• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Mantar

bbbbsseeee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
55
34
8
34
Merhaba ben 5 gün önce tam olarak ilk cinsel ilişkimi korunarak yaşadım fakat ilişkiden sonraki gün vajinamda kaşıntı ve akıntı olmaya başladı iç çamaşırıma baktığımda süt kesiği gibi oluyor bu vajinal mantar olabilir mi? yoksa tahriş vb. şeyler buna sebep olabiliyor mu? Bir sorum daha var 3 hafta önce sürtünerek bir ilişki yaşadım ki yine korunarak fakat çok takıntılı oldugum için üzerine ella kullandım bunun da bir etkisi olabilir mi? çok stres yaptım yardımcı olursanız sevinirim...

Kasıntı falan varsa mantar olabilir ilk iliskiyr bende eşimle girdiğimde balayı enfeksiyonu demişti doktorum krem falan verdi hatırlamıyorum ismini ama geçen yine oldu bende sirkeli şu ile yıkadım iç çamaşırımı sık değiştirdim ıslak bırakmadım geçti çok sukur umarım geçer 😊

Kasıntı falan varsa mantar olabilir ilk iliskiyr bende eşimle girdiğimde balayı enfeksiyonu demişti doktorum krem falan verdi hatırlamıyorum ismini ama geçen yine oldu bende sirkeli şu ile yıkadım iç çamaşırımı sık değiştirdim ıslak bırakmadım geçti çok sukur umarım geçer 😊
Teşekkkür ederim yorumun için:) İnternette gebelik belirtisi falan yazınca bende korktum ki çok iyi korundugumuz halde gerdi beni baya bir. Travazol aldım eczaneden onu kullanıyorum şu an:(

Teşekkkür ederim yorumun için:) İnternette gebelik belirtisi falan yazınca bende korktum ki çok iyi korundugumuz halde gerdi beni baya bir. Travazol aldım eczaneden onu kullanıyorum şu an:(
Travazol da güzel ama.ben de iç kaşıntı vardı o yüzden fitil vermişti gece yatarken koyuyorsun yatıyorsun sabah şu gibi akiyor tuvalette içinin mikrobunu atıyor eczaneye de sorabilirsin ama muhtemelen ilk ilişki ya normal yani:)

Back