- 29 Nisan 2024
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi Bellariccii
Merhaba arkadaşlar, pek çok kadının benim gibi bu illeti belki de yıllarca çektiğini biliyorum ben 5 yıldan uzun bir süre çektim katlanılmaz kaşıntılar, yaralar kanamalar oluşuyordu bazen yolda yürümek hatta oturmak bile işkenceye dönebiliyordu denemediğim yöntem, diyet, kullanmadığım ilaç, fitil, ve flora düzenleyiciler, alternatif tıp yöntemleri kalmadı ama tabii ki başarılı olamadım taaa ki borik asitli fitille tanışana kadar! Sizler gibi ben de yıllarca forum sitelerinde dolaştım durdum. Bir kadının borik asiti alıp fitillere doldurup kullandığını ve bu yöntemle kurtulduğunu okumuştum kendi başıma yapmaya cesaret edemedim yok mu böyle hazır bir fitil diye araştırırken rastladım içinde 7 adet ovul var 3 ay boyunca her ay regl dönemimimin bitiminde 7 gece yatmadan önce bu fitili kullandım bazen unuttuğum da oldu. Sorun değil sonraki gece kullandım ve sonuç :) mantarım tamamen bitti. Doktor kontrolüyle de onaylattım mantarımdan eser yok :) 6 aydır da geri gelmedi benim derdime derman olan bu fitili, kim nerede aynı tükenmişliği yaşıyorsa bilmeli ve bir an önce kurtulmalı diye düşünerek foruma üye oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Umarım bu derdi paylaşan birilerine çare olabilirim. Sağlık ve mutlulukla kalın kızlar
Son düzenleyen: Moderatör: