Bence de. Bazen muhabbet olsun diye ne iş yapıyorsunuz falan diye de soruyorlar, medeni hal sormak da bunun gibi bişey benim gözümde.Kız haklı . Kişi yanlış anlayabilir bu soruyu .
İnsan gibi bakire misin değil misin diye sorsunlar.
Bana sorsalar ilk anlamayadabilirim bakire olmadigim halde yok evli değilim diyebilirdim öylesine soruyor sanıp.
Maalesef çok doğru.Çünkü bizim muhteşem halkımız bakire misin ya da daha önce cinsel ilişki yaşadın mı diye sorunca direkt hakaret algılıyor da ondan.
Çok defa gördü bu gözler yani.
Kadın doğum uzmanı ( jinekoloji uzmanı.)Selam kızlar bayramınız mübarek olsun
Daha once hiç jinekolog a gitmedim kistten supheleniyorum
İlk kez gideceğim icin hic bilgim yok size sormak istedim
İnternetten de baktım biraz kafam karisti
Evli degilim vajina ya bir cihaz yerleştirip mi bakacaklar yoksa karnımdan mi bakacaklar ?
Arkadaşım karnindan bakar ultrasondan dedi , yorumlardan okuduğum kadariyla vajinadan da bakiyorlarmis
Doktor isteğime göre karnımdan bakabilir mi
Bu arada kadın doğumdan mi randevu alicam Jinekologdan mi ?
Ben konu sahibi diilim.O zaman sen doktora söylersin , hiç evlenmedim dersin .
o zaman sırf bir kadın bakire olduğundan adam akıllı muayene bile olamıyorlar vay beEvet canım var. Vajinal ultrason ile daha ayrıntılı görüyor. O sebeple ilk tercihi vajinal ulrason olur. Bu arada vajinal muayene de sadece ultrason kullanmayabilir. Smear için doku örneği falan almak isteyebilir. Gerçi bakire isen onları almak istiyor mu bilemiyorum. Sen yine de hazır git.
tabiyki karından bakarSelam kızlar bayramınız mübarek olsun
Evli degilim vajina ya bir cihaz yerleştirip mi bakacaklar yoksa karnımdan mi bakacaklar ?
Arkadaşım karnindan bakar ultrasondan dedi , yorumlardan okuduğum kadariyla vajinadan da bakiyorlarmis
Maalesef çok doğru.
Benim bir tanıdığımın kızı doktora gitmiş, jinekoloğa, doktor ona "cinsel ilişkiye girdiniz mi?" diye mi ne sormuş, bekaretini öğrenmesi gerekiyordu muhtemelen. Kız da terslemiş doktoru, ben daha 20 yaşındayım ne ilişkisi diye. İyi bişeymiş gibi bir de gelip bize anlatmıştı.
Kadın doğum uzmanı ( jinekoloji uzmanı.)
Bakireysen ultrasonik muayene olur, idrara sıkışık olmalısın ( net görebilmek için)
Jinekolojik muayene istersen de yara durumuna bakılabilir, smear testi de yapılabilir.
Muhtemelen adetin gecikmiş olup sağ veya sol overde ağrıyla kendini hissettiren kistin olabilir. Sen kistin olduğunu nereden biliyorsun? Sürekli yaşadığın bir durum mu?
Geçmiş olsun canım
Ultrason ile bakarlar. Jinekolog kadın doğum (ve hastalıkları) aynı şey. Yanlız giderken dikkat etmeniz gereken bazen sadece hamile olanlara bakan doktorlar oluyor büyük hastanelerdeSelam kızlar bayramınız mübarek olsun
Hımm anladım tamam canım. Bilgilerime dayanarak söylüyorum ki hormonal bir dengesizlik söz konusu. Demişti dersinTeşekkür ederim canım....
Bende tuylenme problemi var ki ben normalde tuysüz bir insanımdir kaşlarımi bile hiç almadım düşün ama bir süredir göğüs bölgem çenem ve de boynumda biraz tuylenme var bir de yüzümde putur putur kırmızı şeyler çıktı cildiyeye gittim kadın doğum a da bir gözük dedi onun dışında adetlerim falan normal .. Arkadaşımda da tuylenme vardı 5.5 cm kisti olduğunu öğrendi bende kistten supleniyorum bu yüzden umarım değildir ...
o zaman sırf bir kadın bakire olduğundan adam akıllı muayene bile olamıyorlar vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?