Hanımlar merhaba, size iki sorum olacak. Birincisi; ben daha önce vajinal muayene olamadigima dair konu açmıştım. Kesinlikle ben vajinal muayene olamıyorum bunu netlestirdim. Sormak ve öğrenmek istediğim şey ben cinsel birliktelikte problem yaşamıyorum (eşim aceleci davranmaz, beni dinler) ama tüm Dr hemşire kim varsa bana ilişkiye girebiliyor musun diyor. İlişkiye giremiyorum da ben mi anlamiyorum Çok saçma bir soru ama inanın kendimden şüphe duymaya başladım.
İkinci sorum da şu ben vajinal muayenede icimde öyle bir baskı öyle bir acı hissediyorum ki sanki bir şey patlıyor içimde. Her vajinal muayene sonrasında kanamam oluyor. Bu his ve bu kanama sizde de oluyor mu?
Not; vajinal muayenede çok problemli olduğum için bu soruları doktorlara soramiyorum. Karşılarında mahcubiyet, utanç ve korku hissine kapılıyorum. Mahrem olduğu için cevremede anlatamıyorum
İkinci sorum da şu ben vajinal muayenede icimde öyle bir baskı öyle bir acı hissediyorum ki sanki bir şey patlıyor içimde. Her vajinal muayene sonrasında kanamam oluyor. Bu his ve bu kanama sizde de oluyor mu?
Not; vajinal muayenede çok problemli olduğum için bu soruları doktorlara soramiyorum. Karşılarında mahcubiyet, utanç ve korku hissine kapılıyorum. Mahrem olduğu için cevremede anlatamıyorum