Vajinal mantarrr

Senasnck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba sizden acil yardım istiyorum. Vajinamda koku oluyo arada.akıntımda var. Ayda bir kezde idrar yolunda aşırı yanma oluyo cözüm yolu bulamadim. Kullandiginiz ilac varmi tavsiye edebilceginiz?

Merhaba sizden acil yardım istiyorum. Vajinamda koku oluyo arada.akıntımda var. Ayda bir kezde idrar yolunda aşırı yanma oluyo cözüm yolu bulamadim. Kullandiginiz ilac varmi tavsiye edebilceginiz?
Eczanelerde mantar icin hap ve fitiller mevcut da once bi doktora gitmeyi dusunseniz? Tavsiyeyle ilaç kullanilmaz..
Gitti iseniz de, onlar bisey onermedi mi?

Gitme imkanım yok malesef oyuzden burdan yardim istedim.

Jinekoloğa gidin öncelikle. Sonra da üroloğa. İnternetten böyle şeyler için ilaç tavsiyesi alınmaz. Belki de enfeksiyonunuz var, bekledikçe daha kötü olur o. Zaman kaybetmeden doktora görünün.

Gitme imkanım yok malesef oyuzden burdan yardim istedim.
Neden yok ki?
Teşhis kesin olarak mantar mı? Belki idrar yolu enfeksiyonudur? Bilemezsiniz ki bu sekilde..
Kesin olarak mantar ise ve ileri boyutta degilse, eczacilar direkt fitil ve tablet veriyor..

Doktora gidicem randevu alip ama suanda calisiyorum. Aksama kadar yanmayi biraz olsun dindirmem lazim.s

Aile hekiminize gidin.
Bunun için hastaneye gitmenize ve hastanede gereksiz kalabalik yaratmaniza gerek yok.
Aile hekimleri mantar tedavisini gayet güzel verebilecek donanima sahipler. Dolayısıyla para da harcamayacaksiniz.

Bunun dışında normal hayatinizda;
hiçbir şekilde günlük.ped kullanmayın. Günlük ped pis biseydir ve mantara yatkınlık oluşturur.
Pamuklu çamaşır giyin.
Günde 3 kez çamaşır değiştirin.

İlaç değil, doktora gidin bunun için.

Ben size bitkisel çözüm sunayım normalde kocakarı ilacı gelir bana böyle şeyler ama soğan kürü işe yarıyor. Benim reglmi bile söktürmüştü.

İlaç ve bitki konusunda doktorların bence zorunlu yayın yapması gerekiyor.

Doktora gidin, aile hekimine gidin. İzin alın gidin...

İlaç değil, doktora gidin bunun için.

Ben size bitkisel çözüm sunayım normalde kocakarı ilacı gelir bana böyle şeyler ama soğan kürü işe yarıyor. Benim reglmi bile söktürmüştü.

sogan kuru nedir acabaa? ogrenmek isterim

Arkadaşım gece bu şikayetinle acile git bi idrar tahlili yapsınlar çıkar orda. Mantar için idrar kültürü yaptırmak lazım ya da vajinal muayene.
Gece jinekoloğu olan hastanelere gidebilirsiniz.

sogan kuru nedir acabaa? ogrenmek isterim

Valla ben reglimde 7 gün gecikme yaşamıştım canım, aspirin kullandım söktürücü ilaç verdi doktor ama bir işe yaramadı. Arkadaşım da bana soğan kürü önerdi normalde böyle şeylere inanmam ama etkisini gördüm. Kendisi de vajinal iltihapları için kullanmış bayağı dene ne varsa içinde söktürüp atıyor dedi. Afedersin etkisini 2-3 günde akıntı ile görüyorsun bence regli de sökebilir dedi. Kullandım ne kaybederim diye ve 2.gün regl oldum. Şimdi de kullanmaya devam ediyorum afedersin tüm akıntılarımı falan yoğun şekilde söktü attı temizledi.

Yapılışı: Yemeklik kahverengi soğan varya onu kabuklarını soyup at, 4'e böl. Kaynamış olan suyun içerisine at. Birlikte 10 dakika kaynat. Sonra ılık şekilde iç çok sıcak da olmasın çok soğuk da. 15 gün en az kullanılmalı sabah-akşam aç karna yemek öncesi. Zayıflamaya da yarıyormuş diye duydum.

Konu sahibi soğan kürü diye internette aratırsan faydasını da görürsün. Dene madem doktor istemiyorsun bir şey kaybetmezsin hatta işe yaramış olur bitkisel çözüm. Zararı yok.

Elma sirkesiyle silin. Anında faydasını göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…