.ve rahımden muayene olduktan sonra 4 gundur kahverengı akıntı seklınde lekelenmelerım oluyor ve hafıf sancıda o gunden berı ılıskıye gırmıyorum dr.kondomla gırebılırsınız dedı ama ben korkuyorum yaranın buyuk oldugunu soyledı antıbıyotıkle tedavı olucaksın ve bır sure korun dedı ve basıma daha kotu seylerın gelmesini ıstemedıgım ıcın ılıskıyede gırmek ıstemıyorum ve hamıle olurumda bebegede ılaclar dokunur dıye korkuyorum. yardımınıza ve bılgınıze cok ıhtıyacım var.ayrıca ayın 28 de adetım bıttı ve cumartesı dr kontrolune kadar ılıskımız oldu.yarın smear sonucunu gosterıp buyuk bı olasılıkla ılaclara baslıycam...:bbo:

Öncelikle geçmiş olsun.Yara gerçekten zor bi konu.Ben yaktırdım rahatım diyordum son denemede yine çok canım yandı.Bıktım artık kadın olmak çok zor.Allah inşallah şifa verir.Sanırım bu zamanlarda kullanılan ilaçlar çok etkilemiyor.Ama emin değilim.
Bir yerden şöyle okumuştum tabiat size haber verene kadar"adetin beklenen zamanda gelmemesi" yapılan şeyler bebeği etkilemez diye.Gebelikle ilgili belirtilerin olduğu yazılarda okumuştum sanırım.Gebelik belirtileriyle ilgili yazıları aratıp okursan.Belki oralarda bişeler bulursun.

Geçmiş olsun.

Back