Başka ne koydunuz içine bi şeye gerek var mı? Ben mahvoldum mantardan sürekli bi yanma var hiç geçmeyen. Hiçbi şey de fayda etmediMerhaba arkadaşlar tekrarlayan mantar hepimizin baş belası. İlaçlar sarımsak sirke yoğurt herşeyi denedik çoğumuz. Bitti diyoruz yine başlıyor. Düzenli kefir içerek 6 aydır bu sorundan kurtuldum hiç tekrarlamadı. Kefir yararlı bakteri mantarları artırıyor. Yoğurttan daha çok probiyotik içeriyor. Kendi kefirimi kendim yaptım çoğalabilen maya bulmanız yeterli. Umarım herkese şifa olur
Bende çok şey denedim gerçekten anlık rahatlama bile görmüyordum. Bu beladan kurtulmak için başladım başka birşey koymadım. Bağışıklığı da güçlendiriyorBaşka ne koydunuz içine bi şeye gerek var mı? Ben mahvoldum mantardan sürekli bi yanma var hiç geçmeyen. Hiçbi şey de fayda etmedi
Bunu denicem ya. Tadını kokusunu hiç ama hiç sevemedim ama bundan kurtulmak için ne olsa yerim artıkBende çok şey denedim gerçekten anlık rahatlama bile görmüyordum. Bu beladan kurtulmak için başladım başka birşey koymadım. Bağışıklığı da güçlendiriyor
Hazırını içmedim ama kendi yaptığım tuzsuz ayran gibi.çok bekletmezseniz ekşi de olmaz sonucu yazarsanız sevinirim inş sizede iyi gelirBunu denicem ya. Tadını kokusunu hiç ama hiç sevemedim ama bundan kurtulmak için ne olsa yerim artık
O zaman olur. Aynı yoğurt mayalar gibi mi yapıyosunızHazırını içmedim ama kendi yaptığım tuzsuz ayran gibi.çok bekletmezseniz ekşi de olmaz sonucu yazarsanız sevinirim inş sizede iyi gelir
Hayır oda sıcaklığındaki sütün içine atıyorum mayayı. Yoğurt gibi sarıp sarmalanmasına da gerek yokO zaman olur. Aynı yoğurt mayalar gibi mi yapıyosunız
Teşekkürler en kısa zamanda maya bulup denicem inşallahHayır oda sıcaklığındaki sütün içine atıyorum mayayı. Yoğurt gibi sarıp sarmalanmasına da gerek yok
Merhaba bi gelişmevar mı? Bende de pütürler var mantar dedi doktor ilaçlara ragmen duruyorKızlar benim de vajina icinde kasinti bide puturler var (ki ben hpvden supheleniyorum ). Mantar sikayetinizde sizde de boyle puturler et uzantilari oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?