Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczanelerde mantar icin hap ve fitiller mevcut da once bi doktora gitmeyi dusunseniz? Tavsiyeyle ilaç kullanilmaz..Merhaba sizden acil yardım istiyorum. Vajinamda koku oluyo arada.akıntımda var. Ayda bir kezde idrar yolunda aşırı yanma oluyo cözüm yolu bulamadim. Kullandiginiz ilac varmi tavsiye edebilceginiz?
Neden yok ki?Gitme imkanım yok malesef oyuzden burdan yardim istedim.
Gitme imkanım yok malesef oyuzden burdan yardim istedim.
Yanmanin sebebini bilmeden herhangi bi ilac kullanmayin ne olur..Doktora gidicem randevu alip ama suanda calisiyorum. Aksama kadar yanmayi biraz olsun dindirmem lazim.s
Travazol krem kullan o seni rahatlatir doktora gidene kadarTamam yardimlariniz icin tesekkur ederim
Travazol krem kullan o seni rahatlatir doktora gidene kadarTamam yardimlariniz icin tesekkur ederim
İlaç değil, doktora gidin bunun için.
Ben size bitkisel çözüm sunayım normalde kocakarı ilacı gelir bana böyle şeyler ama soğan kürü işe yarıyor. Benim reglmi bile söktürmüştü.
sogan kuru nedir acabaa? ogrenmek isterim
Elma sirkesiyle silin. Anında faydasını göreceksiniz.Merhaba sizden acil yardım istiyorum. Vajinamda koku oluyo arada.akıntımda var. Ayda bir kezde idrar yolunda aşırı yanma oluyo cözüm yolu bulamadim. Kullandiginiz ilac varmi tavsiye edebilceginiz?