Vajinal mantari baskı ile temizlemek

Kucukkelebek1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
4
2
1
29
Herkese iyi gunler. Geçtiğimiz ay vajinal mantar problemi ile karsilasmistim sirke ve su karisimdan faydalanarak surekli temizligini yaptim ve en sonunda tarif edilen şekilde peynir kesigi seklinde cok yogun ve buyuk bi akıntıyi dışarı attım ve bütün sikayetlerimi gecirince doktora da gitmedim.ancak bu ay tekrar adet sonrasi sikayetlerim başladı bende masaj yapar gibi vajinadan tarif edilen yogunluktaki akıntınin çıkmasını sagliyorum her defada oldukta fazla miktar ve yoğunlukta akıntı atıyorum.acaba sadece bu beyaz renkteki yogun akıntınin çıkması mantarin temizlendigi anlamina gelir mi yoksa her adet sonrasi tekrarlanacak bir durummudur ilaç tedavisi yapilmadikca.uzun olduysa kusura bakmayin ancak yaşayan bilir ki çok dertli bir konu

Mantarinizin türü nedir peki? Nasıl cikartiyorsunuz annemde aynı sorundan çok dertli ilaç kullanınca geçiyor bırakınca aynı..

Mantarinizin türü nedir peki? Nasıl cikartiyorsunuz annemde aynı sorundan çok dertli ilaç kullanınca geçiyor bırakınca aynı..
Inanin bilmiyorum bende ilk kez oldum sirke işe yarayinca bir de çekindigimden doktora gitmedim ama bu şekilde tekrarlayinca bende vajina içini kaplayan beyaz şeyin hafif ikinma seklinde hareketlerle disa doğru atıldığını farkettim ama eğer sadece akıntınin disari atılması sorunu cozmuyorsa daha cok tekrarlayacak gibi duruyor. Ama soyledigim sekilde beyaz şeyler dışarı atilinca hem kasintim gidiyor hem de batmalarim

Anladım canım ama kesinlikle utanma idrar testinden çıkıyor kültür testi ile hangi mantar olduğu çok zararlı anneminki candida mantarı bı kurtulmadi bu sene resmen azap çekiyor seni çok iyi anlıyorum

Anladım canım ama kesinlikle utanma idrar testinden çıkıyor kültür testi ile hangi mantar olduğu çok zararlı anneminki candida mantarı bı kurtulmadi bu sene resmen azap çekiyor seni çok iyi anlıyorum
Evet gerçekten günlük hayatımı bile etkiliyor insanlarla oturmaya çekiniyordum ilk oldugunda.ama bu şekilde öbek öbek parçalar çıkıyor kusura bakmayın tabi ama inanın rahatladım inşallah tekrarlamaz bir daha annenize de gecmis olsun umarım şifa bulur

Sirkeli suyu nasıl uyguladınız acaba?

Sirkeli suyu nasıl uyguladınız acaba?
Ben çok rahatsiz oldugum günlerde 3 4 kez pamuğu sirke yogunlukta olmak üzere suyla karıştırıp islattim once vajinanin icinede gelecek sekilde biraz bekletiyordum sonra pamuğu hep degiserek her yerini siliyordum ve banyo yaparken de ilik su icine sirke karistirip oturuyordum biraz zaten 2 3 güne yoğun sekilde dışarı atildi gerçekten işe yaradı dışarı atınca her sikayet kesildi sirke de ev yapımı elma sirkesiydi doğaldı da belki ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…