- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 39
ben doktor icin demedim zaten burada konusanlar icin dedim..iyi doktor evli misin bekar mısın diye sormaz zaten dslkfjlsdf
Bazıları evli misiniz der bazıları ilişki yaşadınız mı der.evli misiniz diye sorması mantıklı gelmedii
Bazı doktorlar böyle soruyor bizde buraya aktarıyoruz.ben hala bu konularin evli/bekar ayrimindan konusulmasina tilt oluyorum.. kisi evli degilse kesinlikle bakiredir algisi ne artik ya? bakireysen/degilsen diyin bari...
evli bekarla ne ilgisi var anlamadım
bana da bu sekilde soruldugunda takilinmis gibi geliyor.. doktor bile boyle sorarsa..Bazı doktorlar böyle soruyor bizde buraya aktarıyoruz.
Çok önceden gittiğim bir doktor evli misin diye sormuştu bende hayır demiştim (doktorun sormak istediği ilişki yaşadın mı?dır ama bazıları açıkça sormuyor, e bunu anlamak için ekstra çaba sarfetmeye gerek yok doktor onu sormak istiyor)
Böyle şeylere takılmak manasız.
Selam kızlar bayramınız mübarek olsun
Daha once hiç jinekolog a gitmedim kistten supheleniyorum
İlk kez gideceğim icin hic bilgim yok size sormak istedim
İnternetten de baktım biraz kafam karisti
Evli degilim vajina ya bir cihaz yerleştirip mi bakacaklar yoksa karnımdan mi bakacaklar ?
Arkadaşım karnindan bakar ultrasondan dedi , yorumlardan okuduğum kadariyla vajinadan da bakiyorlarmis
Doktor isteğime göre karnımdan bakabilir mi
Bu arada kadın doğumdan mi randevu alicam Jinekologdan mi ?
peki şeyi merak ettim ben madem karından muayene olunabiliyor neden bakire değilse vajinal muayene yapılıyor ya da öyle bi seçenek var sonuçta o zaman herkes karından muayeneyi tercih eder aralarında fark var mı
Selam kızlar bayramınız mübarek olsun
Daha once hiç jinekolog a gitmedim kistten supheleniyorum
İlk kez gideceğim icin hic bilgim yok size sormak istedim
İnternetten de baktım biraz kafam karisti
Evli degilim vajina ya bir cihaz yerleştirip mi bakacaklar yoksa karnımdan mi bakacaklar ?
Arkadaşım karnindan bakar ultrasondan dedi , yorumlardan okuduğum kadariyla vajinadan da bakiyorlarmis
Doktor isteğime göre karnımdan bakabilir mi
Bu arada kadın doğumdan mi randevu alicam Jinekologdan mi ?
Evet canım var. Vajinal ultrason ile daha ayrıntılı görüyor. O sebeple ilk tercihi vajinal ulrason olur. Bu arada vajinal muayene de sadece ultrason kullanmayabilir. Smear için doku örneği falan almak isteyebilir. Gerçi bakire isen onları almak istiyor mu bilemiyorum. Sen yine de hazır git.
Zaten hemen yatırıp muayene etmiyorlar , önce şikayetlerinizi soruyorlar , evli misin , bekâr mısın soruyorlar , en son muayeneye alıyorlar , bekâr olduğunuza göre karından bakarlar .
Kız haklı . Kişi yanlış anlayabilir bu soruyu .Bazıları evli misiniz der bazıları ilişki yaşadınız mı der.
Eğer gittiğiniz doktor evli misiniz diye sorarsa ne biçim bi soru bu hiç mantıklı değil dersiniz.
Evet evet.
Ben de bunu söyleyecektim arkadaşım sen yazmışsın.
Şikayetine göre bakar zaten.
Misal mantar, akıntı, smear alınması gibi durumlarda mecburen vajinal muayene yapılıyor. Ama bakire isen zarar vermeyecek şekilde dikkatli yapılıyor. Değilsen zaten ultrasonu da daha iyi görebilmek için ordan bakar.
Bu mesajını görünce istemsiz bir gülme geldi.
Geçen sene haberlerde çıkmıştı.
Kızın biri gidiyor işte, sözde doktor sormadı diyor. Doktor da o söylemedi hemen açtı diyor
Haberlere çıkmışlardı kız kızlığımı aldı diye bas bas bağırıyodu.
Olayın bu kadar vahim olduğunu hiç düşünememiştim o zamana kadar.
Vala jinekoloji doktoru soruyorsa ben gayette öyle anlarım, demek ki herkesin anlayışı farklı.Kız haklı . Kişi yanlış anlayabilir bu soruyu .
İnsan gibi bakire misin değil misin diye sorsunlar.
Bana sorsalar ilk anlamayadabilirim bakire olmadigim halde yok evli değilim diyebilirdim öylesine soruyor sanıp.
Herkesin anlayışının farklı olduğu bir yerde herkesin anlayışına bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden işte ne biçim doktor demekte haklı oluruz diyorum.Vala jinekoloji doktoru soruyorsa ben gayette öyle anlarım, demek ki herkesin anlayışı farklı.
Diş doktoru sorsa yanlış anlarım mesela o ayrı.
Hayır sorulacak soru da çok basit.Herkesin anlayışının farklı olduğu bir yerde herkesin anlayışına bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden işte ne biçim doktor demekte haklı oluruz diyorum.
ben hala bu konularin evli/bekar ayrimindan konusulmasina tilt oluyorum.. kisi evli degilse kesinlikle bakiredir algisi ne artik ya? bakireysen/degilsen diyin bari...
iyi doktor evli misin bekar mısın diye sormaz zaten dslkfjlsdf
bana da bu sekilde soruldugunda takilinmis gibi geliyor.. doktor bile boyle sorarsa..
Çoğu hastanede kadın doğum ve jinekoloji aynı şeydir zaten.
Evli değilsen daha doğrusu bakireysen vajinadan bakmaz. İlk başta sorar zaten bekar olup olmadığını. Sormazsa sen söyle.
Kız haklı . Kişi yanlış anlayabilir bu soruyu .
İnsan gibi bakire misin değil misin diye sorsunlar.
Bana sorsalar ilk anlamayadabilirim bakire olmadigim halde yok evli değilim diyebilirdim öylesine soruyor sanıp.
En sinir olduğum sorudur "evli misiniz" sorusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?