Vajinal muayene (bana bir yardım edin lütfen 😣)

poncik159

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
244
310
18
39
Hanımlar merhaba, size iki sorum olacak. Birincisi; ben daha önce vajinal muayene olamadigima dair konu açmıştım. Kesinlikle ben vajinal muayene olamıyorum bunu netlestirdim. Sormak ve öğrenmek istediğim şey ben cinsel birliktelikte problem yaşamıyorum (eşim aceleci davranmaz, beni dinler) ama tüm Dr hemşire kim varsa bana ilişkiye girebiliyor musun diyor. İlişkiye giremiyorum da ben mi anlamiyorum Çok saçma bir soru ama inanın kendimden şüphe duymaya başladım.
İkinci sorum da şu ben vajinal muayenede icimde öyle bir baskı öyle bir acı hissediyorum ki sanki bir şey patlıyor içimde. Her vajinal muayene sonrasında kanamam oluyor. Bu his ve bu kanama sizde de oluyor mu?

Not; vajinal muayenede çok problemli olduğum için bu soruları doktorlara soramiyorum. Karşılarında mahcubiyet, utanç ve korku hissine kapılıyorum. Mahrem olduğu için cevremede anlatamıyorum

Hamileliğimde vajinal ultrasonda bile zorlanmistim. Halbuki cok kolay ama geriliyodum ben de eşimden başkasına. Çatı muayenesi yaptiramadigim için sezaryen doğum yaptım. Yani hamile kalabildigime göre sevisebilmisim diye düşünüyorum diyeceğim o ki psikolojik bir durum bu. eşimden başkasına karşı vajinismusum

Güldürdünüz beni son cumleniz kamu spotu gibi olmuş çok beğendim

Hiç smear testi falan da vermediniz mi? Çatı muayenesini yaptırdım ben o acı, o korku o iri vücutla o cataldan nasıl inmisim hala aklım almıyor
Bekar olmanın en en iyi yani şu alttan muayene olma derdinin olmaması diye düşünürüm hep.

Canım tek sorun bence çekinip kendini kasman vajinusmus olma ihtimalin yok çünkü onlar eşiyle de ilişkiye giremiyor. Bazen ben de jinekolojik muayene esnasında çok kendimi sıktığım zaman içerde baskı ve ağrı hissediyorum

Smear de vermedim sizden daha fenayım

Çok normal bende çekiniyorum.
O vajinal muayene olayında
gerilme illaki oluyor .
yaptırtmak istemedim bir türlü
Neyseki hamileyken hep karnımdan ultrasonla baktılar. zaten sezeryan doğum oldu
hiç vajinal ultrason olmadı.

Sizi çok iyi anlıyorum muayene edilen yeri görünce bile insan rahatsız oluyor.Vajinal muayene ile ilişkiyi neden bir tutuyorlar anlamıyorum.Ben de çok rahatsız olıyorum vajinal muayeneden ama ilişkide öyle değil ki insan eşine karşı rahat diğer yandan hiç bilmediğin bir kişi en mahrem bölgeye müdahale ediyor.Bi zahmet kasıyoruzsiz de kendinizi çok kasıyorsunuz kadınız mecbur kalınca insan yaptırıyor hamileliğimde ben de yaptırmadım zaten acil sezeyana alındım işime de geldi açıkçasıama geçen ay enfeksiyon sebebiyle kadın doğuma gittim çok tatlı bi doktordu (normalde kadın erkek ayrımı yapmam ama kadın doktoru seçtim rahat bi doktordu işinin ehliydi belli) hayatımda 2.defa vajinal muayene yaptırdım bu sefer daha iyi geçti çok hafif sızı hissettim smear testi de yaptı.Smeardan dolayı çok çok hafif kanamam oldu.Kendimizi kastığımdan dolayı rahat olamıyoruz diye bu sefer kasmayacağım dedim sağlık sonuçta gerçekten çok rahatsızdım iyileşmem gerekiyordu . Uzun bi işlemde değildi.Böyle olumlu düşününce bi tık daha iyi geçti.Siz de sağlığım için diye düşünün

Doktorlar hep aynı soruyu sorunca şüphe düştü içime inanin.
Siz de kendinizi kastiginizda kanama oluyor mu? Balon patlar gibi içerde bir patlama.

Ben bayılacak kadar kasıyorum kendimi öyle bir korkunç gerilim.
Çatı muayenesi niye olmadı bebis mi tersti yoksa hiç normal düşünmediniz mi? İyi ki de olmamış

Doktorlar hep aynı soruyu sorunca şüphe düştü içime inanin.
Siz de kendinizi kastiginizda kanama oluyor mu? Balon patlar gibi içerde bir patlama.
Yok hiç kanama yaşamadım ama ben o çatala okadar çok çıktım ki ister istemez alıştım ilk zamanlar ben de çok korkardım. Şimdi de önemli bi konu için çıkarsam kasılıyorum sonuç ne olacak diye

Evet ya vajinal muayene ile ilişki bir mi nasıl aynı tutulur. Doktor bana eşin çok sabirliymis dedi İlişkide cilve o bu zaten o kıvama geliyor insan. Vajinal muayenede çok çatala bekle gelip bir alet taksinlar sana düşüncesi bile beynimi zonklatiyor.
Ben bu durumumdan dolayi hep kadın ve özele gittim. Hepside şansıma beni yargılayacak şekilde konuştular. Tatlılar ama kadın oldukları için anlayamiyorlar durumumu. Ben ister miyim en mahrem yerim meydandayken kıyametler koparıp baygınlık geçireyim
Sağlık için diyorum bir cesaret gidiyorum ama o çatala çıkınca beni afakanlar basıyor. Derin nefes de alsam kendimi salmaya çalışsam da yok kilitleniyorum. Bir de dediğim gibi o baskı ile ittirdikce içimde patlatıyor bir şey hissi geliyor o beni daha çok korkutuyor. Hep de kanamam oluyor.

Maşallah çok imreniyorum sizin gibi kadınlara. Çatır çatır normal doğum yapanlar, çatır çatır muayene olanlar.

Vajinal muayeneyi reddettigin için soruyorlardir o soruyu ve evet ben de her vajinal muayeneden sonra lekelenme yaşıyorum. Bir de doktorlar vajinal muayene istiyorda bir nedeni vardır, daha detaylı bakmak sorun varsa erken teşhis koymak için.

Ben bayılacak kadar kasıyorum kendimi öyle bir korkunç gerilim.
Çatı muayenesi niye olmadı bebis mi tersti yoksa hiç normal düşünmediniz mi? İyi ki de olmamış
hiç Normal doğum düşünmedim ondan çatı muayenesi olmadı.
Hayırlısı .
doktorda senin tercihine kaldı sezeryan istiyorsan 38 de alırız demişti..

Kendinizi kastığınız için ağrı ve kanama oluyordur. Ama bazen smear sonrasında biraz kanama olması normaldir. İlişkiye giremiyor olsaydınız bunu eşiniz bilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…