• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal muane kabusumm:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
bende mantar var.uzun zamandır geçmedi.doktor değiştirip durdum.şimdi de 2 aydır bir doktora sürekli gidiyorum.her hafta hastanedeyim.bir sürü kan ve idrar tahlili ypılıyor ve hormon tabi ki bişi çıkmıyor.kullanmadığım hap,krem,fitil kalmadı..geçmiyor..doktor en sonunda muane edeyim dedi ama ben muane olamıyorum.çok korkuyorum.hele hele düşündükçe gözlerim kararıyor.o derece yani.spekulum denen alet kabusum oldu.bir de o alet takıldıktan sonra başka aletlerle inceliyormu,yada elle müdahale ediyormu onu da bilmiyorum.senağlama
benim bi an önce muane olmam lazım ama nasıl..sakinleştirici iğneyi bile düşündüm ama faydası olurmu bilmiyorum.hiç yaptıran varmı?kendimden geçirip istemsiz dvaranışları önlermi?senağlama

bende mantar var.uzun zamandır geçmedi.doktor değiştirip durdum.şimdi de 2 aydır bir doktora sürekli gidiyorum.her hafta hastanedeyim.bir sürü kan ve idrar tahlili ypılıyor ve hormon tabi ki bişi çıkmıyor.kullanmadığım hap,krem,fitil kalmadı..geçmiyor..doktor en sonunda muane edeyim dedi ama ben muane olamıyorum.çok korkuyorum.hele hele düşündükçe gözlerim kararıyor.o derece yani.spekulum denen alet kabusum oldu.bir de o alet takıldıktan sonra başka aletlerle inceliyormu,yada elle müdahale ediyormu onu da bilmiyorum.senağlama
benim bi an önce muane olmam lazım ama nasıl..sakinleştirici iğneyi bile düşündüm ama faydası olurmu bilmiyorum.hiç yaptıran varmı?kendimden geçirip istemsiz dvaranışları önlermi?senağlama

ananas geçmiş olsun korkulacak bişey yok insan zamanla alışıyo spekulum takılırken kendini kasma rahat ol büyük ihtimalle ultrasonla bakacaktır korkulacak bişey yok emin ol muayene için iğne olmaya hiç gerek yok bence sen kafanı rahatlat hakikaten muayenede hiç bişey yok o kadar takma kafana a.s.

canım çok geçmiş olsun korkulacak hiç birşey yok inan tatlım. spekulum takılırken kendini rahat bırak hiç kasma yeterli gerisini hissetmiyeceksin bile.
çok geçmiş olsun.

bende cok korkuyorum benim korkum tuylerimi tam alamiorum jilet kullandigim icin agdada yapamiorum aciya katlanamiorum napcam bilmiommmm

Back
X