Şurup olarak değilde hap olarak aldım. Gitmeden kullandım ama hiç bir faydasini göremedim. Normalde de kullanıyorum daha sakin olabilmek için faydasını fark etmiyordum emin de olamıyordum. Muayene günü deneyince emin oldum bir işe yaramiyor. Şurubu işe yarar mı dersiniz?Sakinleştirici tarzı birsey alsan pasiflora mesela bitkisel şurup o bildigim kadariyla
Koltuğa oturuncaya kadar cesaretim iyi oturup da o propu görünce o an kitleniyorum. Hani yaşamayan bilemez derler ya gerçekten öyle. Kimseninde yaşamasını istemem. Muayenede çok afedersiniz ozurdileyerek paylaşıyorum kanama oldu.kendine güvenip gitmelisin bir kere aştınmı o kokuyu bişey kalamyacak. dişci korkusu gibi ama bişey olmuyor biliyorsun. birde korkacak birsey yok gunde kaç kişi o şekilde muayne oluyor diye düşünün beynınızde bıtırıın ve stres yapmayın. bunu korkmak olarak bile dusunmeyın
kendinizi kastıgınız için muhtemelen. psikologa gitme sanısnız var mı?sizinkisi psikolojik ciddenKoltuğa oturuncaya kadar cesaretim iyi oturup da o propu görünce o an kitleniyorum. Hani yaşamayan bilemez derler ya gerçekten öyle. Kimseninde yaşamasını istemem. Muayenede çok afedersiniz ozurdileyerek paylaşıyorum kanama oldu.
Ablaniz için çok sevindim. Darısı başıma.Ablam da böyle vajinal muayenede bayılıyor o an bayılmasa kalkınca mutlaka bayılıyor.en son yapılan muayenede durumu söylediğini bayılmadığını söyledi. Doktor çok nazikti beni rahatlattı konuştu falan dedi. Durumunuzu anlatsanız hatta özel hastaneye gitseniz. Belki sizde de işe yarar.
Psikolojik destek çok uzun bir süreç ve son yıllarda fiyatları çok yükseldi. Gitmek için imkanlarımı zorlarim ama çok da para lazım.kendinizi kastıgınız için muhtemelen. psikologa gitme sanısnız var mı?sizinkisi psikolojik cidden
Utanmiyorum korkudan kitleniyorum. Ben kitlenince ağrı, acı ve korku oluyor.Ağrı mı oluyor yoksa utanıyor musun .?
Ben yıllarca bu korkudan doktora gitmedim. Hamile kalınca mecbur kaldım oldum ve her seferinde inanılmaz acı çektim fakatttt en son gittiğim doktora kadar. O kadar naif acıtmadan muayene etti ki şok oldum. Bazı doktorlar şak diyr aleti sokuyor. Nefret ediyorum bu hususta bence doktor önemliHanımlar merhaba,
Evliyim ve çocuk sahibiyim. İlişkide bir problem yaşamıyorum. Buna rağmen asla vajinal muayene olamıyorum. Doğum dönemimde de alttan muayenede korkunç ağrı yaşadım ve sezeryan oldum. Adet duzensizligim yok ancak kilo veremiyorum ve yüzümde kıllanma, saçımda dökülme vb. meydana geldiği için kontrol amaçlı kadın doğumda bir hormon testi yaptırmak istedim. Hormon sonucumda amf değerim yüksek çıktı. Ultrason da hiç bir şey gözükmüyor olmasına rağmen vajinal muayenede (duramadığım için pek bakamadi) görebildiği kadar Pcos teşhisi koydu.
Pcoslu olmak moralimi bozdu ancak şu muayeneyi olamamak daha çok moralimi bozdu. Kendimi çaresiz, üzgün, mutsuz ve çok ağır bir yükün altında ezilmiş gibi hissediyorum. Anestezi ile bu muayene yapılıyormuş hiç deneyeniniz oldu mu? Kontrole gittiğimde nasıl muayene olacağım korkusu şimdiden başladı. Kimseylede paylasamiyorum Dr dahil herkesin söylediği evlisin ilişkiye giriyorsun. Bu da beni daha çok olumsuz etkiliyor. İkisi eşdeğer olabilir mi?
(Muayene masasında baygınlık geçirecek seviyeye geliyorum)
Ne kadar sevindim sizin adınızaBen yıllarca bu korkudan doktora gitmedim. Hamile kalınca mecbur kaldım oldum ve her seferinde inanılmaz acı çektim fakatttt en son gittiğim doktora kadar. O kadar naif acıtmadan muayene etti ki şok oldum. Bazı doktorlar şak diyr aleti sokuyor. Nefret ediyorum bu hususta bence doktor önemli
Kesinlikle doktor önemli. Ben bende sorun var sanıyordum çünkü cinsel ilişkide de bazen kasıyorum kendimi canım acıyor düzgün davranılması lazım fakat son gittiğim doktor mükemmeldi hiç hissetmedim jelledi yavaş yavaş acıtmadan muayene etti. Her adımda da bilgi verdi. Yani sizde endişe etmeyin doğru doktoru bulunca sorun olmuyorNe kadar sevindim sizin adınıza
Doktorum çok güler yüzlü tatlı birisi ama bahsettiğiniz gibi jelledi ve anında yerleştirmeye çalıştı (ya ben korkudan tedirginlik ten öyle hissediyorum ya da gerçekten öyle bilemiyorum). Evliliğimin ilk zamanlarında kaşıntı sebebi ile başka bir Dr yine özelde gitmiştim o zaman o prop böyle acitmamisti diye hatırlıyorum. Sedyede bakmıştı hatta.
Kadınlarin çoğunluğu çok rahat muayene oluyor ya gıpta ediyorum.Yalnız değilsiniz ben de böyleyim sırf çatı muayenesi yaptiramadigim için sezaryen doğum yaptımdoktorumla alakalı değil, benimle alakaliydi. Bacakları açınca doktor daha dokunmadan irkiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?