Vajinadan da bakılıyor yazmışlar da ondan kafam karışmışti teşekkür ederimEvli degilsen karindan bakar zaten soruyor doktor evlimisin bekarmisin diye
Yok canim bekarken ben gittigimde doktor direkt iliski yasadinmi diye sormustu ona gore vajinadan bakicaktiVajinadan da bakılıyor yazmışlar da ondan kafam karışmışti teşekkür ederim
Teşekkür ederim :) peki kadın doğumdan mi alicam randevu jinekoloji den miYok canim bekarken ben gittigimde doktor direkt iliski yasadinmi diye sormustu ona gore vajinadan bakicakti
Bazi hastanelerde hepsi kadin dogum doktoru olarak gecer eger hem.jinekoloji hem.kadin dogum varsa jinekologdan alman lazimTeşekkür ederim :) peki kadın doğumdan mi alicam randevu jinekoloji den mi
Bazi hastanelerde hepsi kadin dogum doktoru olarak gecer eger hem.jinekoloji hem.kadin dogum varsa jinekologdan alman lazim
Ona göre oluyor muayeneevli bekarla ne ilgisi var anlamadım
nedenOna göre oluyor muayene
Canım sen kaç yaşındasın?
Sayın üye, bakire iseniz yani daha önce ilişki yaşamadıysanız, diğer bir açıklamayla kızlık zarınız duruyorsa oraya alet yerleştirip bakılmaz, karından muayene edilir.
evli misiniz diye sorması mantıklı gelmediiSayın üye, bakire iseniz yani daha önce ilişki yaşamadıysanız, diğer bir açıklamayla kızlık zarınız duruyorsa oraya alet yerleştirip bakılmaz, karından muayene edilir.
Çünkü oraya alet yerleştirilirse zara zarar verilir, bu yüzden doktor sorar evli misiniz diye veya ilişki yaşadınız mı diye.
Gayet ayrıntılı yazdım sanırım anlaşılmıştır.
iyi doktor evli misin bekar mısın diye sormaz zaten dslkfjlsdfben hala bu konularin evli/bekar ayrimindan konusulmasina tilt oluyorum.. kisi evli degilse kesinlikle bakiredir algisi ne artik ya? bakireysen/degilsen diyin bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?