- 5 Mayıs 2024
- 183
- 67
- Konu Sahibi suigenerisim
kızlar aynı anda hem mantar hem idrar yoluenfeksiyonu oluyorum var mı bunun bir çaresi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önceden yaşadığım için sıkça ne olduğunu biliyorum eminimBelirtileriniz nelerdi anlatır mısınız
Hayir bende de var da sizde nasıl oluyor diye sormak istedimdaha önceden yaşadığım için sıkça ne olduğunu biliyorum eminim
yanma, sürekli çiş gelmiş hissi,arada kaşıntı, hafif ağrı, beyaz peynirimsi akıntı, koyu renk çişHayir bende de var da sizde nasıl oluyor diye sormak istedim
bende kullandım artı fitilde ama hiç etki etmediYanma kaşıntı ağrı bende de var ama benim akıntı sarımsı açık kahverengi şeklinde dün doktora gittim ilaç verdi 2 hap 1 krem seklinde
baska hatalıklarımda olduğu için öyle şeyler denemedim ama bu gidişle kesinlikle fitoteraiye başvururumSoğan suyu içtiniz mi ben gecen ay kullandım biraz etki etti aslında bu ay yine olunca doktora gittim
kronikleşmiş.(Çok tekrarliyor galiba
Adetliyken mi ictiniz sogan suyunu yoksa adet gününüze yakin miSoğan suyu içtiniz mi ben gecen ay kullandım biraz etki etti aslında bu ay yine olunca doktora gittim
Merhaba aynısı var şu an aşırı derecede bıktım bu durumdan.4 senedir geçmiyor.kızlar aynı anda hem mantar hem idrar yoluenfeksiyonu oluyorum var mı bunun bir çaresi?
Geçerse yazar mısınMerhaba aynısı var şu an aşırı derecede bıktım bu durumdan.4 senedir geçmiyor.
Yoğun mantar ve yanma kaşıntı akıntı vardı. Yürütmeyecek derecede oluyor maalesef.
Dr. Gyno-lomexin verdi. Sonrası için de canditan diye bir fitil verdi(ilk kez kullanacağım). Kendimi bildiğimden ben borik asit fitili de sipariş ettim. Zolax hap verdi mantar için. Ayrıca cipro antibiyotik kullanıyorum. Daha ne olmalı bilmiyorum. Bıktım cidden
Merhaba ben de borik asitli bi fitil aldım 3 gün kullanıcam. Siz gebelik düşünüyor musunuz? Ben yumurtlamaya kadar kullanıp bırakıcam acaba gebeliğe engel olur mu doktor bi şey demediMerhaba aynısı var şu an aşırı derecede bıktım bu durumdan.4 senedir geçmiyor.
Yoğun mantar ve yanma kaşıntı akıntı vardı. Yürütmeyecek derecede oluyor maalesef.
Dr. Gyno-lomexin verdi. Sonrası için de canditan diye bir fitil verdi(ilk kez kullanacağım). Kendimi bildiğimden ben borik asit fitili de sipariş ettim. Zolax hap verdi mantar için. Ayrıca cipro antibiyotik kullanıyorum. Daha ne olmalı bilmiyorum. Bıktım cidden