Vajinal mantarrr

Ben yurtdisindayim ilaclar markette satiliyor burada. Mantar icin doktora falan gitmiyoruz. clotrimazole iceren kremler kullaniyoruz. Doktora gitmene gerek yok sayet mantar olduguna eminsen. Eczaneye git derdini anlat kremi verirler.

Kaç türlü koku yapan enfeksiyon var.. akıntılı kokulu mantar da enfeksiyon da bakteri de idrar yollarıyla ilgili de olabilir.. o yüzden ezbere ilaç kullanmayın doktor için fırsat bulun bi an önce.. doğal sirke yani katkı maddesiz sirke ile sirkeli su kaşıntı hissini ve yanmayı rahatlatıyo.. bilinçsiz ilaç yerine bu daha mantıklı şu an..

Yanlış bi ilaç kullanabilirsiniz veya dozunu ayarlayamayabilirsiniz.. bu defa da hastalık direnç kazanır ve iyileşmeniz zorlaşır

Doktora gidicem randevu alip ama suanda calisiyorum. Aksama kadar yanmayi biraz olsun dindirmem lazim.s
Doktora mutlaka gorunun ama travacort diye bi krem var kasintiya karsi cok iyi geliyo ben en ufak bi kasintida kullaniyodum hastaligi bitirmez ama kullanin kasintiyi sizlamayi alir rahatlarsiniz

Kaşıntı ve peynir kesiği gibi beyaz akıntı genelde mantardır.yeşilimsi akıntı enfeksiyonun işaretidir.
Vajinal bölge dokusunun ph.sini sabun tarzı urunlerle bozmaktan,o bölgeyi kuru tutamamaktan,sentetik iç camasirlarindan dolayı olur mantar.bir de kroniklesirse ara ara hortlar.kadın doğum uzmanı görmeli muhakkak,antibiyotik,fitil ve krem verecektir buyuk ihtimal.
Mantar ve enfeksiyon ilerlerse bebeginiz dahi olmayabilir.travazol krem gecici rahatlık saglayabilir tabi mantarsa şikayetiniz.

Aynı şeyi bende yaşadım kaşıntı var ise mantar değilse enfeksiyondur bunun için antibiyotik fitil ve krem var oldukça işe yarıyor. Ayrıca sex hayatınız var ise partnerinizinde tedavi olması gerekir yoksa asla geçmez

Böyle ciddi konularda buradan ne kadar mantıklı ve gerçekçi bilgi almayı bekliyorsunuz? Muayene olmanız lazım muayene etmeden kimse bir şey söyleyemez.
Kulaktan dolma bilgileri ciddiye alıp da kendinize iyice zarar vermeyin

Cesit cesit mantar var. Buradaki bir uyeye iyi gelen ilac sizde ise yaramayabilir o yuzden

merhaba ben de bazen kaşıntı vs oluyor travocort diye bir krem var pahalı da değildi ben aldığıdma, onu göz kararı içeri çok gitmicek şekilde sürüyorum dışına bir iki güne kaşıntı yanma vs geçirdi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…